Czytasz dyskusję w temacie: News: The Old Republic przyciągnęło 1,7 miliona graczy

The Old Republic przyciągnęło 1,7 miliona graczy - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: The Old Republic przyciągnęło 1,7 miliona graczy

Star Wars: The Old Republic być może miewa długie przerwy techniczne, czasami ulokowane dość niefortunnie jeśli chodzi o ramy czasowe, ale dzięki temu gra zachowuje stabilność. W okresie...

użytkownik nie posiada awatara
lolo (Gość)
Czas dodania: 03.02.2012, 14:41
Czy ktoś z redakcji w ogóle grał w swtor? Mimo takich nakładów i pieniędzy gra zbuggowana że hej, na dodatek niczego nie poprawiają, wypuszczają kolejne patch z mottem "...usprawnienia..." bagi jak były od samego początku tak pozostały do dzis, i tym samym zniechęcają graczy do siebie.
Zuh
Czas dodania: 03.02.2012, 15:08
Gram od premiery i nie mam pojęcia o czym mówisz. Może nie siedzę przy nim codziennie ale poświęcam jemu znaczną ilość mile spędzonego czasu. Jak na taką wielką produkcje poziom "zbugowania" jest akceptowalny. Patche wychodzą co tydzień i naprawiają bardzo dużo i coraz więcej. Mnie swoim podejściem puki co twórcy jak najbardziej zachęcają do poświęcania swojego czasu (i pieniędzy) na zabawę w ich świecie. Bawię się tak dobrze jak dobrze bawiłem się podczas premiery WoWa, z tym że WoW miał premierę 7(?) lat temu.
budda (Gość)
Czas dodania: 03.02.2012, 15:18
przyciągnęło i nie puszcza

swoją drogą nie pamiętam tematu tutaj o zablokowanej możliwości cancela...
ciekawe ile z tych 1,7 jest "przymusowymi"

die bioware :)
Czas dodania: 03.02.2012, 15:31
Niemal 300 zł które trzeba włożyć aby kupić grę i opłacić abonament (po którym to dostajemy bonusa w postaci "darmowych" miesięcy) niespecjalnie przekłada się na aktualny rozwój gry. WoW jest zdecydowanie bardziej rozbudowany, ma już stałą klientelę i renomę i na chwile obecną wydaje się być rozsądniejszym wyborem. Ale wiadmo - Star Wars, Bioware poleciało po sentymentach i szarpnęło kasę za coś, co jeszcze długo nie będzie warte żądanych pieniędzy.
I'm totally flabbergasted...
Czas dodania: 03.02.2012, 16:31
PentaSTAR
Mimo ,że żona sprawdzona , ma więcej opcji (pranie,gotowanie i nocne czuwanie), bywają skoki w bok .gdzie leci gruba kasa na kochankę ,czego to człek nie robi ,by sobie życie urozmaicić- kurde musiałem zasnąć przy jakiejś telenoweli i po berecie mi poszło :P
Zombie fighter lev38
heh (Gość)
Czas dodania: 03.02.2012, 17:13
PentaSTAR: nie całe 200zł w tym 2 miesiące grania (jeden "gratis")
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...