Czytasz dyskusję w temacie: News:: World of Warcraft przewidział świńską grypę
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: World of Warcraft przewidział świńską grypę Świńska grypa to medialny hit ostatnich tygodni, ale jednocześnie nic nowego dla graczy World of Warcraft. W świecie hitowego MMO Blizzarda choroba ta istnieje już od niemal roku. ... |
|
Czas dodania: 04.05.2009, 17:32
lol, co to za news.... bardzo duzo wnosi...
|
|
|
Czas dodania: 04.05.2009, 20:09
Świńska grypa niestety przenosi się z jednej osoby na drugą, więc nie jest jednak tak zupełnie jak w rzeczywistości w tej waszej grze. ostatnie zdanie pokazuje ze autor woli grac w wowa niz obejrzec wiadomosci.
|
|
|
Czas dodania: 04.05.2009, 20:52
radoslavek gadasz jakby nieogladanie wiadomosci bylo zla rzecza, a mi sie wydaje ze wrecz przeciwnie. Media w ostatnich latach za glowny cel przyjely sobie wprawienie w depresje kazdego polaka, podajac tylko najtragiczniejsze wiadomosci z swiata co godzine i po 15 min na wydarzenie, zebys na pewno poczul sie zle ...
a tak naprawde to mam gleboko w 4 literach na co choruja gdziestam jezeli mi to nei grozi ... |
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 00:28
to powinienes to wyciagnac z tych 4 liter, bo to jak najbardziej Ci grozi... A co do wiadomosci, to tyle jest ich zlych ... bo swiat nie jest rozowy. Zycie jest brutalne i na tym skupiaja sie wiadomosci, I dobrze, ze pokazuja, jak sie dzieje na swiecie. Jak chcesz "ciekawostek" czy co, to sobie kup FAKT. Tam masz pelno kiczu, ktorego nie otrzymujesz w wiadomosciach...
XBL: Cokane MastaPSN: Ten-Tailed-Jubi GG: 1879928 |
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 02:04
nienawidze swiata zabili mi bratta mam duzego fiata XDXDXD tak ludzie swiat jest zlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyXD ale wlasnie ten news probuje cos zmienic XD przynajmniej cos pozytywnego a nie same zle rzeczy ostatnio czytalem focusa i szczerze mowiac to ja nie wiem ale w mediach sa sami pesymisci wg nich to 2012 to koniec swiata potem pisza ze w wyniku zabijania wielorybow my tez umrzemy a potem ze mamy jesc duzo bananow bo za 10lat ich nie bedzie... ludzie to moze od razu wszyscy kupmy trumny i sie w nich polozmy XD a co do swinskiej grypy to juz mnie to tez smieszy najpierw krowy potem kurczaki teraz swinie hmmmmmmm nastepna bedzie ospa chomikow albo padaczka biedronek XD
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 03:17
hahahaha a wg mnie jest to zajebisty news : D
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2009, 09:46
To nie wina mediów tylko ludzi, którzy te media oglądają. Gdyby wszyscy mieli gdzieś to co mówią oglądalność by spadła i trzeba by było zmienić koncepcję, a tak wszyscy wolą słuchać ile ludzie zginęło, a nie ile się urodziło. Ot cała filozofia.
|
|