Co to? jakiś bajkopisarz to pisał... Noob,
[...]"genialna i nie spotykana grafika" [...], mhm (trochę stara, ale da sie grać, nie oszukujmy się). Ta gra jest dla takich co nie lubią powolnych strategi typu Warcraft, Praetorians (gdzie wszystko wydaje się 10 razy spowolnione), w Battle Realms jest dynamicznie, dużo jednostek? no z tym się mogę mniej więcej zgodzić, przypada około 15-20 różnych jednostek na klan. W demo grałem z 3 miesiące, potem dopiero na full wersje, jakoś dalej się nie nudzi. Szkoda że mało kto o tej grze słyszał, gdyby ją wypromowano, napewno gracze by ją docenili i zapomnieli o nudnym Warcrafcie czy Praetorians, czy innych tytułów strategicznych. Pozdro
Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: Battle Realms (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Battle Realms "Życie to mroczny las, w którym bestie muszą zabijać, aby przeżyć. W takim miejscu lepiej więc być tygrysem, niż człowiekiem." Każdy gracz komputerowy, prędzej czy później, powinien zadać sobie pytanie: "Czy znalazłem już taką grę, która odpowiada mi pod każdym względem?". |
|
Czas dodania: 13.01.2008, 02:47
|
|
|
markal (Gość)
|
Czas dodania: 20.08.2010, 16:54
minisz ma racje, w ogóle o jakie przeszukiwanie zwłok chodzi ? jakoś nigdy się z tym nie spotkałem w tej grze... autor nawet pomylił klany które wybieramy na początku, bo nie wybiera się miedzy lotosem a wężem, a miedzy smokiem a wężem.
|