Czytasz dyskusję w temacie: News: Twórcy Killzone'a 3 prezentują sterowanie za pomocą Move

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Twórcy Killzone'a 3 prezentują sterowanie za pomocą Move

Steven Ter Heide, człowiek odpowiedzialny za nadchodzącego Killzone'a 3 przedstawił w jaki sposób grę obsługiwać będziemy za pomocą PlayStation Move. W odróżnieniu od standardowego...

użytkownik nie posiada awatara
el dupa (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 15:21
Już widzę jak szybko się ręka męczy. Nie mniej itak będzie to lepsze i szybsze celownie niż padem. FPS na padzie to jakieś 40% mniej frajdy.
el dupa (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 15:24
Poza tym graficznie Killzone 3 wygląda na znacznie słabszego od dwójki (znacznie gorsze tekstury) , ale pewnie to kompromis wobec wprowadzenia 3D.

Tak więc, killzone 2 pozostanie najładniejszym fpsem tej generacji (no chyba, że crysis 2 i Rage coś lepszego pokarze).

Kupię sobie tego killzone 3 jak będzie po 40 zł , chyba ze skośni zablokują rynek używek :)
x360 (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 15:46
ja wole grac na padzie niz na myszce.
ten filmik troche biedny. ale gralem w meteorid prime na wii i bylo super. move przynajmniej dla mnie to duzo lepsze wii wiec na pewno bedzie sie gralo intuicyjnie i precyzyjnie.

licze na jakies tego typu gadzety tez na natala
polander (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:00
el dupa "...znacznie gorsze tekstury..." co????? Przecież to jest nagranie z kamery. Grafika jest świetna. Jest filmik z gameplay na WP to tam oceniaj.
Czekaj sobie na Killzone 3 za 40 zł :D Skoro Killzone 2 jest ciężko kupić w tej cenie.
Nie grałeś w Killzone 2 el dupa stąd od Ciebie podejście do tego tytułu. Nie wierzę nikomu kto pisze w ten sposób na temat Killzone .
daj PSN ID to pogramy w killzone 2 w sieci.
x360 (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:04
ja troche gralem w singla i mnie nie porwala ta gierka :P ale wiecie.. ja mam xboxa :>

ale ogolnie wole gry fps starego typu - system oslon won ! :)
Gamer. (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:06
@polander

deadlySkeleton dodajcie jak chcecie. Chetnie potrzaskam w KZ2

pozdrawiam.
po (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:55
podoba mi się wydaje się dokładniejszy od gały duala.i do tego łączy w sobie tą samą funkcjonalność.do walki wręcz powinni się jednak przyłorzyć i zrobić jakieś ekstra akcje specjalnie dla move.polityka sony wygląda obiecująco jak dla mnie,a więc czekam z niecierpliwością
xexos (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 18:39
Jestem posiadaczem PS3 ale MOVE jakoś mnie nie zachwyca, fajny bajer ot tak sobie i tyle, jednak wole grać padem. Jednakże wolałbym najpierw przetestować MOVE zanim wydam jakis konkretny sąd na jego teamat, bo na chwile obecną tak z filmików to wydaje mi się że jest to zbędne, ale kto wie, może mi sie spodoba hehe :).
Pozdrawiam.
el dupa (Gość)
Czas dodania: 07.09.2010, 08:46
Polander problem w tym, ze ja nie mam czasu na gry online, to samo na PC, zebrałem armie najlepszych gier online czyli Unreal T. III, Quake 4, Bad Company 2, Arma 2, różne strategie i... od 3 miesiecy nie miałem czasu na żadną z nich.

W multi killzone 2 zagrałem jeden mecz. Odechciało mi się po tym jak inni mnie rozpieprzali w ułamku sekundy a pad nie zdążył ich nacelować. Zacząłem grać na ośleb czyli wpadać z ostrzałem w kierunku zamiast celowania i walić granaty w małe pomieszczenia i tak nabiłem kilka fragów.
Nie bawi mnie ta gra w multi.
Single zaś jest piękna zwłaszcza plansza pod mostem rozwalonym przez ostrzał możdzierzy gdzie faluje woda i chodzą sobie przerośnięte żuczki (moment przed dialogiem helgastów o tym, że 2 zostało zabitych za zniesławienie munduru).

Tak jak mówiłem, Killzone 2 to najlepszy fps na konsolach, ale multi ma średniutkie w porównaniu z fpsami pecetowymi i nawet do prostego Unreal Tournament III nie może się równać. Tam to dopiero jest szalona gonitwa :)

Ale kto na to ma czas?
x360 (Gość)
Czas dodania: 07.09.2010, 10:15
el dupa a nie zauwazyles tego ze oni tez grali na padach ?:D

moze maja szybsze pady ?:D
jestes cienias i tyle :D
polander (Gość)
Czas dodania: 07.09.2010, 11:15
hehe @X360 nie chciałem tego pisać:D
Osoby które faktycznie spróbowały Killzone 2 wiedzą doskonale że nie jest to gra dla dzieci i casuli. Wiele głosów (potwierdziły się :D) jest takich, że grałem chwile i nie podobało mi się ?:D Killzone 2 to trudna gra i wymaga wprawy. Nie jest to CoD czy inny typowo PC-owy FPS zrobiony pod myszkę z reakcją żołnierza trwającą ułamki sekund.
x360 (Gość)
Czas dodania: 07.09.2010, 12:29
nie no zartobliwie to napisalem. pewnie gra wymaga ogrania i znajomosci map. ale wine na pada zwalac nie mozna w tym przypadku skoro przeciwnicy tez uzywaja tego kontrolera :P

no wlasnie... czy bedzie uczciwy pojedynek graczy z padem oraz z kontrolerem move ? fajnie jakby w wyszukiwaniu serwerow mozna zalozyc filtr z kim chcemy grac.. zeby nie bylo kontrowersji.

a tak ogolnie w halo3 na necie tez nie pograsz bez ogrania... kazdego newbie jada jak przyslowiowa szmate :P ilez to urw polecialo z moich ust zanim zaczalem sobie radzic...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...