Czytasz dyskusję w temacie: Video: Jeszcze więcej Wiedźmina - The Witcher Enhanced Edition (PC)

Jeszcze więcej Wiedźmina - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Jeszcze więcej Wiedźmina

Rozszerzona wersja Wiedźmina naprawdę bardzo mocno zachęca do ponownego sięgnięcia po ten tytuł.

Czas dodania: 28.08.2008, 14:20
Wiedźmin to totalna porażka. Silnik fizyczny jest ubogi tak jak pierwsza częśc Gothica. A grafika wygląda jak z przed 7 lat. Nie wiem jak wam może się podobac ta gra i w dodatku to polacy robili a oni zawsze wszystko musza zrabać bo to pechowcy.
Czas dodania: 28.08.2008, 14:39
No taa...widzę, że dla kolegi grafika to priorytet ;] Zastanawiam się czy ty w ogóle w to grałeś. Otóż grafika w Wiedźminie nie jest rewelacyjna (jest dobra) ale adrabia innymi aspektami. Chociażby klimat i fabuła. Wybory które mają odbicie w dalszej części gry są niezłym smaczkiem. Fabuła która porusza kwestie społeczne oraz rasizm. No i oczywiśćie rewelacyjna polska wersja językowa. Ze świecą szukać lepszej ;) Pozatym Łiczer został pozytywnie przyjęty przez zagranicze serwisy (chociażby IGN). Naprawdę, czepiasz się na siłę.
Czas dodania: 31.08.2008, 00:41
Niech tomek 2183 najpierw zagra a później pisze komentarze...bo widać że do gier rpg w których trzeba myśleć raczej się nie nadaje =)
Czas dodania: 02.09.2008, 20:13
uważam że wiedźmak jest świetną grą,przeszedłem ją dwa razy i rozpocząłem trzeci,od początku czytałem sapkowskiego i miałem marzenie żeby znaleźć się w tym świecie choć na chwile,i cd projekt stanął na wysokości zadania,dzięki za to,pozdro dla wszystkich wiedźminów,a koledze tomkowi życzę więcej strzelanki na ps3
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...