Czytasz dyskusję w temacie: News:: Zapisy na BETA TESTY IG - pierwsze doniesienia!

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Zapisy na BETA TESTY IG - pierwsze doniesienia!

Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w BETA TESTACH interesuje zapewne liczba osób, które zarejestrowały się od momentu startu zapisów. Na chwile obecną, mamy już 1520 kandydatów,...

Czas dodania: 19.02.2003, 14:37
najlepszych pod wzgledem czego ?? :)
Czas dodania: 19.02.2003, 14:41
jak nie wejde, to bedzie skandal !!!
Czas dodania: 19.02.2003, 16:13
bedzie wypasiur
użytkownik nie posiada awatara
Sam
Czas dodania: 19.02.2003, 16:19
Podejzewam ze testowac nowa wersie stronki a cos chcial robic??? to tak jak z grami testujesz czy wszystko chodiz ok czy nie ma bledow a jak sa mowisz o tym itp eh.
Zgodze się że nie ma powiedziane w czym trzeba być najlepszym.Ale nie rozumien pytania co bedzie do roboty.
1.testy gier
2.testy poszczególnych elementów
3.testy oprogramowania
to są oczywiste rzeczy ale co dokładnie
to dowiedzą się ci co zostaną wybrani.
Chodzi o graczy "najbardziej hardcore'owych". Teraz podejrzewam, że każdy zaznaczy u siebie P4 3Ghz, 1024MB Ramu i że siedzi przy grach 24/7.
VFK
Czas dodania: 19.02.2003, 16:30
najpier bylo ze pierwsze 500 osob a teraz najlepszych ? hm....
Czas dodania: 19.02.2003, 16:48
Nio wlasnie, na jakich zasadach beda wybierani ci "hardcorowi gracze" ? Pewnie wezma samych co siedza przy grach 24h i maja PieCa przynajmniej 2.5 Ghz !!
Czas dodania: 19.02.2003, 16:59
mnie sie wydaje i tak się wczytałem, ze imperiale szykują nową stronke i chcą zaczerpnąc naszych informacji, jak masz modem jak ci chodzi, jak masz kablówe jak chodzi , dlatego będziemy mogli jako grupa z niewielu pierwsi zobaczyć nową imperialną niespodzianke, z ostatnim disane jak wjechali to tak mnie zaskoczyli, że główa boli :) a teraz robią to po mału i dają nam sie dołączyć :)
Czas dodania: 19.02.2003, 17:49
zapisalem sie i podalem prawdziwe info bo jak moze mnie wybiora to po co okazac sie lamerem ;) co do testow to watpie zeby to byly gry-tacy np. z Techland-u maja swoich testerow (jak kazda inna firma), ktorzy dostaja za to kaske i sa o wiele bardziej hardcore-owymi graczami od wiekszosci tych, ktorzy sie zglosili tutaj :-P
Czas dodania: 19.02.2003, 18:01
tiaaa ciekae jak na podstawie tych danych kogos mozna wybrac hmm połowa małolatów napisala pewnie ze ze maja w domu sprzty poruwnywalne z sprzetem NASA i siedza po 35 godzin dziennie hmmm. Ciekawe czy wszyscy tu sobie zdaja sprawe jak meczący jest Betatesting.
Sam
Czas dodania: 19.02.2003, 18:01
Mam nadzieje ze nowy layout stronki bedzie czymal poziom i chce miec w tym swoj udzial wiec sie zapisalem i jak narazie sie modle zeby mnie wybrali eh.
Czas dodania: 19.02.2003, 18:50
Sephiroth_X --> Bez przesady, aż tak męczący nie jest. Jeśli ci chodzi o testowanie gier, wcale takie nie jest. Może chodzi ci o problemy, typu wywalania do Windowsa itp.?
I nigdzie nie jest napisane, że za betatest dostaniesz kasę.
A co do wyboru. To różni ludzie są wybierani. I jeśli ktoś napisze, że ma 3GHz procesor wcale nie gwarantuje mu zostania betatesterem.
Czas dodania: 19.02.2003, 19:04
Miło, że wprowadzając nową stronkę pytają nas o zdanie. Widać chcą zrobić naprawdę coś dobrego.
Czas dodania: 19.02.2003, 19:30
A mi jak nie wiem co, nowy layout kojarzy sie z GameSpot'em... az chyba za bardzo...
Czas dodania: 19.02.2003, 19:41
czytam te komentarze i faktycznie, nietrudno się nie zgodzic.. jak na podstawie danych podawanych w formularzu zgloszeniowym mozna osądzic, czy ktos jest dobrym graczem czy nie? przeciez to jakas kpina w bialy dzien... to ze ktos ma na chacie p4 2ghz i radeona9700 a do tego isdna to oznacza ze jest hardkorowym graczem...no sorry wp, ale ja czegos tu nie qmam :P
Czas dodania: 19.02.2003, 20:06
a kasiury za to nie bedzie zadnej ? wogole nic? taki servis chyba musi cosik placic testerom / redakcji... nie ma bata :)
Czas dodania: 19.02.2003, 20:36
Moi drodzy czytelnicy, chciałem tylko wam napisać, że trudno by nam było ocenić jakimi jesteście graczami po wypisaniu ankiety. Nie chcemy oceniac was jako graczy, nikt was nie zamierza oceniać i przez to negować, kazdy z was bez względu na to gdzie mieszka i jaki ma sprzęt będzie miał szanse zostac beta - testerem. Chcemy przez dopuszczenie was do testowania dac wam możliwość pewnej ingerencji w coś co tak naprawde jest tworzone dla was i z myślą o was, niestety jak to ktoś pisze, kapuchy za to nie będzie, ale satysfakcja gwarantowana, bo wasze zdanie i wszystkie uwagi, będą wzięte pod uwagę i będa stanowić dla nas bardzo cenny materiał. Wprowadzajac do życia nowy serwis stawiamy sobie kolejną wysoką poprzeczkę i mamy nadzieję, że dzieki wcześniejszym betatestom, sprostamy temu wyzwaniu, a wy jesteście jak najbardziej najlepszymi graczami i czytelnikami naszego serwisu, bez względu na to czy gracie, na P 100, czy siedzicie 2 lub 10 godzin dziennie przed netem, dla nas jesteście każdy z osobna kroplami tworzącymi wielką rzekę, jaka napędza naszą redakcję do pracy. Więc jeżeli ktoś zformułował nowinke, w ten czy inny sposób, to proszę nie czujcie się urażeni, wszyscy jesteście bardzo ważnymi postaciami w życiu naszego serwisu, bez was nie było by nas i tego co robimy na codzień. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia i odrobiny szczęścia przy wyborze na Beta Testera.
Red nacz.
Imperium Gier
Czas dodania: 19.02.2003, 20:38
a ja sie nie zgadzam bo ucziciwie wypelnilem formulaz ma kompa p4 2000 mhz 512 mb ramu GF 3 TI 200 128 i SDI
Czas dodania: 19.02.2003, 20:40
ale na jakiej podstawie bedą wybierani testerzy?
Czas dodania: 19.02.2003, 20:56
Nonsens też coś organizujecie BETA TESTY tylko i wyłącznie dla posiadaczy kont Wirtualnej Polski (!). Najpierw zastanówcie się co robiczie a tu cytat "Czekamy na pozostałych - każdy ma szansę wzięcia udziału...". Jasne każdy jeśli jest to posiadać konta w WP (!)
AbE
Czas dodania: 19.02.2003, 21:09
Mam nadzieje (jakąś tam mam, chociaż małą) że mnie wylosują, historie gier znam raczej dobrze, moja pierwsza konsola to Atari 2600.
Czas dodania: 19.02.2003, 21:20
Deresik-->zgadzam się; te kolory: zielono-żółto-czarno, aż za bardzo przypominają Gamespot. Aha, i się mogę przyznać, że gram na P200 MMX :), a i tak za hardcorowego graza sięuważam.
Czas dodania: 19.02.2003, 21:46
JAK BY NIE MOZNA BYLO POPROSTU JA UUCHOMIC I BY KARZDY SIE WYPOWIEDZIAL :) I JUZ !!!
Czas dodania: 19.02.2003, 22:03
Savage:co ty wogle gadasz za głupoty każdy moze sie przyłonczyć do beta testu a że założenie konta na WP to żaden problem w końcu są te za darmo też dostepne w końcu nie??
DeX
Czas dodania: 19.02.2003, 23:40
Pewnie będą losować te osoby i ja zawsze mam pecha :P to pewnie sie nie dostane :(
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...