Czytasz dyskusję w temacie: Zapowiedź: Dead Rising 2

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Dead Rising 2

Jeden twardziel, tysiące zombie i krwawa jatka. Czyli Dead Rising 2 nadchodzi.

Czas dodania: 18.11.2009, 12:28
Ciężko będzie wybrać czy kupić 2x droższą wersje na konsole ale mieć wygode i TV czy na PC.

Nie mniej wszystko zalezy od co-opa, jeśli bedzie na split screenie w wersji na konsole, to ten wybór będzie najsłuszniejszy.

Resident Evil 5 na PC odepchnął mnie od multiplayera swoim Game for Windows i brakiem splitu.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
Czas dodania: 18.11.2009, 20:37
Dla mnie jest to jedna z najważniejszych gier przyszłego roku. Bez wątpienia. Grywalność pierwszego Dead Rising jest gigantyczna. Przeszedłem ją z 10 razy i za każdym razem jest to zupełnie inna przygoda, choć w tym samym centrum handlowym - Willamette. Liczba gadżetów, których można użyć do destrukcji zgniłków kopie chyba wszystkie gry świata, hehe. Poza tym achievementy... Szatański patent Microsoftu. To cholerstwo wciąga. Pierwszy Dead Rising ma najlepiej przemyślane i najtrudniejsze osiągnięcia w historii. Kilka dni temu na innym portalu "growym" znalazłem pierwszego chłopaczka, który łyknął cały 1000 pkt gamescore w tej grze! Już mam od niego poradnik, jak zaliczyć dwa najtrudniejsze achievementy świata : 5 Day Survivor i 7 Day Survivor. Potrzebuję tyllko 14 godzin czasu. Ciągiem.

Jeśli DR 2 będzie równie dobry co jedynka, to już kocham tę grę. Jeśli jednak zdarzy się tak, że będzie jeszcze bardziej odjechany i napakowany jeszcze większą ilością czarnego humoru, to ja robię jej honorowe miejsce na półce z grami.
Czas dodania: 19.11.2009, 17:37
Thiefi -czasy cen premier na konsole za ponad 2X cenę są przeszłością np. Tekken 6 i R&C Crack in Time jeszcze przed premierą można było kupić i za poniżej 200 zł a jak poczekasz miesiąc to jeszcze taniej będzie.

A gra zapowiada się na piękną sieczkę :) Motor z piłami łańcuchowymi +poroże łosia i jazda nabijać licznik zabitych zombie :D
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...