Czytasz dyskusję w temacie: News: Street Fighter x Tekken ogłoszony

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Street Fighter x Tekken ogłoszony

Podczas targów Comic Con Yoshinori Ono, producent gry Street Fighter IV, ogłosił, że tworzona jest produkcja, która postawi naprzeciw siebie postaci z bijatyk Namco Bandai i Capcom...

Czas dodania: 25.07.2010, 20:49
powinniście odrazu podać tego newsa a nie czekać:P...tak czy siak gierka będzie wymiatać:)czekam z niecierpliwością:)oby nie tak strasznie długo:P
Obrazek
użytkownik nie posiada awatara
hajpero (Gość)
Czas dodania: 25.07.2010, 21:59
gdzie ty tam Jina z tekkena widziales to ja nie wiem. Moze jakies zwidy?

a nie, juz wiem! piszesz o czyms o czym nie masz pojecia:)
adi (Gość)
Czas dodania: 25.07.2010, 22:36
kolega hajpero ma racje, kto zna tekkena nigdy nie pomyli Jina z Kazuyą
N (Gość)
Czas dodania: 26.07.2010, 02:49
Z gameplayu to wygląda jedynie na przeniesienie postaci z Tekkena do Street Fightera. Mam nadzieję, że te dwa tytuły to będą dwie gry w dwóch systemach walki, streetowej i tekkenowej. Mimo iż są to dwa fajczery to jednak na tyle różniące się, że przeniesienie wszystkiego w realia SF byłoby lekką dyskryminującą tekkenowców.
tejotl (Gość)
Czas dodania: 26.07.2010, 09:25
póki co to jest to jedynie wczesna prezentacja - wszystko jest oparte o silnik SSFIV - wiele animacji (nawet w przypadku Kaza) jest żywcem wyjętych z SSFIV więc tak naprawdę można to potraktować jako concept demo bardziej niż faktyczny gameplay
w przeciągu 6 miesięcy prawdopodobnie wyjdzie duży update do SSFIV (update do Turbo?), drugi kwartał 2011 to premiera MvC3 - czyli SFxT i TxSF to minimum rok czekania (bo przecież nie będą sobie sami robili konkurencji)
Czas dodania: 26.07.2010, 10:27
Znając życie to Street Fighterowcy będą grać w "Street Fighter vs Tekken" a Tekkenowcy w "Tekken vs Street Fighter".
Czas dodania: 26.07.2010, 16:40
a no tak panie Trzeciak proszę wnieść poprawkę do newsa bo to jest Kazuya a nie Jin....widze że seria Tekken jest panu obca:)
Obrazek
Czas dodania: 26.07.2010, 19:50
Zmienione. Dzięki za zwrócenie uwagi.
"I'm Rick James, bitch"
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...