Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: Nieczyste zagrywki kontra Symulator Farmy 2011

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki kontra Symulator Farmy 2011

Powrót do korzeni

Czas dodania: 17.01.2012, 21:45
OMG... się uśmiałam... jako podkład muzyczny proponuję Marsz Walkirii :)
Czas dodania: 17.01.2012, 22:01
Czy są jakieś bronie??........ Kombajn nie wystarczy? To najlepsza maszyna do rozpędzania tłumu (zombie) jaka powstała zresztą sami pomyślcie :-P Co do reszty to aż mi łza w oku się pojawiła gdy zobaczyłem owy odcinek albowiem wasze poświęcenie w ukazywaniu gier przekracza wszelkie granice.
SATAN LOVES YOU!
Czas dodania: 17.01.2012, 22:04
o, no proszę, Tomek podziela moją opinię co do podkładu muzycznego... :)
Czas dodania: 17.01.2012, 22:16
Fajnie, fajnie, ale kiedy obiecane Nieczyste zagrywki kontra To the Moon ?
Czas dodania: 17.01.2012, 22:21
Ten odcinek jest tak nudny że aż zajebisty. I to ignorowanie Dominika kiedy coś mówi przez większość czasu. To było chore
użytkownik nie posiada awatara
Awast (Gość)
Czas dodania: 17.01.2012, 23:24
heh, wasze komentarze ciekawsze niż sama gra.
Kto w takie rzeczy grywa ? w farm ville czy jak to się tam zwie, nie grałem w życiu, ale rozumiem, że popularność tej gry z tym się wiąże. Ale na litość, olać społeczność znudzonych matek podlewających kwiatki i prezentujcie coś ciekawszego. Przynajmniej się pośmiać można było. Btw. jesteście zboczeni.
Misiakk (Gość)
Czas dodania: 17.01.2012, 23:49
Gdzie są krowy:D
Czas dodania: 18.01.2012, 01:33
Tak w San Andreas był kombajn i nawet się nim ludzi rozjeżdżało.
Unia Europejska wcale wam pieniędzy nie dała bo krowy nie miały tych żółtych kolczyko-numerków!
A jeśli pytacie co powinno w radiu przeciętnego rolnika lecieć, to nie wiem, ale w waszym nie może zabraknąć chłopa z mazur!!!!
Hal 9000 (Gość)
Czas dodania: 18.01.2012, 01:43
Michał ile razy umarłeś ?
Czas dodania: 18.01.2012, 10:41
Świetne! Czas na farmie leci szybko... chwila i już 20 minut minęło :P

Co do samej gry, to można tą ściętą trawę obrócić, żeby była sucha, a nie mokra :D
A przyśpieszanie czasu gry w opcjach (to co jest domyślnie 16x) przyśpiesza tylko czas płynący na zegarze, nie samą rozgrywkę ;) Tak, tak winny - grałem w tą grę ;]
wiesniak (Gość)
Czas dodania: 18.01.2012, 11:03
jako ze sam jestem ze wsi to naprawde sie usmiałem ze mozna nie wiedziec tylu rzeczy :D a to wielkie do zbierania trawy to samo rowniez kosi trawe ;p i krowe łatwo przekonac batem :D juz widze te hejty na mnie za takie sugestie xD
Jaky (Gość)
Czas dodania: 18.01.2012, 11:18
Następna gra do pokazania, to symulator pociągu albo autobusu, więcej pooglądamy sobie krajobrazów niż pogramy... Zawsze mnie zachęcaliście by sięgnąć po jakąś grę którą prezentujecie, ale tutaj, nawet wasz dar przekonywania nie zadziałał... Chociaż ten podkład Tomka, jak by był w grze... Bym rozważył pewnie...
Czas dodania: 18.01.2012, 11:51
@wiesniak

Widzisz, głupi ja jestem, nie wiedziałem, że to też kosi, myślałem, że tylko zbiera. Dzięki za hinta!
Czas dodania: 18.01.2012, 14:14
Jaky symulator pociągu i autobusu jak najbardziej jest - i to całkiem niezłe choć monotonią trąca momentami. Ale spokojnie - to są gry dla wąskiego grona odbiorców :)
Jaky (Gość)
Czas dodania: 18.01.2012, 14:22
Wiem, że są, to była taka ironia... Jeden z najgorszych "rzutów okiem" - Ale za to pod względem humorystycznych komentarzy w trakcie gry, jeden z lepszych, dzięki waszej gadce, miałem motywację by to w ogóle oglądać.
Czas dodania: 18.01.2012, 14:44
Wiecie kto gra w takie gry ? Ludzie ze wsi. Jedyny mam w mojej ukochanej wsi konsole i w szkole jak chce sobie pogadać np. o nowym Uncharted oni mi nawijają o tym, że kupili nowy traktor i zaorali pole.... Nawet nie rozumiem jak można grać w ten symulator skoro koło swojego domu co drugi mieszkaniec ma to samo, już wolałbym zagrać w Starcrafta. Dobrze, że za rok ide do liceum, może tam ktos będzie miał konsole i wreszcie będe mógł zagrać w jakiegoś coopa z kimś kogo znam ;)
wiesniak (Gość)
Czas dodania: 18.01.2012, 16:36
@ mctomass
Rozumie cie podobnie miałem... i zgadzam sie z toba ze w to graja głownie ludzie ze wsi bo przeciez wiekszosc ludzi w polsce zyje z uprawy roli... ale gówna cecha łaczaca posiadaczy tej gry nie jest pochodzenie a wiek ... srednia wieku grajacych w ten symulator ludzi to max 10lat albo i mniej.
Czas dodania: 18.01.2012, 17:22
Nie koniecznie tylko ze wsi. Ja jako miastowy ze szczyptą pochodzenia wsiego gram z wielką radością. Gra ma rozmach. Spora ilość sprzętu, choć Panowie trochę nie kumają o co chodzi :) Świetne są elementy takie właśnie jak składanie żniwiarki, przełączanie dyferencjału lub zmianie kół na poczwórne :) Szkoda że nie pokazaliście lepszego sprzętu.

PS. Podłączenie kosiarki do kombajnu ha! ha! ha! Mocne.
Czas dodania: 18.01.2012, 18:41
Pierwsza gra w której byłbym bezradny jak dziecko , a po przejściu tutoriali wyskoczyłbym przez okno :|
Zombie fighter lev38
KR0P3L (Gość)
Czas dodania: 19.01.2012, 00:55
nie wierze że wam się chciało :D
KR0P3L (Gość)
Czas dodania: 19.01.2012, 01:23
Jesteście the best!!! jako fan fps rpg dzieki Wam nawet farmer jest ciekawy
r' (Gość)
Czas dodania: 19.01.2012, 14:12
chyba najelepsze 'nieczyste kontra...' :D
Kamui (Gość)
Czas dodania: 19.01.2012, 16:41
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Michale zostałeś oficjalne strolowany przez uzytkoników facebooka :D gratuluje :D
Czas dodania: 21.01.2012, 00:40
panowie....
właśnie wróciłem z baru, może browarków nie było za dużo, ale chyba musieli mi coś dosypać do piwa, bo włączyłem quicklooka, a tam symulator farmy...

qrwa, co oni mi dosypali?!?!!??!
tak, czepiam się, bo lubię :)
i się nudzę :p
luq (Gość)
Czas dodania: 21.01.2012, 15:45
jesteście zajebiści haha :D
Misialdinio (Gość)
Czas dodania: 22.01.2012, 17:10
Widać że przyjęły się tego typu filmiki i teraz każdy je robi:D vide polygamia. Chłopaki kształtujecie trendy w internecie:D teraz zróbcie coś przeciw ACTA a ludzie pójdą za wami:D
Czas dodania: 22.01.2012, 20:45
jestem za....

spotkajmy się razem przed sejmem...

ekipa NZ konta acta!!!
tak, czepiam się, bo lubię :)
i się nudzę :p
Czas dodania: 22.01.2012, 22:13
skończyłoby się na opróżnianiu kufli w jakiejś knajpie i tyle z pospolitego ruszenia :P
Zombie fighter lev38
Czas dodania: 23.01.2012, 08:58
@Misialdinio
Chłopaki kształtujecie trendy w internecie:D

Nieczyste zagrywki. Trendsetting poprzez trolling od 2009 roku!
Czas dodania: 23.01.2012, 09:00
@KROP3L
nie wierze że wam się chciało :D

Też nie wierzę, że mi się chciało. Za to mam świetny dowód na to, żeby nigdy nie oddawać decyzyjności w ręce ludu. Piłsudski miał rację.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...