Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: Nieczyste zagrywki #0

Nieczyste zagrywki #0 - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nieczyste zagrywki #0

Pierwszy, eksperymentalny podcast Imperium Gier.

użytkownik nie posiada awatara
asd (Gość)
Czas dodania: 02.10.2009, 22:13
kopia polygadki
Czas dodania: 02.10.2009, 22:45
@asd

Po pierwsze - Polygamia nie wynalazła czegoś takiego jak "podcast o grach" przecież. Trochę jakbyś napisał, że recenzowanie gier zgapiliśmy od gry-online. ;)

A po drugie, świadomie staraliśmy się obrać kierunek nieco inny niż oni, by może zaoferować słuchaczom coś odmiennego. Na ile się to udało - to już pozostawiamy Waszej ocenie.

Osobiście mi najbardziej zależałoby na klimacie w rodzaju dawnego On The Spota (z czasów dawnej ekipy Gamespotu, sprzed Gerstmanngate ;)) lub Penny Arcade, jak już mam podawać *rzeczywiste* inspiracje.
gerwazy (Gość)
Czas dodania: 06.10.2009, 21:46
Bardzo ciekawa rozmowa tyle ze za duzo ciemnych pokoi. Siedzac w ciemnym pokoju i sluchajac tej pogawedki zaczalem odczuwac pewne leki. Ogolem duzy plus dla was.
michu (Gość)
Czas dodania: 23.10.2009, 19:02
bardzo dobry podcast panowie, pierwszy odcinek, a juz sie tego przyjemnie slucha. Oby tak dalej :)
mru (Gość)
Czas dodania: 06.11.2009, 02:41
swietny pomysl, fajnie tak sobie wieczorkiem wlaczyc i przed snem posluchac. czekam za kolejnymi odcinkami. pozdrawiam
liamt (Gość)
Czas dodania: 02.05.2010, 20:51
Super :D Dobry pomysl
destrojer12345 (Gość)
Czas dodania: 28.07.2010, 00:14
panowie bardzo fajnie komentowaliscie o jednym z największych idolach rocka niedosc ze obrazacie cały zespół Nirvana to jeszcze jego zone i samego Kurta Cobaina ciekawe co by powiedzieli na to fani Nirvany?
gamer (Gość)
Czas dodania: 08.09.2010, 22:06
aż miodzik kręci się w uchu kiedy tego słucham:P już po paru pierwszych minutach wiedziałem że w końcu znalazłem podcast którego warto słuchać, luzacki klimat ociekający sarkazmem, sexem, przyprawiony lekką nutą powagi... taa zdecydowanie to coś czego warto słuchać w czwartkowe wieczory:)
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...