Czytasz dyskusję w temacie: News: Specjalna Edycja BioShocka 2
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Specjalna Edycja BioShocka 2 2K Games ogłosiło wczoraj plany wydania specjalnej edycji nadchodzącej fabularnej strzelanki BioShock 2, która, poza samą grą, będzie zawierać wiele różnych kolekcjonerskich skarbów.... |
|
Czas dodania: 20.11.2009, 10:47
A ja tam bym wolał zamiast tych pierdół poprostu dać poprzednią część w zestawie, by każdy miał pełnie fabuly.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać |
|
|
danny (Gość)
|
Czas dodania: 20.11.2009, 10:52
ciekawe co za idiota kupi cos takiego, ogolnie jakies dodatki dla
rozchisteryzowanych fanow to dno - czy ktos z was kupił MW2 z noktowizorem ?? :) |
|
R. (Gość)
|
Czas dodania: 20.11.2009, 21:27
A ja z chęcią kupię tą edycję, chociaż nie uważam się za idiotę czy rozhisteryzowanego fana... Kupiłem pierwszą część z figurką Big Dadiego więc kupie i tą... A jeśli komuś się to nie podoba niech kupi sobie zwykłą edycję chociaż i w to wątpię bo myślenie po Polsku to lepiej ściągnąć tłumacząc, że tylko na próbę a jak się spodoba to kupie....
Jeśli chcesz pograć w pierwszą część to sobie ją kup. Przecież teraz jest ogólnie dostępna i w wersji dla skąpców (czytaj tańsza). Więc nie widzę problemu aby nie można było uzupełnić fabuły (?). |