Czytasz dyskusję w temacie: News:: Ujawniamy skład polskiej edycji gry Age of Conan!
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Ujawniamy skład polskiej edycji gry Age of Conan! CD Projekt ujawnił skład polskiej edycji Age of Conan: Hyborian Adventures! Równocześnie też wystartowały zamówienia przedpremierowe na podstawową wersję gry. Gra Age of Conan: Hyborian... |
|
Czas dodania: 14.07.2008, 09:02
Szkoda, że gra powoli umiera...
|
|
|
Czas dodania: 14.07.2008, 09:53
Szkoda??
Ta gra to niedokończona, zbugowana chała. Niech napiszą ile z tych kupionych kopii AoC zakończyło się subskrybcją (poza free miesiącem) |
|
|
Czas dodania: 14.07.2008, 11:01
"Age of Conan odniósł największy sukces wśród gier MMORPG od czasów premiery World of Warcraft."
NIC nie pobije WoW!!! |
|
|
Czas dodania: 14.07.2008, 11:02
tom-ash1
milion ludzi kupilo gre, ale tylko 700tys zalozylo konto....to juz mowi samo za siebie :) |
|
|
Czas dodania: 14.07.2008, 11:20
no niestety ta gra to porazka poki co - Funcom zafundowal sobie kosztem graczy platna bete :-/
Ja rozumiem ze zadna gra mmo nie jest idealna na starcie - ale poziom zbugowania tej gry przechodzi wszelkie standarty, niby to sukcesywnie naprawiaja - ale od tego mieli bete. O regularnych ciezkich lagach i o crashach mozna by napisac oddzielny referat. Gra jest niestablina na kazdym kroku, potrafi sie zaciac w najmniej odpowiednim momencie albo wywalic do windowsa. Duza w tym zasluga silnika graficznego gry - ktory najwyrazniej nie jest w stanie podolac wymogom gry mmo. Gra ma fajny klimat - swiat jest naprawde ciekawy ale to niestety za malo zeby przykryc gnijace wnetrze. Dlatego czuje sie nabity w butelke przez tworcow gry - minie sporo miesiecy zanim moze ewentualnie siegne po ten tytul ponownie. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 14.07.2008, 12:19
A u mnie Conan ma wielkiego plusa. Grając w niego znowu wrócił mi apetyt na MMO i wróciłem do WoW po kilkumiesięcznej przerwie :D.
|
|