Czytasz dyskusję w temacie: Video: Kratos kończy zabawę - God of War 3 (PS3)

Kratos kończy zabawę - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Kratos kończy zabawę

Kratos kończy zabawę i powraca w mrocznej scenerii.

Czas dodania: 14.02.2009, 01:09
na to czekałem - cut scenka ale widac w akcji ostrza i pare znajomych "wykonczeniowek" wiec jest przedsmak gameplay'a - rekawice srednio mi sie podobaja ale mniejsza z tym - Kratos wraca i jak zwykle zmiecie wszystko i ustali nową jakość - ciekawe jakie zakonczenie fabuly szykuja autorzy...
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
Czas dodania: 14.02.2009, 01:48
Ilekroć to oglądam to padam z wrażenia. Ten KLIMAT, ta RZEŹNIA, GRAFIKA(do pełnej wersji i tak pewnie daleko:] ) Kratos zarządzi! To jest pewne:)
Czas dodania: 14.02.2009, 10:22
Moooc :)
Czas dodania: 14.02.2009, 16:51
trochę animacja tych kościotrupów leży, poza tym stary dobry GoW, w końcu w Full HD; będzie hit ale trailer słaby;
Czas dodania: 18.06.2009, 20:57
Najpierw giera wyjdzie na ps3 ... i pewnei po chwili na xbox'a . A ja jestem ciekawy czy pozniej bedzie mozna w nia posmigac na ps2 ???? fajnieby bylo :D
Czas dodania: 19.06.2009, 00:36
tia... a pozniej na DSi i iPhone-a - to samo stanie sie z Killzone bo Sony chce podbic rynek i zarabiac na multiplatformach czytałem o tym obszerny artykul w Gazecie Wyborczej
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
Czas dodania: 19.06.2009, 00:42
Dla mnie przygody Kratosa, to jedna z najlepszych gier, z jakimi miałem do czynienia. A trójeczka będzie zjebiście widowiskowa i napakowana akcją po samiuteńkie brzegi. Kratos nie cacka się z oponentami, urwie łeb Harpii, albo wyjedzie z bani minotaurowi. Dla każdego coś miłego. Choć jak na mój mało wybredny gust dostrzegam kilka kiczowatych aspektów ("męcza" mnie już te groteskowe kościotrupy w zbrojach) typu bieganie po ścianach wzorem Prince of Persia, czy fakt, że znów najwięcej miodu dadzą Ostrza Chaosu, a inne narzędzia mordu pozostaną prawie nieużywane. Jest jednak sporo zalet. Główna, to zdecydowanie sekwencje Quick Time Events, które są wizytówką serii oraz niektóre akcje na grzbietach Tytanów, przywodzące na myśl pojedynki w Shadow of the Colossus. Piękne.
Mam nadzieję, że Duch Sparty Zakończy swoją krucjatę w wielkim stylu.
Mimo wszystko z miną afrykańskiej sierotki spoglądam w niedaleką przyszłość, gdzie majaczy Dante's Inferno. Piekielne klimaty, nasycone męką, cierpieniem i jękiem potępionych pasuje mi o wiele bardziej niż mitologiczne realia God of War.
Czas dodania: 22.06.2009, 14:54
z tego co mi wiadomo GoW 3 ma byc tylko na PS3 i prawdo podobnie na Xbox ;/ szkoda ze na PS2 nie bedzie ;/ ;/
Czas dodania: 22.06.2009, 18:21
Chciałbym, żeby tak było, ale niestety nie jest to możliwe. God of War III będzie exclusive'm tylko i wyłącznie na PlayStation 3, ponieważ producentem gry jest Sony Santa Monica, wydawcą zaś samo Sony. Zresztą zostało to potwierdzone na E3 w Los Angeles. A ja jeszcze nie mam PS 3-ki, błeeeee!!!
Sony zaprezentowało jeszcze kilka gorących jak pośladki Dody tytułów na swoją wyłączność: Uncharted 2: Among Thieves, Final Fantasy XIV Online, Agent (od R*), Gran Turismo 5, Quantum, Heavy Rain i mój prywatny "czarny koń" tych wyścigów - The Last Guardian od Team Ico.
Marzę o PlayStation 3, jak alkocholik o przeszczepie wątroby, ale jeszcze trochę....
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...