Czytasz dyskusję w temacie: News: Tylko 30 procent zysków Activision jest z konsol
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Tylko 30 procent zysków Activision jest z konsol Bobby Kotick, szef Activision Blizzard, powiedział, że obecnie tylko 30 procent zysków firmy pochodzi z konsol, włączając w to markę Call of Duty. Pozostałe 70 należy do 'gier nie opartych... |
|
polander (Gość)
|
Czas dodania: 22.06.2010, 12:28
gdyby nie właściciele X360 oraz ilość sprzedanych na ich konsolę CoD: MW2 to by kwiczeli teraz a nie cwaniakowali. Nie dość że wydali grę tak zbugowaną to mają czelność jeszcze myśleć o abonamencie R.I.P. Activision.
|
|
Czas dodania: 22.06.2010, 13:04
Czyli Activision graczy konsolowych ma głęboko w dupie ?? Tak wywnioskowałem tej - "Teraz już się nie przejmuję. Kiedyś było inaczej - z nabożną czcią śledziłem tygodniowe wyniki sprzedaży. Teraz 70 procent tego co robimy nie pochodzi z konsol, więc nawet lekkie zmiany w słupkach, czy niższe niż zakładane wyniki nas nie martwią". - wypowiedzi.
Chętnie zagram ... Oo j/w R.I.P. Activision. |
|
|
el dupa (Gość)
|
Czas dodania: 22.06.2010, 13:09
Właśnie nie RIP.
Kto ma poparcie ludu i pieniądze ten ma władzę. Oni to mają. 10 milionów zombie od wow i starcrafta no i miliardy dolarów od swoich niewolników. Nie muszą się niczego bać. Co nie znaczy, ze zobaczą ode mnie choćby 1 zł. Nie zobaczą. |
|
Raziel (Gość)
|
Czas dodania: 22.06.2010, 14:11
sram na reklamy always
|
|
polander (Gość)
|
Czas dodania: 22.06.2010, 14:56
Raziel polecam program ADMUNCHER powinno pomóc + Opera i nic się nie przebije
|
|
|
|
|
radzio2k (Gość)
|
Czas dodania: 23.06.2010, 12:35
wlasnie szkoda ze nei activision rip tylko gry rip
|
|
Scisca (Gość)
|
Czas dodania: 07.07.2010, 02:10
Ja im nie dam złamanego grosza. Ich zyski rosną w tak chorym tempie, a oni jeszcze narzekają, że nie mają udziału w zysku z X-box Live i wprowadzają abonament na CoD? Chorzy ludzie. Kupiłem MW1, nie kupiłem MW2 i nie kupię też następnego CoD! Mojej kasy panowie nie zobaczą, wręcz rozważę zakup przerobionego X-boxa, żeby specjalnie grać w ich spiracone gry - te bez abonamentu naturalnie ;)
|
|
Czas dodania: 17.08.2010, 17:29
Konsole są potęgą i kazdy szanujący sie gracz to teraz wie czy mu sie to podoba czy nie:D a Activision... Oprócz tej firmy jest jeszcze kilka bardziej znaczących które maja inne zdanie:D
|
|
|
Czas dodania: 17.08.2010, 18:21
Activision to buraki. Dla mnie liczą się głównie Capcom, Konami, Sega, Bethesda i EA.
|
|