Numero uno, hmmm ... będzie tego więcej, numero dos(?), tres(?) itd'es ???
Bardzo dobrze, precz z tymi loc...z'ami, oczopląsu można było dostać od ty pierdół.
Czytasz dyskusję w temacie: News: Wojna się nie zmienia, a IG tak
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Wojna się nie zmienia, a IG tak Tu biuletyn informacyjny Imperium Gier, numero uno W tym tygodniu wprowadziliśmy dwie zmiany, które powinny Was zainteresować. Pierwszą z nich jest zdecydowana administracyjna kontrofensywa... |
|
Czas dodania: 18.11.2009, 16:54
Chętnie zagram ... Oo
|
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 17:30
I bardzo dobrze! Wszyscy na to czekali. No, może poza rzeczonymi spamerami.
"Si vis pacem, para bellum" Co do osiągnięć - cóż, sympatyczne. Nie wiem jak resztę użytkowników, ale na mnie to działa zdecydowanie pozytywnie. Choć same znaczki i opisy mogłyby być ciekawsze. Mam nadzieję, że w pogoni za większą ilością tych cudactw opisujących profile nie zaczną wyrastać jak grzyby po deszczu gnioty w hurtowych ilościach. Oby w kwestii pilnowania tego serwis również stanął na wysokości zadania. |
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 17:49
ten serwis i tak jest do dupy
|
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 17:55
Dla mnie Gry.wp.pl to jeden z pierwszych serwisów o grach jaki widziałem na internecie. Pierwsza była Valhalla, nie mniej zżyłem się z imperium gier, korzystam z niego poszukując informacji, udzielam się w postach i uczę się wiele od innych.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać Proponowałbym otworzyć dział newsy użytkowników, wtedy by mozna ten portal uczynić bardzo bieżącym. Sam bym coś powrzucał nieraz. |
|
|
radzio2k (Gość)
|
Czas dodania: 18.11.2009, 18:08
Chyba zacznę znów się logowac- mimo że jest ono na wp tak zrobione że łatwiej mi wpisywać za każdym razem nick :P
Zmiencie odtwarzacz filmikow- ten jest beznadziejny bo nawet nie widać ile już załadowało a tamten był wybajerzony- ściemnianie reszty od video było świetne! |
|
|
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 20:01
NARESZCIE! po 100 upomnieniach usuneli te spamy! mialem ich dosc juz... az sie niechce wierzyc! o.o a co do osiagniec to dobrze bo niewidzialem zadnego innego niz za napisanie recenzji... powoli to robicie wszystko ale zawsze cos... ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() USERBARS.PL ![]() WARRIOR NATION CLAN WNxKarKolO |
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 20:11
Pozostaje podziękować, pogratulować i dalej dbać o rozwój IG.
I'm totally flabbergasted... |
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 21:35
ten serwis i tak jest do dupy Dzięki za wszystkie komenty, to dla Was to robimy w końcu! :) |
|
|
Czas dodania: 18.11.2009, 21:36
nareszcie cos sie zaczyna dziac w tym temacie :)
|
|
|
Skiv (Gość)
|
Czas dodania: 18.11.2009, 23:30
yeaaah spam stop :D
Radosc etc ;) |
|
jahras (Gość)
|
Czas dodania: 18.11.2009, 23:30
serwis pierwszych lotow z pewnoscia nie jest. drugich czy tzrecich pewnie tez nie.
korzystam, bo ogolnie korzystam malo, ale korzystam od dawna, nie mam sil sie przerzucac na cos innego. fakt, ze po kilkudziesieciu moich kliknieciach w "Zgłoś do moderacji" i kilku miesiacach ktos w koncu cos z tym zrobil niestety nie cieszy. ale dobrze, ze chociaz tyle byliscie w stanie zrobic |
|
Czas dodania: 19.11.2009, 00:30
W końcu, szlag mnie już trafiał od tego spamu w komentarzach, klikałem zgłoszenie do moderacji za każdym razem jak takie zobaczyłem :) Zróbcie jeszcze zapamiętanie logowania bo to irytujące że po każdym zamknięciu przeglądarki trzeba się logować ponownie :/
|
|
|
Czas dodania: 19.11.2009, 12:26
finally!
XBL: Cokane MastaPSN: Ten-Tailed-Jubi GG: 1879928 |
|
|
nick (Gość)
|
Czas dodania: 19.11.2009, 18:08
Uporządkujcie te bloczki tematyczne na dole strony, bo na razie wygląda to kiepsko.
|
|
Czas dodania: 20.11.2009, 09:47
Jak dla mnie pierwsza opcja To Rewelacja. Trochę czasu to zajęło jednak warto było czekać... o drugą opcję trochę się boję.... byle by nie było nabijania postów.. ale od tego jest opcja pierwsza ;)
"Kimkolwiek jesteś i cokolwiek planujesz... życzę Ci powodzenia.." [mail do mnie w profilu] |
|
|
Czas dodania: 21.11.2009, 18:10
Żałośni spamerzy już znaleźli sposób na ominięcie filtra...
"Si vis pacem, para bellum" Droga Redakcjo, chyba jedynym skutecznym sposobem walki z tym denerwującym procederem jest wprowadzenie obowiązku logowania przy dodawaniu komentarzy, a potem banowanie takich użytkowników... |
|