Czytasz dyskusję w temacie: News: StarCraft II znalazł już 3 miliony nabywców
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: StarCraft II znalazł już 3 miliony nabywców Blizzard poinformował, że StarCraft II sprzedał się już w łącznym nakładzie 3 milionów egzemplarzy. Jak już wcześniej informowaliśmy, zaledwie dwie doby wystarczyły, żeby tytuł przekroczył... |
|
Raziel (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 11:57
Diablo 3 sprzeda sie lepiej bo nie bedzie podzielone na 3 czesci
|
|
JB (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 12:21
Tego jeszcze nie wiadomo;)
|
|
Scisca (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 19:04
Może podzielą grę na 5 aktów jak D2, tylko tym razem jeden akt - jedna gra :D
|
|
gość (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 19:15
zauważyłem w tytule słowo "zaskakujące" i przyszła mi do głowy myśl że gra sprzedała się w mniej jak 3mln egzemplarzy. TO by było zaskoczeniem.
|
|
Mj (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 21:43
co w tym k..a zaskakujacego??? ludzie od gier na wp sa zalosnie niekompetentni...wiadomo przeciez bylo juz od dawna , ze jesli blizzard wyda starcraft 2 albo w ogole cokolwiek innego , to to sie rozejdzie jak swieze buleczki...tylko jakiegos ignoranta mogl ten fakt zaskoczyc...
|
|
|
|
|
Tidus (Gość)
|
Czas dodania: 02.09.2010, 22:47
A gdzie widzicie słowo "zaskakujące"?
|
|
Shellest (Gość)
|
Czas dodania: 03.09.2010, 00:25
@Tidius: na stronie głównej wp :)
|
|
jt (Gość)
|
Czas dodania: 03.09.2010, 04:08
Przy porównaniu z Total Annihilation (1997), Starcraft (1998) wysiadał. Nigdy nie rozumiałem fenomeny tej gry. Może nie była zła, ale w tamtym czasie było wiele lepszych strategii.
|
|
Czas dodania: 03.09.2010, 09:44
co w tym k..a zaskakujacego??? ludzie od gier na wp sa zalosnie niekompetentni...wiadomo przeciez bylo juz od dawna , ze jesli blizzard wyda starcraft 2 albo w ogole cokolwiek innego , to to sie rozejdzie jak swieze buleczki...tylko jakiegos ignoranta mogl ten fakt zaskoczyc... przestan sie slinic, a zastanow sie nad swoim wlasnym wpisem geniuszu. wiadomo bylo, ze gra sprzeda sie swietnie, ale przewidziales ze sprzeda sie w ilosci 3 milionow egzemplarzy? co to znaczy jak swieze buleczki, milion, dwa miliony, trzy miliony, a moze cztery? jak na gre stricte pecetowa taka sprzedaz jest zaskakujaca, spojrz chociazby na sprzedaz red dead redemption - 6,9 miliona egzemplarzy, a wydane zostalo na dwie konsole z ogromna iloscia graczy |
|