Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: Fuel (2009)

Fuel - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Fuel

Świat gry to prawie 15 tysięcy km kwadratowych. Fuel mogło porządzić. Ale coś nie wypaliło...

Czas dodania: 13.07.2009, 17:39
Grę można podsumować w jeden sposób rozczarowanie chociaż obszar gry jest duży to równie pusty co moje pudełko lodów T_T czyli coś tu jest i nawet smaczne ale za mało. Moim zdaniem jeszcze jest + za dużą ilość pojazdów do odblokowania =] ale automatycznie - za ilość paliwa które trzeba zdobyć =3 osobiście 5/10
Obrazek
użytkownik nie posiada awatara
andrju (Gość)
Czas dodania: 13.07.2009, 21:54
Co za idiota to pisał ,15 km kwadratowych kretyn nie grał w tą gre .Obszar gry to 14 tys.km.kwadr . Ciemniak nie umie grać i ściemnia małe dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jur0slaw (Gość)
Czas dodania: 13.07.2009, 21:58
Recenzant po prostu nie grał w grę i tyle.
Czas dodania: 13.07.2009, 22:44
Dobra notujcie ludziska tę datę w kalendarzu bo mam zamiar wstawić się za recenzentem ... dobra wstawiam się ... a tak poważnie błędy się zdarzają i tak ocenił grę wyżej niż się spodziewałem =]. "Sprytny GPS" jest zarazem taki sprytny jak i wręcz wredny ( potrafi nas wprowadzić w jezioro lub zrzucić z klifu ). Gra jest fajna bo można się pościągać z 15 kumplami przez neta ( to moim zdaniem zaleta ) można stworzyć własną trasę no i zrobić ją tak by nie dało się wygrać np. metę ustawiamy po drugiej stroni klifu =3. Gra miała powalać wielkością no i powala te ~14 tys km^2 to dużo jednak gdy można spędzić 15 min na szukanie czegoś to się chce aż iść się napić i nie wiem ... a bardziej denerwującą rzeczą jest to gdy walczymy z przeciwnościami i po 10 min dojeżdżamy do punktu który okazuje się widokowym. no jak mówiłem 5/10 i osobiście nic więcej od de mnie nie dostanie

ehh skoro się wstawiłem to może w nagrodę dodacie grę PSP
Pangya: Fantasy Golf
Obrazek
Kreatos (Gość)
Czas dodania: 13.07.2009, 23:58
juroslaw-mysle ze gral
andrju- mysle ze ty jestes idiotą, te 15 km to tylko pomylka
a gra naprawde jest kiepska, zagrlem w demo, i pierwsze 3 min jazdy bo terenie mnie bawilo, 3min... dojechalem to wyscigu z czasem i nie wygralem, jechalem conajmniej dobrze wiec nie powinno mi zabraknac do kolejnego checkpoint'u . i dziweki, FATALNE!

gra nie oferuje nic poza ogromnym terenem ktorego nie chce sie zwiedzac, tez jestem za recenzentem i tez chce psp!
ky0
Czas dodania: 14.07.2009, 00:08
KASZANKA ;)
Chwała Imperium!
Czas dodania: 14.07.2009, 10:27
Przepraszam, błąd z mojej nieuwagi. Już poprawiony.

Recenzant po prostu nie grał w grę i tyle.

A myślałem, że nikt nie zauważy.
Saves35 (Gość)
Czas dodania: 14.07.2009, 13:50
No tak teraz widać ze recenzent pograł w grę 10 min i ocenił "przeciwnicy zachowują się jak kretyni " no to proszę przejść grę z wszystkimi wyścigami zaliczonymi na legend i mieć zrobione wszystkie challange, ile trzeba potu wylać i nerwów zjeść żeby tego dokonać, "lokacje nieciekawie skonstruowane" oO to trzeba mieć coś z głową żeby takie bzdury wypisywać mamy wszystko czego dusza zapragnie od niskich terenów po zaśnieżone szczyty czy też wielkie kaniony , pustynie itd. nie wyobrażam sobie lepszej konstrukcji a wszystko zmienia się bardzo powili i stopniowo, samochody są bardzo ładne i napakowane detalami bardzo cieszy jak wjeżdżamy do błota i za chwilę całe auto brudne jest jeszcze jeden drobny szczegół dam sobie łeb uciąć że recenzent go nie zauważył bo za mało grał gdy wjedziemy do wody lub gdy zacznie padać obmywa nam go z brudu i kto tu mówi o małych szczegółach Oczywiście gra nie jest idealna ale widać tu bardzo małą znajomość gry recenzenta polecam jednak recke np. Neo plus
andrju (Gość)
Czas dodania: 14.07.2009, 15:35
Jak się nie umie pisać to niech nie pisze bzdur. Ten gościu Kreatos co grał w demko to niech się wypałuje pewnie nie ukończył żadnej gry niech dalej gra w demka z gazetek co mu mamusia kupiła.
buhalter (Gość)
Czas dodania: 14.07.2009, 18:07
Żeby docenić Fuel trzeba w niego pograć dłużej niz kwadrans. Ta recenzja przypomina zapowiedź pisaną po łebkach Asobo studio to ex Kalisto i robili ścigałki. Szkoda, że autor jest leniwym dzieciakiem i nie potrafi choćby google używać. Ale i tak najlepszy jest ten fragment

Owszem nie zabrakło multiplayera, lecz ten występuje tylko i wyłącznie w trybie online.

No proszę Multiplayer występujący WYŁĄCZNIE w trybie online. No, no, no.

Ten serwis to naprawdę coraz gorzej dołuje. Najpierw layout robiony chyba przez nastolatka a teraz takie teksty. Śmiech!
Kreatos (Gość)
Czas dodania: 14.07.2009, 19:35
andrju cieciu wstretny ciekawy jestem ile masz lat ze sie tak wymadrzasz, mam ps3 wiec dema sciagam z neta jesli Cie to interesuje, nie jestem fanem scigalem dziecko ale gry zazwyczaj koncze, nie jestem recenzentem ale kiedy gralem w demo pierwszego skate kilka dni pozniej mialem juz pelna werse, po pograniu w fuel wole dalej grac w motorstorm czy burnout (ktory na ps3 jeeest gorszy od burnout 3 z ps2)

Nie lubie takich nachlanych gamoni jak Ty...

ucz sie np od buhalter'a ktory gdzecznie zwroci uwage na to ze nalezy dluzej pograc i 15 min nie wystarcza zeby sie wkrecic... moze tak jest ale ogolny model gry nie powala i nie dal bym za nia 200zl

apropo jeszcze takiego zachowania... ludzie zyjemy w cywilozawnym kraju (ta mi sie wdaje) choc po waszym zachowaniu mozna tego nie zauwazyc, naprawde, blagam o zachowanie jakiegos minium kultury by egzystencja roznych sub kultur (maniakow scigalek strzelanek i innych) spokojnie mogla przebiegac!
taki (Gość)
Czas dodania: 15.07.2009, 06:48
" No proszę Multiplayer występujący WYŁĄCZNIE w trybie online. No, no, no. "

[b]Wyobraź sobie, że są takie tryb multiplayer jak dzielony ekran, który nie wymaga podłączenia do sieci.
[/b]
Znawca się znalazł ;]
o matko (Gość)
Czas dodania: 15.07.2009, 08:22
efektowne efekty atmosferyczne....
jak ten tekst przeczytalem to powaznie, zaczalem sie rozgladac po stronce czy to aby na pewno jest profesjonalna witryna... albo czy tez przypadkiem nie trafilem na funsite.
Kreatos (Gość)
Czas dodania: 15.07.2009, 12:17
Fakt Jack_IG nie budzi zaufania.
z tym multi tez spoko:P
bo multi oznacza wiele a player gracz co sie rowna wielu graczy:D i do tego nie trzeba internetu:D:D
Daro (Gość)
Czas dodania: 16.07.2009, 10:58
Nie polecam gry, jest jak piszą w recenzji, nudna i monotonna, efekty pogodowe są w porządku ale nic poza tym ! najgorsze jest zachowanie pojazdów. Jadąc ponad 120km/h motorem uderzyłem czołowo w drzewo, i domyślając się, jedynie odskoczył pojazd na bok i dalej jechałem ponad 100km/h, żeby chociaż się przewrócił a tu nic! nawet lakier się nie zadrapał ! TRAGEDIA !!!
Moja Ocena
Grafika:7/10
Grywalność: 1/10
Dźwięk: 2/10
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...