Najnowszy odcinek powinien być na górze, a nie na dole listy.
Tak jakbyście czytali CV. Najważniejsze (i najświeższe) na początek.
Czytasz dyskusję w temacie: Strona Specjalna: Nieczyste zagrywki
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Grak odbytu - podcast o grach |
|
mirofular (Gość)
|
Czas dodania: 27.01.2011, 18:04
|
|
Czas dodania: 29.01.2011, 22:34
Niefajnie toto wygląda. Zła kolejność i nie ma obrazeczków.
PS: +1 jeden ode mnie w walce NZ przeciwko Reszcie Świata. |
|
|
danny (Gość)
|
Czas dodania: 05.02.2011, 13:14
nowe IG to jakis totalny burdel, przez miesiac nie moge tego ogarnac, masakra, dziekuje :)
|
|
simonx (Gość)
|
Czas dodania: 23.02.2011, 15:32
Gdzie jest odc. #70?
Zaraz do domu trzeba wychodzić i czego ja słuchał będę? Proszę mi tu szybko do godz. 16tej wrzucić podcast :) |
|
Czas dodania: 23.02.2011, 17:31
simonx: odcinek #70 już jest na stronie głównej :)
|
|
|
|
|
|
simonx (Gość)
|
Czas dodania: 23.02.2011, 18:35
Może to głupie pytanie, ale dlaczego na głównej jest (btw fajnie, że jest, własnie sciągam), a tutaj nie ma??
|
|
Czas dodania: 24.02.2011, 10:58
simonx: już jest ;) wczoraj zawiesiła się nam Amiga, na której pracujemy.
|
|
|
romeo (Gość)
|
Czas dodania: 02.03.2011, 18:10
GDZIE JEST NOWY ODCINEK JA SIE PYTAM ???????????????????????????
|
|
Czas dodania: 02.03.2011, 18:14
ZA PARĘ MINUT, JA ODPOWIADAM !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
dude (Gość)
|
Czas dodania: 09.03.2011, 18:19
przydałoby się podpiąć nieczyste pod oddzielny rss
|
|
Drangir (Gość)
|
Czas dodania: 20.04.2011, 17:29
Ale gdzie jest...!
|
|
Czas dodania: 17.05.2011, 08:48
Lolo xD Słyszeliście już o kolejnej grze, którą tworzą w świecie batmana ? Ma być to FPS dla wielu graczy, w którym gracz sam tworzyłby wygląd swojej postaci, która miałaby służyć jako naśladowca batmana (jak to miało miejsce w obrazie Christophera Nolana) o wiele mówiącym tytule Gotham City Impostors
Jesus promised the end of all wicked people.A tu adresik http://www.gothamcityimpostors.com/ Odin promised the end of all ice giants. ...well I don't see many ice giants around. |
|
|
palikotka84 (Gość)
|
Czas dodania: 16.06.2011, 21:02
Swój zaangażowany kontakt z grami skończyłam na Tormencie (katowałam go parę lat) ale zajebiście się Was słucha ;D Przejdźcie na full video jak się da ! (ogarnęłam to z tosiewytnie 2 odc. temu)
|
|
Rafał (Gość)
|
Czas dodania: 15.07.2011, 02:54
Odc 90# Oooooo pojechaliście po bandzie..... ( pierwsza wersje tego texty zajeła mi 4 strony wiec mocno pociąłem ) PC - et jest zaprojektowany jako maszyna multizadaniowa i do pracy i do zabawy , przy czym zgadzam sie z Michałem ma on wiele do zarzucenie głównie do wydawców systemów operacyjnych i gier w kwestii sprawności systemu i kompatybilności .... A konsole to dalej jest maszynka dla nie do końca rozwiniętych umysłowo dzieci dla których 4 przyciski na obudowie to juz za dużo. I może Tomaszu jak twierdzisz nie chce ci sie konfigurować wszystkich ustawień przed rozpoczęciem zabawy ( aczkolwiek sądzę że nie bez powodu możesz mieć z tym problem ;> ) Ale od tego są auto ustawienia itp.... Konsola była jest i będzie kardridżem dopinanym do telewizora i żadna nowa wersja sprzętu czy kolejna generacja tutaj nic nie zmieni. Niezależnie jaką grafiką sie będą mogły poszczycić.......
Aby ta ocena nie była czysto akademicka przytoczę dwa przykłady: Seria Gothic absolutne hity 1, 2,3 ( chociaż paczowana ) absolutnie podbiły i ukształtowały wielu wyznawców crpg po czym wyszła Gothic 4 Arcania i cały urok seri prysł tylko dlatego ze ktoś założył ze gra będzie zarówno na kardridże ( wasze konsolki ) jak i na porządne PC. Fabuła linowa świat ograniczony itp itd.... To jak kupić choinkę na święta bez igieł.... masz patyk w domu.... A drugim przykładem jest DOWOLNY symulator lotu. Symulator a nie strzelanka bo to jest róznica....Nie da sie na tych beznadziejnych waszych padach zamapować np 112 klawiszy funkcyjnych .... i czerpać przyjemność z gry .... Dlatego uważam że PC-ty były są i będą królować i żaden kardricz z dwoma guzikami nie może im zagrozić ..... a gry konsolowe to dalej bedzie szybka rozrywka dla wyrostków na przerwach szkolnych......... PS kiedy kanał rss ?? |
|
gosc (Gość)
|
Czas dodania: 01.09.2011, 12:20
miala byc jakas nowa wideo-recenzja, nie ma. jest nowy 96 odc wideo ale audio tez nie ma. po czym jak zwykle pojawi sie pozniej ale z wczorajsza data ;/ troche to irytujace.
|
|
Czas dodania: 01.09.2011, 12:34
jak nie ma audia jak jest?
A wideocos tam o grze bedzie dzisiaj :( |
|
|
gosc (Gość)
|
Czas dodania: 01.09.2011, 13:06
a odświeżyłem i już jest. a to przepraszam i już słucham.
|
|
Czas dodania: 01.09.2011, 13:37
Wideocośtam o grze już jest!
|
|
|
Czas dodania: 21.09.2011, 21:36
Ja tez mam całkiem dobre wspomnienia z MOORPG. Teraz mam taki niedosyt bo Cipsoft zepsuł grę Tbia. Każda profesja była potrzebna i przez to można było poznawać nowych ludzi z różnych miast i krajów, to było fajne. Teraz wszyscy na botach grają i już nie nie opłaca ;/ Teraz muszę czekać na fajnego mmosa bo żaden klimatem nie dorównuje do Tibii moim zdaniem.
|
|
|
majster (Gość)
|
Czas dodania: 22.09.2011, 01:08
Słucham Was od jakiegoś czasu. Panowie klasa, tak dalej.
|
|
Czas dodania: 22.09.2011, 18:03
mmm moja "najbardziej angażująca scena z gry" bodajże pegasus to była gra Ballons Fight była tam taki tryb że trzeba było unikać tych gwiazdek czy co to było.Po długim czasie gry w końcu rodzice zrzucili mnie z konsoli wtedy podszedłem do okna spojrzałem na gwiazdy i wyobraźiłem sobie że latam między tymi gwiazdkami i gapiłem się tak na te gwiazdy z dobrą godzinkę przed snem.
P.S. miałem wtedy tak mało lat że nie pamiętam :P |
|
|
Czas dodania: 23.09.2011, 10:23
Mnie najbardziej wciągnęło Settlers 1 na amigę. Gra była na 3 dyskietkach z czego pierwsze dwie zawierały nieziemsko animowane wtedy intro z rycerzem popylającym na koniu przez wieś. Intro trwało jakies 3-5 minut i każda kolejna scena ładowała się dobre kilkanaście sekund. Dopiero po roku przypadkiem zorientowałem się, że wystarczy wrzucić jedynie trecią dyskietkę żeby gra ruszyła:) A potem grałem jedynie w skirmishe, które po 3-4 godzinach mnie nudziły więc robiłem sobie przerwę, zapisując postęp gry, z rozbudowanym prawie na całą mapę królestwem, na czystej dyskietce. Tylko później nie miałem serca żeby do tych zapisów wracać i wszystko zaczynałem od zera:) Samych dyskietek z sejvami nazbierało się chyba z 10, z czego kolejne czyste miałem formatując inne gry:) Swoją drogą gdybym miał zabrać na bezludną wyspę jedną grę to pewnie byłoby to settlers 1, a gdybym mógł wymazać ją wczesniej z pamięci to zabrałbym też pierwsze dwie dyskietki z intrem:)
|
|
|
Krzysztof Salamon (Gość)
|
Czas dodania: 07.10.2011, 16:25
Mnie najbardziej wciągnęło Settlers 1 na amigę. Gra była na 3 dyskietkach z czego pierwsze dwie zawierały nieziemsko animowane wtedy intro z rycerzem popylającym na koniu przez wieś. Intro trwało jakies 3-5 minut i każda kolejna scena ładowała się dobre kilkanaście sekund. Dopiero po roku przypadkiem zorientowałem się, że wystarczy wrzucić jedynie trecią dyskietkę żeby gra ruszyła:) A potem grałem jedynie w skirmishe, które po 3-4 godzinach mnie nudziły więc robiłem sobie przerwę, zapisując postęp gry, z rozbudowanym prawie na całą mapę królestwem, na czystej dyskietce. Tylko później nie miałem serca żeby do tych zapisów wracać i wszystko zaczynałem od zera:) Samych dyskietek z sejvami nazbierało się chyba z 10, z czego kolejne czyste miałem formatując inne gry:) Swoją drogą gdybym miał zabrać na bezludną wyspę jedną grę to pewnie byłoby to settlers 1, a gdybym mógł wymazać ją wczesniej z pamięci to zabrałbym też pierwsze dwie dyskietki z intrem:) |
|
Krzysztof Salamon (Gość)
|
Czas dodania: 07.10.2011, 16:26
Krzysztof Salamon
|
|
Czas dodania: 19.10.2011, 18:36
No ej no..... za pół godziny muszę wyjść na trening... a nowego odcinka nie ma :(
|
|
|
Lonek (Gość)
|
Czas dodania: 19.10.2011, 20:46
Bardzo spodobały mi się tematy dzisiaj poruszone, wywiązała się fajna dyskusja.
Naprawdę opłaca się czekać cały tydzień by was godzinę posłuchać i pośmiać się przed monitorem. No i przepraszam, że wyszło, że Dominik to jakiś "dobry duszek", że nic niby o nim nie napisałem. No więc ta trzecia mini-charakterystyka była właśnie o nim! A chodzi dokładnie o to, że zawsze ma jakieś mądre uwagi, spojrzy na coś z kilku różnych stron itp. przynajmniej ja takie odniosłem wrażenie. I na koniec napiszę, że bardzo-super-uber-mega mnie ucieszyliście tym, że przeczytaliście mój komentarz. Szkoda, że nikogo nie pozdrowiłem ;D Reasumując, dla mnie jesteście równie fajni jak Barney Stinson (z serialu How I met your mother). |
|
szkoles (Gość)
|
Czas dodania: 21.10.2011, 20:49
ci goście są niesamowici a ten program to jest strzał w 100 . Czekam na niego cały tydzień dla mnie powinien wychodzić 2 razy w tygodniu i odcinki powinny być cale na wideo nie tylko na mp3 . Jeśli obejrzę wideo czuje niedosyt ciekawiej słucha się ludzi jak widzi się ich reakcje i zachowanie .
|
|
SATan (Gość)
|
Czas dodania: 25.10.2011, 21:23
jest szansa że kiedyś będziecie w iTunes Podcasts ?
|
|
Leniwiec (Gość)
|
Czas dodania: 01.11.2011, 17:25
Może ktoś z redakcji zainteresował by się niedawno wydaną Twierdzą 3 a mianowicie stanem w jakim została wydana wskazującym bardziej na wczesną betę niż ukończoną grę. Tytuł ma bardzo wiele niedociągnięć np:
1. Zero SI ze strony przeciwników jak i naszych jednostek. Wojska nie wykonują poleceń 2. Wojska wpadają w mur 3. Multiplayer który nie działa 4. Niedopracowana grafika To tylko parę przykładów, problemów z grą jest naprawdę wiele dlatego proszę o poruszenie tego tematu w waszym programie, |
|
Czas dodania: 01.11.2011, 18:47
Leniwiec - w przygotowaniu jest recenzja Twierdzy 3.
|
|