Czytasz dyskusję w temacie: News: Wkrótce remake drugiego Monkey Island?

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Wkrótce remake drugiego Monkey Island?

Jak donosi serwis Kotaku, LucasArts planuje wydanie wkrótce remaku kolejnej części serii Monkey Island, która nosi podtytuł LeChuck's Revenge. Oficjalne ogłoszenie tej informacji nastąpić...

użytkownik nie posiada awatara
tomek (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 08:38
na wszystkim chca zarobic i wydoić kasę o gracza. MI to niezapomniane przygodowki sprzed 20 lat. poza kultowym openingiem muzycznym, niezapomnianym dowcipem, wyjątkowym bohaterem oraz genialnym klimatem serio przypominającym najdalsze wyspy świata, gra posiadała grafikę, która poprzez swoją vga-owską umowność (a chyba jeszcze MI dalo sie odpalic na ega) poruszała wyobraźnią młodych graczy. a teraz planuje się zabrać tamten niezapomniany klimat. kto dzis kupi MI2? jedynie starzy gracze, którzy byli jej fanami. jak przekonac mlodych, ze kiedys nie bylo fanow przygodowek, ktorzy nie grali by w monkeye?
... (Gość)
Czas dodania: 09.03.2010, 20:14
We wszystkich dziedzinach rozrywki to samo. Praktycznie brak nowych pomysłów, wszędzie tylko kontynuacje, remake, prequele, sequele. Po co niszczyć świetne wspomnienia związane z MI? Dla kasy! W filmach to samo, leci sobie np DIE HARD 4 , który jedyne co ma wspólnego z poprzednimi częściami to Bruca Willisa, ale jest nazwa która przyciągnie miliony.
radzio2k (Gość)
Czas dodania: 10.03.2010, 00:25
Niech za Jedi Knighta się wezmą kolejnego :P bylby tylko nie zabić marki
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...