Czytasz dyskusję w temacie: Starcraft i Warcrafty

Czas dodania: 28.04.2003, 16:35
Starcraft ta gra miała klimat. Była świetna grałem w nią (przeszedłem 2 razy) kończyłem grać i powracałem do niej po pewnym czasie. Super gra niech sie warcraft 3 schowa. Warcrafta też lubie ale jakoś Starcraft mnie na dłuzej do monitora przykuł.
Czas dodania: 28.04.2003, 17:02
[color=#F0FFF0:e2588e7af0]Grałem w Starcrafta, ale wole Warcrafta :) [/color:e2588e7af0]
Czas dodania: 28.04.2003, 17:28
WARCRAFT 3 RULEZ !!!! :) , dobra giera , Starcraft tesh nie jest najgorszy :D
Ale bardziej wole Warcrafta i fascynujace bitwy ras ;P
Czas dodania: 28.04.2003, 18:01
I Starcraft i Warcraft 3 są super gierkami
W Starcrafta grałem dłużej ale on jest starszy:)
Obecnie raczej wole Warcrafta 3 ale........czekam na Starcrafta 2(RTS-a a nie jakieś gówno)i obym się doczekał
Czas dodania: 28.04.2003, 19:15
Wszyscy fani starcrafta ŁĄCZCIE SIĘ!!! piszcie do mnie mam jedno wielkie pytanie i błagam o informacje słyszałem od kolegi że jest path do stara zeby ruszył na XP czy to prawda ?? gdzie go znajdę???
Czas dodania: 28.04.2003, 19:25
Mam pytani jak można budować wieżyczki na wieżyczkach (protosi) ta umiejętność potrzebna jest mi na neta !!!
Czas dodania: 28.04.2003, 20:05
dla mnie największy klimat miał starcraft, jakoś gra wzbudziła we mnie większe wmocje niż w warcraftach Te cechy ras, każda inna, do każdej trzabyło sie przyzwyczaić, zupełnie inne techniki walki. Gra była cudo, nieco przyćmiła jej popularność ale toci co w nią grali długo napewno jej nie zapomną
Czas dodania: 28.04.2003, 21:17
lukdrz -> dla mnie największy klimat miał starcraft, jakoś gra wzbudziła we mnie większe wmocje niż w warcraftach Te cechy ras, każda inna, do każdej trzabyło sie przyzwyczaić, zupełnie inne techniki walki. Gra była cudo, nieco przyćmiła jej popularność ale toci co w nią grali długo napewno jej nie zapomnąWidac że jestes graczem starej daty ktoś kto docenia gre a nie jej efekty i grafe chwała ci :)
Czas dodania: 28.04.2003, 22:17
dla mnie kazda z tych gier jest super najwiecej gralem w wara 2 i starcrafta ( na wara 3 zabraklo mi niestety czasu) w tych grach jest super klima wojny ras po prostu nie moge zliczyc godzin spedzonych prz tych grach :]
Czas dodania: 28.04.2003, 23:38
dobrze to ujełeś Razil "wojna ras" . Gdyby Warcraft3 miał takie cechy jak starcraft to napewno by miał większy sukces niż ma Do aspektów typowo starcraftowych doszłaby grafa i jeszcze dźwięk. Miodziooo
Czas dodania: 29.04.2003, 14:10
slip1 -> I
........czekam na Starcrafta 2(RTS-a a nie jakieś gówno)i obym się doczekał

A dlaczego ma być gówno?? gdyby Starcraft:ghost wyszedł na Peceta to byś od razu go miał.
Czas dodania: 29.04.2003, 14:53
mr_bbb -> I
........czekam na Starcrafta 2(RTS-a a nie jakieś gówno)i obym się doczekał

A dlaczego ma być gówno?? gdyby Starcraft:ghost wyszedł na Peceta to byś od razu go miał.

Ma racje bo Starcraft to starcraft zapamiętany jako RTS z krwi i kości a nie jakieś gówno jakim będzie ghost.
Czas dodania: 29.04.2003, 15:13
Z tych wszystkich gier najbarzdziej podoba mi się starcraft
Czas dodania: 29.04.2003, 18:36
Oczywiście najlepszy jest Starcraft. Pamiętam gdy go pierwszy raz odpaliłem i poczułem ten klimat wiedziałem żę to RTS wszechczasów. To były czasy a nie teraz byle gnioty z ładną grafiką jak Warcraft 3 wypuszczają
Czas dodania: 29.04.2003, 18:50
Halo może totś mi w końcu odpowie jak budować wierzyczki jedna na drugiej w starcrafcie :
Czas dodania: 29.04.2003, 20:13
mr_bbb ->

Może i tak ale Starcraft to jeden z najlepszych RTS-ów i nim powinien do końca nim zostać
(swego czasu powstał też C&C:Renegate i co z tego wyszło - gówno, a RA2 był ekstra)
Czas dodania: 29.04.2003, 21:19
co ma piernik do wiatraka ?? Przecie te dwie gry nic pod wzgledem tresci nie laczy...
A jak juz sie pytasz to oczywiscie Starcraft
Czas dodania: 29.04.2003, 21:21
Nie ma sensu robić z jednego tytułu 10 różnych gatunków a jęsli mamy doczynienia z taką grą jak starcraft to powinno sie kontynuować ten hicior i nie wiem dlaczego tego nie robią. Wprawdzie jeśli mają zchrzanić to lepiej żeby został w naszej pamięci stary dobry starcraft.
Czas dodania: 29.04.2003, 21:23
Tony2002 -> co ma piernik do wiatraka ?? Przecie te dwie gry nic pod wzgledem tresci nie laczy...
A jak juz sie pytasz to oczywiscie Starcraft
Nie chodzi o treść tylko o to że obie te gry były RTSami hitami wydanymi przez tego samego producenta.
Czas dodania: 01.05.2003, 10:22
Starcraft 2? http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,33,5842
jupi :D A już myślałem że Blizzard zawiesił prace nad starcraftem
Czas dodania: 01.05.2003, 10:55
A tak czytałem o tym że jest to zrobione przez blizzarda jako żart i że Blizzard raczej sie wypiera by prace nad Starcraft 2 trwały ale może będzie (miejmy nadzieje)
Czas dodania: 01.05.2003, 19:24
Warcraft 3 stracil duzo dynamiki, tam juz wiekszosc postawiona jest na taktyke niz na sieczke 10 milionow jednostek, gdzie w starcrafcie bylo takie slowo jak micromangament... tam 1 marines nie mial takiego znaczenia jak 1 footman w W3...
Pozatym Warcraft 3 ma wiele rozwiazan ze StarCrafta zwlaszcza Frozen Throne. Ja lubie StarCrafta i WarCrafta 3 na rowni... wspaniale gry :)

Zapomnialem dodac ze bardziej mnie kreci kosminczy klimat starcrafta niz starozytny warcrafta... z niecierpliwoscia czekam na Stara 2
Czas dodania: 02.05.2003, 14:57
Kusy -> A tak czytałem o tym że jest to zrobione przez blizzarda jako żart i że Blizzard raczej sie wypiera by prace nad Starcraft 2 trwały ale może będzie (miejmy nadzieje)
ja myśle że to takie cicho ciemne :D niby nic, cyku myku i oszałamiające wejście :) A wtedy wszyscy w szoku skąd ten Starcraft 2 :D
Czas dodania: 02.05.2003, 15:39
Ja oczywiście jestem fanem StarCrafta ale pomysły wprowadzone w WC3 naprawdę mi się podobają. Ale gry nie kształtuje tylko jeden czynnik i dla tego na dzień dzisiejszy kiedy wyszedł nowy WarCraft powiem TAK WarCraftowi !!!
Czas dodania: 03.05.2003, 12:38
lukdrz -> A tak czytałem o tym że jest to zrobione przez blizzarda jako żart i że Blizzard raczej sie wypiera by prace nad Starcraft 2 trwały ale może będzie (miejmy nadzieje)
ja myśle że to takie cicho ciemne :D niby nic, cyku myku i oszałamiające wejście :) A wtedy wszyscy w szoku skąd ten Starcraft 2 :D
Mam nadzieje i życzę tego tobie, sobie i wszystkim fanom Stara.
Czas dodania: 03.05.2003, 13:51
lukdrz---->te screeny pochodza z creditsow Warcrafta 3,autorzy postanowili sobie zrobic jaja z nadgorliwych graczy.
dla mnie największy klimat miał starcraft, jakoś gra wzbudziła we mnie większe wmocje niż w warcraftach Te cechy ras, każda inna, do każdej trzabyło sie przyzwyczaić, zupełnie inne techniki walki
Przeciez w Warcrafcie byly nie mniej zroznicowane rasy,poza tym na polu bitwy liczyla sie kazda jednostka.Doceniam klase Starcrafta ale Warcraft 3 jest lepsza gra
Czas dodania: 03.05.2003, 16:14
starcraft mial swoje 5 minut ktore trwaly latami
autor - JA :)
Czas dodania: 04.05.2003, 13:29
Można powiedziec ze nadal trwają bo rozgrywki po sieci nadal się toczą.
Czas dodania: 04.05.2003, 14:06
eee marny ze mnie poeta :) heheh
Czas dodania: 18.05.2003, 15:58
[color=green:3f7ea4e173][/color:3f7ea4e173]spoko ludziki w każdą z tych gier da się grać ;)Ja akurat grałem w obydwie po równo .. i stawiam na obydwie !
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...