Czytasz dyskusję w temacie: News: Twórcy konsolowego Wiedźmina 2 w pierwszym pamiętniku dewelopera
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Twórcy konsolowego Wiedźmina 2 w pierwszym pamiętniku dewelopera Wiedźmin 2: Zabójcy królów w wersji dla Xboksa 360 zadebiutuje na polskim i na światowych rynkach 17 kwietnia bieżącego roku. Gra ma stanowić ulepszoną, bardziej rozbudowaną i dopieszczoną... |
|
Czas dodania: 07.02.2012, 15:53
Szczerze , to czekam na kolejne produkcje CD Projekt RED i niech to nie będzie Wiedzmin 3 .
Zombie fighter lev38 |
|
|
Czas dodania: 07.02.2012, 16:26
Szczerze , to czekam na kolejne produkcje CD Projekt RED i niech to nie będzie Wiedzmin 3 . Ja liczę natomiast, że będzie to W3 ale nie w wydaniu jakie zaserwował W2 - bez ciasnych lokacji, bez turlanej walki, z większym naciskiem na RPG a z mniejszym na akcję... |
|
|
Czas dodania: 07.02.2012, 16:37
PentaSTAR
Zombie fighter lev38 kheheheheheh turlanie rządziło , po 5 minutach przewrotek mnie jako gracza mdliło - biedny G. |
|
|
AsunF (Gość)
|
Czas dodania: 07.02.2012, 19:25
Mam nadzieję że CD Projekt weźmie się za Wiedźmina 3 który mam nadzieję że będzie posiadał wielki,nieograniczony świat i mnóstwo questów bo do np Skyrima to na na razie w ogóle nie dorasta pod żadnym względem no może prócz muzyki i fabuły.
|
|
Czas dodania: 07.02.2012, 19:59
Mam nadzieję że CD Projekt weźmie się za Wiedźmina 3 który mam nadzieję że będzie posiadał wielki,nieograniczony świat i mnóstwo questów bo do np Skyrima to na na razie w ogóle nie dorasta pod żadnym względem no może prócz muzyki i fabuły. Dobre dobre :D dawno się tak nie uśmiałem ;) Nie będzie padziarz pluł nam w twarz... |
|
|
|
|
|
gamingman21 (Gość)
|
Czas dodania: 08.02.2012, 01:52
ja sie trochę zawiodłem wieśkiem 2... krótki jak nie wiem co i za bardzo slasherowaty. parę rzeczy fajnych. grafika ładna ale nie wiem jakim cudem crysis 2 chodził na full detalach u mnie a wieśiek ledwo na średnich???!?!?! wtf. zakończenie po prostu urwane w połowie opowieści. wiem wiem że to furtka do 3 części ale jednak niedosyt pozostaje. zajeli by się 3 częścią a nie na 360, a jak juz to zrobili by też na ps3. kupił bym jeszcze raz tylko po to żeby zagrać bez zacinania sie i mulenia co pare minut.
|
|
cebula (Gość)
|
Czas dodania: 08.02.2012, 08:08
Proszę o 3 jako RPG a nie turlaj. lpm, ppm, turlaj ... ale w różnych kolejnościach ;-)
Za humor plus za to że zabili ducha gry i zrobili napier***** lankę powinni być bici - jedynka była super. |
|
sda (Gość)
|
Czas dodania: 08.02.2012, 08:12
Pogralem pol godziny i gra mi sie znudzila, strasznie monotona za duzo filmow a malo grania. Budynki w srodku bardzo podobne ogolnie nuda, nie polecam nikomu tej gry.
|