Czytasz dyskusję w temacie: News: Trzy nowe gry twórców Symulatora Farmy 2011
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Trzy nowe gry twórców Symulatora Farmy 2011 Wydawca gier studia Astragon, specjalizującego się w tworzeniu pecetowych symulatorów, potwierdził premierę trzech nowych tytułów pod koniec miesiąca. Dokładnie 24 lutego będziecie... |
|
Yano (Gość)
|
Czas dodania: 07.02.2012, 15:19
Ciekawe kiedy zrobią "Robienie kupy symulator".
|
|
Czas dodania: 07.02.2012, 15:49
Z byłym kierowcą karetki jeździłem pół roku do pracy,przypominał jednego z tych gości latających przy Wagner`ze w Czasie Apokalipsy - także za symulator ambulansu podziękuje .
Zombie fighter lev38 |
|
|
Czas dodania: 07.02.2012, 17:18
Ciekawe kiedy zrobią "Robienie kupy symulator". Wątpię, aczkolwiek plotka głosi, że w kuluarach studio planuje wydać Symulator mieszania smoły prętem - podobno przeprowadzane badania na ten temat, ukazały że rynek jest niezwykle chłonny i wielu miłośników komputerowej rozrywki, oczekuje na takie wydawnictwo. |
|
|
Toms (Gość)
|
Czas dodania: 07.02.2012, 20:15
Hehe a potem może symulator malowania ławki w parku.
Dla mnie sens ma program w którym mogę pokierować samolotem, pociągiem, statkiem, autobusem , ciężarówką czy tramwajem, w ostateczności maszynami rolniczymi, ale powoli zaczynają przeginać, mamy symulator śmieciarki, maszyny burzącej itd. Przegięcie |
|
LOL (Gość)
|
Czas dodania: 08.02.2012, 00:01
Underground Mining Simulator... to taki minecraft v100.00?? xD
|
|
|
|