Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine (PS3)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: X-Men Origins: Wolverine Krwawo, brutalnie i w kawałkach – Wolverine w akcji! |
|
Czas dodania: 24.06.2009, 19:52
Jak dla mnie gra jest poprostu świetna.Bardzo dużo walki ,ładne dodatkowe przebrania jak również zwykła postać. Od gry nie umiałem się oderwać aż do jej przejście :D bradzo polecam
|
|
|
Czas dodania: 26.06.2009, 23:58
Dodałbym tylko że elementy platformowe są na dość średnim poziomie- nie są złe ale poziomem wyraźnie odbiegają od reszty, są tak jak mówie średnie autorom widać na tym wielce nie zależało i Tombraider czy Prince of Persia to nie jest
A tak to gra baaaardzooo przyjeeeemnaaa ]:-> Nie jest wcale taka króciutka jak myślałem- filmu nie oglądałem i często myślałem 'ojj chyba się kończy... o qrde już sporo czasu mineło od kiedy myślałem że się kończy' :P A tych kompletów stroju to bez przesady ile ich było do odblokowania-3 czyli 6 statuetek? :P Ja nie miałem żadnych doczytywań w trackie gry- jedynie przy startowaniu albo po śmierci lub przy zmianie lewlu itd |
|
|
Czas dodania: 27.06.2009, 04:50
Rosomak jest zajefajny gram na pc polecam pecetowcom niech aby troche poczujom klimat gow.(troche jr).
|
|
|
dolun (Gość)
|
Czas dodania: 05.07.2009, 18:07
grę przeszedłem 3 razy w ciągu 4 dni. masakrycznie wciąga! Bardzo dobra pozycja na odreagowanie. POLECAM z czystym sumieniem
|
|
Kizior (Gość)
|
Czas dodania: 06.07.2009, 16:13
Ta gra jest naprawdę dobra i o dziwo długa :)
|
|
|
|