Czytasz dyskusję w temacie: News:: Zmasowana inwazja NFS-ów

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Zmasowana inwazja NFS-ów

Jeszcze niedawno mówiło się o tym, że seria Need for Speed może być w dużych kłopotach. Okazuje się jednak, że plotki o śmierci NFS-a były mocno przesadzone. Bardzo mocno. Firma...

Czas dodania: 02.02.2009, 17:27
ten nfs:shift powinien sie nazywać nfs:shit!!! Seria ta umarła juz dawno na most wanted a kolejne produkcje to było już coś w stylu kontynuacji ala moda na sukces i widze że taka strategia się EA podoba i to nie tylko przy NFSpeedzie. żal
Czas dodania: 02.02.2009, 17:46
Skad wiesz, że shit skoro nie grałeś... Żal takich komentaży pisać. Swoją drogą to dobre podejście. Piszą wszyscy, że klapa będzie ale i tak większość kupi, bo to NFS. Lecz nie chcą się do tego przyznać.
Czas dodania: 02.02.2009, 17:51
Buehehehehe
Nie wiedzieć czemu przeczytało mi się NFS: Shit :)) Swoja drogą taka nazwa była by ciekawa, a zarazem była by to dobra ironia. Dobra mniejsza z tym. Zapewne na obietnicach się skończy i pod koniec roku wydadzą znów taką biedną niekochaną sierotkę, która jednak tak dobrze się sprzeda. trochę to paradoksalne, jednak machina reklamy b. dobrze spełnia swoje zadani. Co prawda nie porównywałem sprzedaży, ale mogę się założyć że NFS Undercover sprzedał się lepiej niż genialny Race Drive Grid. Najwyżej się pomylę.
Czas dodania: 02.02.2009, 18:24
mimo tego że uważam że to skon na kasę, nie mam nić przeciwko takiemu podejściu autorów i zapewnieniu mi dużej liczby godzin przy NFS :D
Czas dodania: 02.02.2009, 18:33
Jak narazie to ostatnie trzy-cztery odsłony NfS to jeden wielki nie wypał, Posiadam NfS Undercover, oraz GRID który wyszedł do sprzedaży ponad rok temu i jest on bezporównania lepszy. Naprawde nie polecam Need for Speeda, jak chcesz realną wyścigówkę to tylko GRID (dla niewtajemniczonych stworzony przez firmę która robiła serię Colin McRea.)
Czas dodania: 02.02.2009, 20:25
tylko wiesz... ja kupuje nfs'a tak jak większość ludzi bo to nfs. poza tym GRID to gra dla profesjonalistów. gdy jeszcze na kompie przechodziłem tocę 3 to myślałem że sie zesram bo wyscigi f1 (ostatnie w grze) przeszedłem po 5 miesiącach. a ja chce grac w zręcznościówki z odrobiną realizmu chociaż undercover to zero realki xDD
Czas dodania: 02.02.2009, 21:12
To ja w kwestii NFS-a w online przypomnę, że było coś takiego jak NFS:Motorcity czy jakoś tak. Szybko upadło a u nas nawet się nie pokazało. Ale było. I było online.
Czas dodania: 02.02.2009, 21:23
Gdyby to nie był "skok na kasę" to by te gry nie kosztowały tak drogo.
najlepsza cz. NFS jest MW i Carbon.
Czas dodania: 02.02.2009, 21:25
Popieram to co napisał matu183. Most Wanted była OSTATNIĄ FAJNĄ CZEŚCIA całej serii. Po długoim oczekiwaniu na Undercover i jego ściąganiu, kiedy zainstalowałem grę, to może hmmm, przez 5 minut grałem w tą część a potem odinstalowałem i usunąłem obraz. Totalny badziew, grafika, wszystko zrobione na maks a gra wyglądała okropnie, nawet nie dorastała do pięt Most Wanted, jedynie filmiki jeszcze były fajne. Totalne niedopracowanie. Moim zdaniem raczej już nic dobrego nie będzie, chociaż mogę się mylić, tak czy inaczej dobrze życzę EA.
Czas dodania: 02.02.2009, 22:26
Jako doswiatczony gracz smiem twierdzic ze najlepszy NFS to zdecydowanie PRO STREET choc nie jest doskonaly co do NFS UNDERCOVER to porazka i posmiewisko mysle ze nowy NFS bendzie chcial nasladowac doskonalego GRIDA czy to sie uda? zobaczymy, seria ta umiala nie raz zaskoczyc, pozdrowienia dla wszystkich graczy
Czas dodania: 02.02.2009, 23:52
Najlepsze wyścigi arcade :seria BURNOUT!!!!!!Criterion games lata temu przeskoczyli konkurencje.
Panom ze studia black box już bym podziękował,ale Shift może być interesujący(konkurencja dla Forzy i Gran turismo;)raczej nie,ale może coś z tego będzie
Czas dodania: 03.02.2009, 00:15
Moim zdaniem powinni wypuścić Need For Speeda Porsche Unleashed 2 albo poprostu NFS .... (jakąś inną legendarną i sportową marke samochodów).
Czas dodania: 03.02.2009, 00:31
dla mnie najlepszym NFS'em było zdecydowanie Porsche Unleashed i jego Factory Driver... po nim może być Most Wanted i Hot Pursuit 2... kilkanaście godzin przy każdym tytule bez najmniejszej nudy jest czymś ;)
Czas dodania: 03.02.2009, 00:36
buhaha z tym shietem to moze macie i racje le sie zobaczy co z tego wyjdzie jak dla mnie chłopaki z black cox powinni dac sobie spokój i dobrze ze pałeczke przekazali takim ludzion co dobre gierki wyprodukowali jak dla mnie GRID = Shift bo na to sie zanosi a jak twórcy GRID-a wypuszcza jeszcze ciekawsza propozycje to rynek jest ich
Czas dodania: 03.02.2009, 00:41
No no no co ja tutaj widze wkońcu jakieś postępy panie Keith'cie Munro, gratulacje z tego powodu ale to nie zmienia faktu że będę musiał kupić sobie nowego kompa by przynajmniej włączyć nowego nfs ;)...No ale zejdżmy na jawe, jeżeli nie wymyślą równie ciekawej fabuły jak w most wanted lub przynajmniej carbon to bedzie kicha, nie mówie że to nie możliwe albo coś w tym stylu ale sądząc po ostatnich 3 seriach to raczej niewykonalne...No ale sie przekonamy może jednak coś wykombinują i zdobędą dawno chwałe a może jeszcze bardziej się pogrążą....Mnie nie pytajcie sami sobie odpowiezcie lub poprostu poczekajcie aż wyjdzie ;)

Powodzenia. ;)

P.S: ale co do nazw to by sie bardziej wysilili :)
Czas dodania: 03.02.2009, 00:49
Heh co do nfs-a, to napisze tak że żadna gierka z tej seri nie doruwnuje 2 special editon i hot pursuit. Prawda że 4 i porshe były praktycznie tak samo dobre (jak dla mnie troche gorsze ale to subiektywne odczucie) ale kolejne części to chłam. Ktoś porostu wykorzystał nazwę i stwierdził że da się na tym zarobić. Naprawde szkoda bo ta seria mogła by być tym czym jest Grand Turismo dla PS-a tylko że dla wszytkich platform, tzn. wyznacznikiem tego co nazywamy wyścigami samochodowymi i zabawą w jednym.
Czas dodania: 03.02.2009, 01:01
hahahahahaha...... :)
MW suuuper :) Jeszcze dlugo niezapomne godzin spedzonych nad tym tytulem!!! Carbon... no hmm... ladnie sie swiecil... :) Pro-Street... gralem z 10min? no 15min... :P Undercover - musze przyznac ze dobrze bawilem sie mniej wiecej do 40% gry, pozniej mnie to znudzilo... za malo rozlozona rozgrywka... tylko 3poziomy unowoczesnien? ale w sumie kilkadziesiat godzin spedzilem na sciganiu sie...

a kolejna czesc? hmmm po przeczytaniu opisu tworcow, i zerknieciu na screeny - no ladna, ladna... ale... "tworcy GT Legends i GTR 2" i wlasnie dlatego bedzie to "skok na kase"... NEED for SPEED - zawsze nr. 1 to wyscig, i ucieczka przed policja... a w/w gry to WYSCIGI i WYSCIGI... jak ktos chce sie TYLKO poscigac kupi GTR 2, a nie UNDERCOVER...

szkoda ze robia takie rzeczy....
Czas dodania: 03.02.2009, 01:05
moim zdaniem to dobrze że NFS sie nie skończył lubię tą gre potrafi ona nieźle wciągnąć ani sie obejrze a gram w nią kilka godzin. Z chęcią zagram w jededn z nowych cyklow gry najchetniej shift choc nie ukrywam ze przeczytalo mi sie shit =P i w ten okryty tejemnica skoro nawiazuje do tradycji NFS =] pozdrawiam
Czas dodania: 03.02.2009, 01:14
Cześć !
Chcecie poznać sposoby na zarobienie w sieci??
Zapraszam na mój bloog. Przeczytanie kilku zdań nic nie kosztuje :)
Sam od niedawna zarabiam 200-300 zł można więcej wszystko zależy od was..
http://zarabianieinternet.bloog.pl/
Czas dodania: 03.02.2009, 05:23
jasne,nie ma co krytykować jak sie jeszcze nie grało,ja też poddałem sie negatywnym opiniom na undergounda ale w końcu zakupiłem gre i super mi sie w to gra.Wydaje mi sie ze internet jest pełen malkontentów którzy w jakiś sposób chcą zaisnieć wydawając negatywne opinie nowy NFS jest tego dowodem-gry jeszcze nie ma a opinie już są że lipa.
Ja moge powiedzieć tylko że licze że będzie to kolejna dobra produkcja EA.
pozdrawiam.
Czas dodania: 07.02.2009, 11:10
precz z tym badziewiem EA to naciągacze za każdym razem słyszymy co to za cuda wymyślili bla bla bla .
Czas dodania: 09.02.2009, 18:43
NFS: Flaki z Olejem - tyle w temacie
Czas dodania: 15.05.2009, 16:32
NFS Pro Street i wszystkie wyżej to tragedia. Beznadziejny soundtrack, wymagania sięgające szczytu M. Everest zero emocji.. poprostu trzymasz strzalke do przodu i juz wygrywasz. Najgorsza jest jednak sama jazda. Nie wiem jak komu.. ale jak dla mnie to w porównaniu z np. underground to w pro street auta dziwnie jeżdzą, jakby coś stawiało im opór. Cieszyłbym się gdyby EA wypuścilo jakieś UNDERGROUND 3. Było by fajnie. Szkoda, że to nie możliwe...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...