Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: Prison Tycoon 2: Maximum Security (PC)

Prison Tycoon 2: Maximum Security - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Prison Tycoon 2: Maximum Security

Zbrodnia nie popłaca

Czas dodania: 10.11.2008, 13:09
Wp recenzuje TAKI GNIOT a recenzji np. fallouta3 do dzisiaj nie ma... WSTYD! Zajęlibyście się porządnymi tytułami, a nie czymś w co i tak nikt nie zagra i zapewne za parę tygodni będzie jako dodatek extra do jakiegoś magazynu...
Czas dodania: 10.11.2008, 13:48
DOKLADNIE!!! nie mozna po prostu wspomniec gdzies z boku zeby nawet na gniota nie patrzec??!!i juz......a nie marnowac miejsce na recenzje??
Czas dodania: 10.11.2008, 22:36
Jest czas na gnioty i czas na hity, dziś by akurat ten pierwszy ... recenzja Fallouta 3 z tego co wiem jest w trakcie pisania, więc będzie na dniach :)
"It sounds like shit, but what else we gonna do, go home?"
Czas dodania: 11.11.2008, 12:35
Ogólnie coś wp ostatnio na psy zeszło... jakieś braki kadrowe? czy niechęć narodu do pracy? Szkoda... bo lubiłem gry.wp ale odnoszę wrażenie że dzieje się coś złego... że stronka umiera powoli...
Tyle dem gier... trailerów... gier które są wydawane... recenzji... wszystko można znaleźć na innych serwisach o grach tylko nie tu.
Nie mówię tylko o zagranicznych ale i o rodzimej konkurencji, za którą nie przepadam ale trzeba Im przyznać że w porównaniu z wp są na czasie. A tutaj... rzuci ktoś raz na kilka dni jakiś tekst... czasem jakieś nowe demo bo przeważnie to i tydzień nic nowego nie ma... trailer to już rzadkość.
Tak jakby ktoś zajmował się tym serwisem na dokładkę, na odczepnego, gdy znajdzie chwilę wolnego od swojej normalnej pracy.
Żeby nie być gołosłownym to gdzie np dema X3 Terran Conflict, Alarm for Cobra 11, Quantum of Solace?
Gdzie wszystkie trailery z NfS jakie można znaleźć na necie? Z TR Underworld? Mirror's Edge? CoD World at war? Left 4 dead... i tak mógłbym wymieniać i wymieniać...
Takie działy jak kody czy peryferia to już totalny obciach... ostatni news np z lipca... proponuje albo zająć się działem albo że strona o grach a nie o sprzęcie, to go zamknąć żeby wstydu nie przynosił.
Szkoda... ale trzymam kciuki, że będzie lepiej... kiedyś... może...
Czas dodania: 11.11.2008, 14:50
Co za ***** robili tą grę, przecież to jest SHIT NA maxa, grafikę idzie jeszcze przeboleć, ale dlaczego do cholery to wszystko wyglada tak beznadziejnie, mam nadzieje że to nie trafi do sklepów bo będzie to kpina z graczy o Boże przecież w to nie da się kopletnie grać.
Co za debil ty wymyślił powinno się ostro dać w *******. za takie profanacje

Prison Tycooon F.... U
Czas dodania: 12.11.2008, 01:11
tpolsztyn1 >> czasami nawet chce mi się odpowiedzieć na takie idiotyczne posty jak Twój ale gdy przeczytałem

"Nie mówię tylko o zagranicznych ale i o rodzimej konkurencji, za którą nie przepadam ale trzeba Im przyznać że w porównaniu z wp są na czasie. A tutaj... rzuci ktoś raz na kilka dni jakiś tekst."

to aż mi ręce opadły. Codziennie na serwisie jest nowa zapowiedź i nowa recenzja.

Dobranoc
"It sounds like shit, but what else we gonna do, go home?"
Czas dodania: 12.11.2008, 08:10
Jakie dobranoc?! :) Nie spać! Pracować! Pisać! Serwer zapełniać! ;) Tu ludzie czekają! XD

Co do "idiotycznego postu"... rozumiem gdyby to były puste słowa i czysta nagonka... ale to jest konstruktywna krytyka poparta przykładami, których nie może Pan podważyć.
Nie da się ukryć że nie ma ani trailerów, ani wersji demonstracyjnych które wymieniłem. A może wymyśliłem że ostatni wpis w dziale peryferia pochodzi z lipca? a może że dział kody ostatni raz poszerzył się we wrześniu? Co jest więc takiego "idiotycznego" w tym poście? Pytanie wynikające z martwienia się, że ulubiony portal o grach przechodzi chyba jakiś kryzys twórczy lub kadrowy? Jedyne zdanie powiedziane specjalnie na wyrost to właśnie te, które Pan przytoczył zupełnie ignorując pozostałe.
No to na koniec dodam, żebyście wreszcie zrobili coś z tą wyszukiwarką bo czasami (lub dość często) się gubi, zwłaszcza przy tytułach wielowyrazowych, np King's Bounty. Czy może i ten zarzut poparty przykładem uzna Pan za "idiotyczny"?

I tym optymistycznym akcentem...
Pozdrawiam :)
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...