Czytasz dyskusję w temacie: Wideo: Dobre, bo polskie
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Dobre, bo polskie Silnik graficzny, który śmiało potrafi konkurować z największymi gigantami w branży. |
|
Czas dodania: 11.07.2009, 08:57
Na szczęście ta gra broni się sama, i jest dobra nie dlatego,że polska, tylko właśnie dlatego że jest....naprawdę dobra.
|
|
|
Czas dodania: 11.07.2009, 10:39
Cieszą mnie tak wysokie oceny dla tej gry.. Kolejna polska gra z której możemy być dumni!
"Kimkolwiek jesteś i cokolwiek planujesz... życzę Ci powodzenia.." [mail do mnie w profilu] |
|
|
Czas dodania: 14.07.2009, 12:46
Tak co do filmiku robi wrażenie , ale ja się pytam czy ten filmik jest HD bo to chyba koło hd nie stało
|
|
|
eLL (Gość)
|
Czas dodania: 14.07.2009, 18:22
skoro jest polska to dlaczego ma angielski tytuł???
czy polacy nie mamy wlasnego jezyka??? ŻENADA |
|
Czas dodania: 14.07.2009, 21:37
Myślałem, że to wycieczka do zoo, był pająk, sokół, sarna, kojot i tylko zabrakło pstrąga wyskakującego ze strumyka. Spoko, żartuję. Super muza, bardzo klimatycznie.
Polak potrafi. Chłopcy z Metropolis robią efektowną jatkę z obcymi pt.: "They". Zapowiada się milusio. Team z Gdyni o nazwie Flying Fish Works robią niespotykanie mrocznego, posępnego, ponurego i przygnębiającego swym ciężkim klimatem Hellion: The Mystery of Inquisition. Tą grę śledzę z daleko posuniętym wytrzeszczem, bo uwielbiam mroczne czasy średniowiecza, inkwizycji i polowań na czarownice. Gamelion ze Szczecina trzepią kolorową grą na Wii pt.: "Furry Legends". Przygody wesołego futrzaka. Nareszcie Polska zaczyna pojawiać się na mapie branży gier video. Tak trzymać panowie! |
|
|
|
|
|
MlodY (Gość)
|
Czas dodania: 18.07.2009, 20:41
Słuchaj panie ~eLL.
Ściągając tą grę z torrentów czy innych nielegalnych źródeł, nie dostaniesz polskojęzycznej opcji w menu, gdzie lektor będzie gładko i mile paplał językiem... Idź do sklepu i weź opakowanie z pułki sklepowej, a przy okazji pomożesz komuś kto poświecił na to 2 lata |
|
Bodziu (Gość)
|
Czas dodania: 25.07.2009, 14:26
Słuchaj panie ~eLL. Chyba żle zrozumiałeś pytanie eLL. On nie sugeruje ściągania gry z torrentow i nie widzę choćby słowa na ten temat, a Ty go atakujesz. eLL tytuł jest po angielsku ze wzgledu na fakt iż gra wydawana będzie na całym świecie i łatwiej dystrybuować grę pod jedną nazwą. Mniejsze koszty zadruku płyt instrukcji itp. |