Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: Nieczyste zagrywki #22

Nieczyste zagrywki #22 - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki #22

Są takie gry, które poruszają do głębi, które zmieniają życie, narzucają metaforyczne spojrzenie w przeszłość, przyszłość. Przez takie gry musimy zmienić nasze nastawienie do wszechświata, zdefiniować na nowo postawy, kupić psa, zasadzić drzewo, zbudować szałas w lesie. Taką grą jest Robot Unicorn Attack. Nie martwcie się jednak pierwszymi dwudziestoma minutami, później jest lepiej!

użytkownik nie posiada awatara
Mr. B (Gość)
Czas dodania: 11.03.2010, 18:25
Mała uwaga, Robinów było trzech, zginął drugi (rzekomo, bo nie dawno powrócił).

A jeśli chodzi o zapowiedź Microsoftu na E3, to podejrzewam, że firma ogłosi rozpoczęcie ogólnonarodowej zbiórki pieniędzy na pokrycie kosztów wdrożenia infrastruktury potrzebnej do uruchomienia Live’a.
Tyber (Gość)
Czas dodania: 11.03.2010, 19:29
Robot Unicorn Attack wymiata :o) A tak przy okazji chlopaki nie wiem czy zauwazyliscie ale jakies 70% czasu antenowego zuzywa Tomek :o) Co jest jeszcze bardziej zaskakujace 80% z tego co mowi jest calkiem sensowne :o)
Traceur07 (Gość)
Czas dodania: 11.03.2010, 20:46
ale Wy czasami macie nasrane w głowach ;) Przypominam, że jestem z wami od początku, trafiłem tu parę dni temu a już przesłuchałem wszystkie odcinki. Myślę że mam dla jednego z was nastolatkę do kolekcji ;)
Scara (Gość)
Czas dodania: 12.03.2010, 17:13
Też słucham od początku, cholera wie ile to już miechów minęło...słuchałem ostatnio Poligadkę i przyznam że tam nie ma takiego klimatu jak u Was. Brzmi to bardziej jak sympozium growych drętwych naukowców :(
Verdu (Gość)
Czas dodania: 14.03.2010, 15:22
Zagrałem w Robot Unicorn Attack naprawde genialna gra. Nie ma co. Niezwykle grywalna. Mam kolejne pytanie. Teraz doszło do tego, że zakupiłem 2 pady które mam zamiar podłączyć pod laptopa, który natomiast jest podłączony do TV. I teraz szukam gier jakichś co-op na splitscreen. Jakieś propozycje?
Zarajev (Gość)
Czas dodania: 14.03.2010, 16:14
Witam ponownie. Zastanawiam się - co byście powiedzieli na to, żeby specjalnie dla nas zrobić jakieś małe MakingOf waszego podcastu w formie zdjęć, bądź filmu? Jestem pewien, że wiele osób jest ciekawych jak wygląda Prawdziwe Studio Wirtualnej Polski Czy Tam Na Odwrót.

Pozdrawiam
Tyber (Gość)
Czas dodania: 15.03.2010, 06:44
Bardzo dobry pomysl! :) Ja jestem za! Tez chetnie bym zobaczyl jak to tam na prawde u was wyglada.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...