Czytasz dyskusję w temacie: Video: FaktoGram - Epizod #16

Ten temat zawiera komentarze do materiału:

Czas dodania: 10.05.2009, 23:30
Co do starych konsol to ja posiadam Nintendo Entertainment System a do niej sporo kolekcje gier (około 50) konsola fajna i gry nadal są na niej grywalne, tym bardziej że przy niektórych trzeba spędzić cały dzień grania, bo nie można zapisywać xD dobrze że sobie o niej przypomniałem bo jeszcze sporo tytułów czeka na przejście. A faktogramu nie komentuje dlatego że trzyma dobry poziom ;]
http://blog.ljzz.pl/ - zapraszam xD
Czas dodania: 11.05.2009, 00:14
zabrakło jak dla mnie jednej z najważniejszych informacji mijającego tygodnia - zapowiedziany zmasowany atak klasyków Capcomu na PSN - 40 tytułow cos z SF i coś z Residenta czyli żadne tam popierdółki tylko konkretne tytuły na ktore osobiście czekam z utęsknieniem (niech rzucą SFA3 i klasyczne RE 1,2,3 - zeby sie zrehabilitować za padako-kotlet RE5 :D )

no i co tam u konsolowego Wie... a nie... tutaj juz chyba wszystko jasne jest

co do innego rodzimego projektu - Call of Juarez - powiem szczerze kiedy chodzi o warstwe graficzna bardzo fajnie sie prezentuje - ale dialogi wolaja o pomste do nieba - jakies sztuczne i zmanierowane (zwlaszcza jak np zestawimy je z tym co slychac w Red Dead Redemption)
no i ten Bullet Time nie podoba mi sie ani troche - ale o ile gra nie zbierze batów od recenzentów to kupie ot zeby wesprzec swojskie projekty

no i Prototype zapowiada sie swietnie - chociaz w tym przypadku (tak samo jak przy kazdej grze oparte o free roaming) obawiam sie nudy i powtarzalnosci - licze na to ze fabula bedzie zbita i sama gra uniknie dluzyzny
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
Czas dodania: 11.05.2009, 00:18
Najstarsza jaką mam to właśnie NES i pykam se na nim w Super Mario 3 bo wszyscy kochaja Maria nastepny jest DreamCast i CrazyTaxi
Czas dodania: 11.05.2009, 00:21
Fajnie kruger został wyssany w kosmos,biedak musiał zmarznąć:),a co do programu to jak zwykle bardzo dobry
Czas dodania: 11.05.2009, 09:12
ostatnio odkurzyłem klasyk przetrzymywany u mnie w domu. mianowicie Atari 800XE, tylko po chwili gry mi padł... konsola która była u mnie w domu odkad mialem... bo odkupili ja moim bracia cioteczni od jakiegoś gościa z zestawem kolo 100 gierek. chyba musze ją naprawic i zobaczyc ile ona warta.
W krainie ślepców jednooki jest królem.
Czas dodania: 11.05.2009, 15:16
Mma pytanie. W poprzednim odcinku mówione było o nowym Siemasz Wiktor, czy coś w tym stylu. Kiedy dokładnie będzie nowe odcinek tego programu?
Czas dodania: 11.05.2009, 16:30
manolito241 Było powiedziane (lub napisane pod materiałem nie mam pojęcia teraz xD) że program jest miesięcznikiem i wychodzi co miesiąc.

Co do tematu to FaktoGram jest the best i niech tak zostanie! :>
Czas dodania: 11.05.2009, 17:42
Wciąż lubię sobie pograć na PSX w MGS i Gran Turismo :D
Czas dodania: 12.05.2009, 10:49
Kruger wyluzuj ten faktogram jest nudny jak flaki z olejem,i nie napinaj sie tak, bo Ci żyłka pęknie, Trochę humoru powiew świeżości alee
Czas dodania: 12.05.2009, 19:25
najstarszy kompa którego mam to commodore 64 a konsola to Game Boy Classic
Czas dodania: 13.05.2009, 23:58
No no Krooger... cwaniak! ;) ostatnio narzekałem na zakończenie bez tragicznej Twojej śmierci a tu... rach ciach i Cie w przestrzen wciąga, niezle :p A co do odcinka to tak jakos.... no niewiem, nie wiedziałem czy patrzeć na ekran, słuchać Kroogera czy czytać nowinki z dołu ekranu. Ale czekam niecierpliwie na Residenta w wersji PC! Co do najstarszej konsoli to gdzieś powinienem mieć amige 5000 oraz spory zestaw dyskietek z gierkami;) nie zapomnie Super Frog'a :P
Pozdro!
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...