Dla mnie najlepsza ścigałka na kompach. Po prostu nie ma lepszej gry. Aż wstyd że dopiero teraz pojawiła się recenzja! Wszystko w tej grze ostało doskonale dopracowane. Świetny model jazdy, model uszkodzeń, walka na torze, bardzo ładna grafika i dobra fizyka i naprawdę genialny soundtrack. Do tego extra minigry i derby :)
Uwielbiam FlatOut 2 :) Boska gra.
Ech... :) Musze ja zainstalować po raz drugi i znowu przejść.
Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: FlatOut 2 (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: FlatOut 2 W życiu każdego mężczyzny przychodzi czas na frustrację spowodowaną niedzielnymi kierowcami, korkami na trasach oraz ciągłymi remontami ulic. Na deserek dobija człowieka widok robotników mających głęboko w miejscu, gdzie światło nie dochodzi, to - czy trasę otworzą dziś czy za rok. Kwestii systemu „jeden pracuje, pięciu patrzy” już nawet nie ma co poruszać, norma. Co ma zrobić taki biedny... |
|
Czas dodania: 05.09.2007, 14:47
Czarno to widzę
|
|
|
Czas dodania: 05.09.2007, 17:04
Ano, świetna gierca ;] Wyrzucanie kierowce przez szybę...miodziunio.
|
|
|
Czas dodania: 06.09.2007, 20:05
Wiecie co mnie wkurza..... że WP dopiero teraz recenzje napisalo!!!!!!!!! Kurde nie wiem co ci ludzie robia w tej pracy w Wirtualnej Polsce chyba zbijaja bąki!!! I to nie tylko teraz przy tej grze sie zdarza. Wiele dobrych gier wogule nie ma wystawionej recenzji!!!!!!!!!!!!!!!! Wstyd i krew czlowieka zalewa!!!
|
|
|
Czas dodania: 09.09.2007, 03:02
No macie racje ze troche pozno ta recenzja, ale ja w sumie ta gre jakos przegapilem i teraz dopiero po tej recenzji zakupilem i zagrywam sie nocami. Ja tam cenie sobie gry.wp.pl bo moge poczytac o grach za darmo, pobrac dema gier(tez za darmo), jest tez troche poradnikow(za darmo!). Nie musze kupowac prasy etc. Jak chce poczytac recenzje najwoszych gier to czytam gamespot.com(najlepszy zagraniczny serwis dla mnie, ale ma duzo duzo wiecej reklam niz gry.wp [mam nadzieje ze za reklame gamespota nie dostane batow). Dla mnie gry.wp.pl to jeden z najlepszych polskich portali o grach, gdyby taki nie byl, nie czytalbym go juz ladnych pare lat.
|
|
|
Czas dodania: 11.09.2007, 14:17
FAJNA GRA POLECAM
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 09.11.2007, 02:29
gierka fantastyczna, tylko żadne kody podane przez WP nie działają, albo sposób wpisywania jest jakiś inny ;/
|
|
|
Czas dodania: 09.11.2007, 11:34
To poszukaj kodów na innych stronach, a jak znajdziesz to je tutaj wypisz, może się komuś przyda.
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2009, 18:10
słuchajcie trzeba wejźdź w dodatki i tam jest wprować kod i wpisujemy z dużej litery mi to działa
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2009, 18:46
a jak nie działa to nie wiem
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2009, 18:46
a jak nie działa to nie wiem
|
|
|
Adrian2345 (Gość)
|
Czas dodania: 10.05.2010, 20:59
Dla mnie gra idealna. Żadne wyścigi mi się tak nie spodobały. Jedna z moich ulubionych gierek (o ile nie ta "naj";). Genialny soundtrack, realistyczny model zniszczeń, efekty świetlne, całkiem dobra grafika, fizyka, tryb multiplayer... Po prostu gra u mnie nie ma sobie równych :)
Uwielbiam pogrywać sobie we FlatOuta :) |