Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: Gameplay
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Gameplay Teatr jednego aktora. Gościnnie - headshot. |
|
Superb (Gość)
|
Czas dodania: 07.09.2009, 23:42
hmm filmik jak filmik ale gra wygląda... drętwo ?;/
|
|
Czas dodania: 07.09.2009, 23:59
Zasadniczo właśnie taka jest. Co prawda wygląda lepiej, przede wszystkim sporo jaśniej (silny kontrast to wina poszukiwań dobrego programu do konwersji, który pozwoliłby mi na upload jako-takich filmików). Takowy już znalazłem, toteż kolejne materiały video będą w lepszej jakości.
"Si vis pacem, para bellum" Cóż - przeciwników jest mało, ale sama gra nawet trzyma klimat. Szczegółowo opisałem to w swojej recenzji. Polecam lekturę. |
|
|
Czas dodania: 10.05.2010, 00:51
powiem ze gra jest bardzo przyjemna , zabawne że moim zdaniem to klon hl2 robiony na wzor klimatu wschodnioeuropejskiego (chociaz sam hl2 byl troche taki) jedyna wadą tej gry to brak możliwości biegania (albo ja taki głupi ze nie odkryłem tej zdolności) ale dzieki temu jest wiecej czasu na podziwianie fajnie zrobionych otwartych przestrzeni
|
|
|
Matt (Gość)
|
Czas dodania: 10.12.2010, 17:20
Ale klimat tej gierki jest niesamowity. Taka surrealistyczna komuna, po protu miodzio. Grafa i engine taki sobie ale fabuła fajna, trochę trzeba pomyśleć :-)
|