Czytasz dyskusję w temacie: ulubiona postac z fajnala
|
Czas dodania: 26.04.2003, 21:35
jak w temacie jaka macie ulubiona postac?? ja osobicie lubie squalla ponniewaz jego zawilosc charakteru odrobinke przypomina mnie :] potem zell i terra :]
|
|
|
Czas dodania: 26.04.2003, 21:43
Ja uwielbiam Ramze z FF:Tactics , Viviego z FF9 i ZELLA z FF8 (koleś wymiata)
|
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 10:26
1 miejsce - Squall z lionheartem.... ciach ciach ciach ciach ciach ciach ciach :D
2 miejsce - Zell - fajnie naprawial maszyne :P kopnął nogą i zadzialalo :D 3 miejsce - ee Rinoa? bo to dziewczyna squalla :P i czasem mozna bylo sie wzruszyc hehe :P naprzyklad jak ją spetryfikowaną niósł przez caly most .... dlugi na pół świata w FF i ta muzyczka wtedy....kocham te gre.chcialbym w nią jeszcze raz zagrac.chyba nawet nwn jest gorszy :P 4 miejsce - quistis - była fajna i już :P 5 miejsce - laguna z karabinem maszynowym :P dadadadadada :P no i fajnie bylo jak w przeszlosci bylem laguną w jakims miescie.... a pozniej bylem tam w przyszlosci squallem..... mozna bylo zobaczyc co sie zmienilo ....ta gra naprawde rządzi... ta tajemniczosc....geniusz to wymyslil. |
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 10:30
Ja najbardziej lubilem Tife z FF7... Nie wiem czemu, po prostu jakos tak mi przypadla do gustu.. Ale gdybym teraz mial tyle czasu na gierki, co kiedys.. heh.. za stary sie robie na takie rzeczy.. :P
elb--> ciesz sie, ze to stwierdzenie, ze FF jest lepsze od NWN tyczlo tylko singla.. Pamietaj, ze wiem gdzie mieszkasz... :P |
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 10:40
ziolo_nwn ->
elb--> ciesz sie, ze to stwierdzenie, ze FF jest lepsze od NWN tyczlo tylko singla.. Pamietaj, ze wiem gdzie mieszkasz... :P ma sie rozumiec ze nie inaczej :D jest jakis pacz do FF8 zeby bylo kompatybilne z kartami Geforce 4 ? |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 10:53
Red XIII i Vincent :) a ze zlych... hyhy, sephiroth ofkoz :)
|
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 11:34
1.Claud - ff7
2.Barret -ff7 3.Sephiroth -ff7 4.Ramza - fft |
|
|
Czas dodania: 27.04.2003, 20:17
[size=24:80d3826eef]Sephiroth[/size:80d3826eef] :D :D :D :D :D :D :D :D :D rulz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest naprawde (moim zdaniem) najfajniejsza postać ze wszystkich gier w jakie grałem o jakich słyszałem, jest spox, i wogule na luzie sobie tam zabija to i owo :D dodając do tego nazwisko (Rioth) z innej gry otrzymałem fajową postać dla siebie :D |
|
|
Czas dodania: 28.04.2003, 00:04
Panie (chociaż cie nie ma) wybacz im bo nie widzą co czynią,
1 Miejsce ..... Auron FFX 2 Miejsce ......Rikku FFX 3 Miejsce .......Rinoa FFIIX 4 Miejsce .......Cloud FF7 5 Miejsce ........Ifrit :D |
|
|
Czas dodania: 28.04.2003, 07:43
No więc po kolei
1 Yuna - te oczy, usta, figura... wogle 2 Vivi - coś trzeba mówić?... 3 Zidane - no co? Chyba najbardziej normalna (psychicznie) postać w Fajnalach. Co robi normalny człowiek gdy dziewczyna nad nim wspina się pod drabinie?... 4 Squall - fajna postać i tyle 5 Rikku - jak to zgrabnie określono w nowym PSX Extreme (czytałem u kumpla) "...miseczki B w wieku 17 lat..." 6 Auron - ...wiadomo... 7 Wakka - Zagorzały Yevonita W FF7 nie grałem to nie znam postaci :) No i to by bło na tyle przemyśleń Pecieciarza,,, |
|
|
Czas dodania: 29.04.2003, 18:57
Dla mnie najlepszymi postaciami z FF są:
Squall- kullowy gość, co tu więcej mówić :) Yuna- ech ta figurka i twarz Rikku- też wygląda całkiem całkeim :D |
|
|
Czas dodania: 29.04.2003, 19:24
mi to Squall i Yuna :D bardzo ładnie pokazani w 10 części
|
|
|
Czas dodania: 30.04.2003, 23:01
shadhun -> Panie (chociaż cie nie ma) wybacz im bo nie widzą co czynią,
1 Miejsce ..... Auron FFX 2 Miejsce ......Rikku FFX 3 Miejsce .......Rinoa FFIIX 4 Miejsce .......Cloud FF7 5 Miejsce ........Ifrit :D Hmmm. Te typy są najbliżej moich. Ale czy nie sądzicie, że powinno się osobno wybierać 'najchłodniejszego' kolesia i 'najgorętszą' laskę? Wg. mnie lista powinna wyglądać tak: PANIE: 1. Rikku (HOT-HOT-HOT-!!!) :) 2. Tifa (HOT) 3. Shiva (COLD-HOT-COLD-!) ;) PANOWIE: 1. Sephiroth! Ile bym dał, żeby usłyszeć jego głos!! Może w specjalnej wersji FFVII ?? Kto wie...? 2. Auron - MEGAFAKINKUL!!! 3. Tidus/Squall/Cloud NAJLEPSZA DRUŻYNA: 1. FFX 2. FFVII 3. FFVIII |
|
|
Czas dodania: 08.05.2003, 11:47
Wszystkie są spoko ale też zrobie podział :P :
Panie 1.Rikku 2.Rinoa 3.Quistis 4.Yuna Panowie 1.Squall 2.Cloud 3.Irvine 4.Zell 5.Barret 6.Vincent 7.Sid 8.Seifer Ale jeśli chodzi o najlepszego to Squall rządzi! |
|
|
Czas dodania: 11.05.2003, 20:27
Ja frałem tylko w dziesiątke ale jak dla mnie jest tak:
Najlepszy z X: Kimahri :D |
|
|
Czas dodania: 12.05.2003, 00:37
grałem tylko w FFVII, więc:
1. Vincent 2. Sepiroth 3. Caith Sith (dobrze napisałem? parę lat już minęło...) |
|
|
Czas dodania: 18.05.2003, 11:29
Sephiroth jest najlepszy( chociaż Aeris mógł oszczędzić) szkoda że nie można nim normalnie grać
( Sephiroth Rioth z jakiej gry wziołeś nazwisko? z Vagrant Story?) |
|
|
Czas dodania: 23.05.2003, 08:19
sephiroth -> Sephiroth jest najlepszy( chociaż Aeris mógł oszczędzić) szkoda że nie można nim normalnie grać
( Sephiroth Rioth z jakiej gry wziołeś nazwisko? z Vagrant Story?) dokładnie ^_^ jesteś chyba jedyny który się o tym samodzielnie skapał...a Ci którym napisałem z kąd to pewnie niewiedzą co to jest VS a ciekawe czemu Aeris sie niedalo wskrzesiś phoenix downem? :P a to ze Sephiropthem można grać to kiedyś przeczytałem w jakiejś gazecie o PSXie...widziałem terz całkiem niedawno na jakiejś stronie ale niepamiętam jakiej...próbuje ją odnaleść ale mi niewychodzi :( |
|
|
Czas dodania: 23.05.2003, 18:18
Grałem tylko w VII i nazwijcie mnie tepakiem ale nie kumam o co tam chodziło dokładnie Chodzi mi o historie Clouda gdy opowiada ją w hotelu jest inna niz ta prawdziwa a mimo to Tifa nie skumała sie w tym a przeciez była swiadkiem wydarzen w Nibelhaim. Gdy Tifa pomagała odzyskak równowage dla Clouda to sie troche wyjasniło ale według jego prawdziwych wspomniej Sephiroth zginał więc kogo scigali przez prawie całą gre no i wogule tak zamotanej fabuły jeszcze nie spotkałem. No z ta Aeris to dziwne ze jej nie mogli wskrzesic ale i tak Tifa rzadzi no i Cloud z kataną. Sephiroth tez szkoda ze był zły
PS: Narobilo sie tych Sephiroth'ów, który jest który, słyszałem o Vargant Story ale ona jast tylko na PSX a szkoda. |
|
|
Czas dodania: 24.05.2003, 11:26
Dryx:
na forum sie narazie spotkałem tylko ze mną i sephirothem powyrzej...więc dużo nas niema a Tifa cośtam podjżewała podczas pierweszj opowieści, a zresztą opowieść różniła się tym że Cloud zamienił się w opowieści z Zackiem miejscami! Tifa mogła uznać że jej się coś pomyliło Sephiroth z FF7 zginą przed wydarzeniami z FF7, oni ścigali jego ducha! później Cloud opętany przez Sephirotha daje jego ukrytemu ciełu black materie i Sephiroth orzywa :D a najlepszy miecz dla Clouda to Apocaliposa, potrójny przyrost dla materii rulz :D |
|
|
Czas dodania: 24.05.2003, 11:59
Moje to Squall , Cloud i Beret ( moglem przekrecic nicki ale chyba sie domyslicie ? )
|
|
|
Czas dodania: 25.05.2003, 22:06
Sephiroth Rioth -> Dryx:
na forum sie narazie spotkałem tylko ze mną i sephirothem powyrzej...więc dużo nas niema a Tifa cośtam podjżewała podczas pierweszj opowieści, a zresztą opowieść różniła się tym że Cloud zamienił się w opowieści z Zackiem miejscami! Tifa mogła uznać że jej się coś pomyliło Sephiroth z FF7 zginą przed wydarzeniami z FF7, oni ścigali jego ducha! później Cloud opętany przez Sephirotha daje jego ukrytemu ciełu black materie i Sephiroth orzywa :D a najlepszy miecz dla Clouda to Apocaliposa, potrójny przyrost dla materii rulz :D tak Sephiroth orzywa. ale jako duch miał więcej zdolności. ostateczna walka z nim to skandal. mój ulubiony miecz dla Clouda to murasame bo przypomina fantastyczny miecz sephirotha |
|
|
Czas dodania: 16.06.2003, 19:33
Dla mnie ulubioną postacią z wszystkich FF jest Barret (FF7)
|
|
|
Czas dodania: 20.06.2003, 23:22
ehhh ff7 to wogle jest zajebista giera .... troche trudno ja nabyc ale mi sie udało :P...
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2003, 22:20
Sephiroth - ff7 (nawet w Diablo 2 da sie z necromanty zrobic sephiroth'a)
Cloud - ff7 (w Phantasy Star Online sie da zrobic cos podobnego) Pstacie lubie za ... i wogole |
|
|
Czas dodania: 26.06.2003, 16:12
sumon
1 neo bachamut 2 bachamut 3 poenix 4 infrit 5 sziwa postac 1 (ten wampir ) zapomnalem imie 2 yosi (o ile to poprawne niewiem) 3 clod 4 tifa 5 aris |
|
|
Czas dodania: 29.06.2003, 21:57
smalec28 -> Sephiroth - ff7 (nawet w Diablo 2 da sie z necromanty zrobic sephiroth'a)
Cloud - ff7 (w Phantasy Star Online sie da zrobic cos podobnego) Pstacie lubie za ... i wogole da sie z robić w Diablo2 Sephirotha ?! jak?! powiedz, plis :D goustblade "ten wampir" to ci pewnie o Vincenta chodzi, a co do "yoshi" to jeśli to z FF7 to niemam pojęcia o co ci może chodzić ja sie powturze (po raz kolejny :P ) Sephiroth rulz (FF7) :D |
|
|
Czas dodania: 04.07.2003, 11:54
Dla mnie najlepszy rpg ever to oczywiście FF7... grałem jak miałem jeszcze playstation... Przeszedłem finala 7 chyba 10razy, ósemkę 2 (nudaaa), a w dziewiątke nie zdążyłem pograć... :(
Ulubiona postać - bez dwóch zdań - zawiły i mroczny Sephiroth, a zaraz po nim nasz kochany Cloudzik, hehe |
|
|
Czas dodania: 06.07.2003, 20:22
Wiem że trochę późno na tą wypowiedź ale napiszę moje postacie ulubione :
1 - Sephiroth 2 - Vincent 3 - Red XIII 4 - Irvine 5 - Tifa ( ona jest taka słodka ) No, to na tyle. A swoją drogą to jaki kolejny final wyjdzie na PC'eta i jak on będzie wyglądał bo ostatnio z tymi tematami to nie mam żadnego kontaktu. |
|
|
Czas dodania: 12.07.2004, 18:47
Shadow, Zell i Sepiroth...
|
|