Czytasz dyskusję w temacie: Programy do gry Dark Orbit Download!

użytkownik nie posiada awatara
ziomek 1202 (Gość)
Czas dodania: 31.05.2010, 16:41
Witam. Po 2 miesiacach pracy nad nowymi (dzialajacymi) programami do gry Dark Orbit udało mi się stworzyć kilka chyba najcenniejszych programów jakie mogły zostać zrobione.
A maniowicie:
Urihack- Jak sama nazwa wskazuje doładowuje uridium. Jak? Odpalając program wystarczy wpisac IP gracza ( IP to nie żadne haslo login etc. ) ilosć uridium jaką chcemy uzyskać , i po prostu cieszymy się uridium
Dmg-hack tez jak nazwa wskazuje , dzięki niemu możemy strzelać po max 72 tyś. Wystarczy odpalić program, wpisać liczbe i kliknąć RUN. Program bardzo przydatny na batle-mapach , wyobraź sobie ; jesteś sam na 3 goliathy full elite i to wlaśnie Ty wygrywasz starcie
Mob-hack – pokazuje nam np. wybrane potwory na mapie, bardzo przydatny prgram przy wbijaniu pd na mapach z krystalionami. Jak to zrobić? W oknie wystarczy wybrać dany typ potwora, o czym kliknąć OK.
SH- z Ang. Speed-hack , dzieki niemu możemy poruszac się nawet z predkośćia ponad 510 wystarczy tylko wybrać daną prędkość i kliknąć OK.
Hp-hack- bardzo przydatny hack dzięki niemu hp regeneruje się nam na raz do 100%.
Exp-hack – Wpisujemy ilość PD za 1 potwora którą chcemy uzyskać. Wyobraż sobie że zamiast wbijać setki miliony PD dygodniami możesz to zrobić w 10 sec.
Więcej programów nie umiałem napisać, ale myślę , ze te programy dla Gracza Dark Orbit są bezcenne. Oczywiście nie dam Wam tego programu za darmo, Wystarczy , że wyślesz
Game tmub3e na numer 91959 koszt smsa to 1.22 z vat
W smsie powrotnym dostaniesz link i haslo do strony z hackami.
Twierdzisz ze to oszustwo? Nie ściągaj! Lecz nie dodawaj komentarzy typu „zal oszust” jeśli tego nie sprawdziłeś. Gwarantuje 100% uczciwości z mojej strony
korek (Gość)
Czas dodania: 30.01.2012, 13:43
jak można pisać " 100% nie jesteś oszustem " skoro ozywanie takich programów w grze dark orbit to oszustwo i łamanie głównych zasad gry takie programy są karane konfiskata konta w grze i ban na kilka lat wiec nie pisz głupot tylko jak masz programy to trzymaj je dla siebie a nie wyłudzaj kasę w tak idiotyczny sposób zastanów się co robisz ::: kolego" ŁAMIESZ PRAWO " :::::
Czas dodania: 31.01.2012, 01:31
„ziomkowi” chyba chodziło o to, że nie jest oszustem w sensie, ktoś mu wyśle smsa a on nie udostępni linka
http://nieskoordynowaneopinieintelektualisty.blogspot.com/
lolek (Gość)
Czas dodania: 30.04.2012, 14:29
noi co z tego ze sie ładmie my wysyłamy esy a bp daje nam w nagrode lagi .. jesli sie nawet uzywa tych hacow to dobrze
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...