Nie wiem, czy ta imprezka taka była, ale na video wygląda na bardzo skromną ( jakby mało ludzi, ciasne pomieszczenie i jeszcze ta jakby coś skrywająca ciemność ), ale nic, było jak było. Dla mnie jest ważne, że GTA IV jest tu liderem i zdobywa najwięcej statuetek.
No a Krooooger... Świetnie Ci poszło z poprowadzeniem gali, z twoim poczuciem humoru na pewno nie było tak sztywno, jak któregoś to razu... :p Gratulacje.
Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: i9: Danie główne
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: i9: Danie główne Relacja z gali wręczenia Imperatorów. Najlepsze gry minionego roku zostały nagrodzone legendarnymi statuetkami. |
|
Czas dodania: 12.08.2009, 15:36
Chętnie zagram ... Oo
|
|
|
oRkA (Gość)
|
Czas dodania: 24.08.2010, 13:51
No skromnie, bo skromnie, ale z czasem pewnie będzie lepiej. Mam nadzieję, że w tym roku pokażecie też procentowe wyniki głosowań.
|
|
Sepik (Gość)
|
Czas dodania: 26.08.2010, 16:15
a gdzie nagroda w kategori ''najlepszy klimat w grze'' pamietam dobrze ze w niej tez głosowałem,dziwne,poza tym mam wrazenie,ze lista gier była troche inna ta do głosowania,a ta pokazana tutaj
|
|
Soku01 (Gość)
|
Czas dodania: 30.10.2010, 23:44
Bo to nie są Imperatory 10, tylko gala z roku poprzedniego. Stąd brak "najlepszego klimatu w grze".
|