Czytasz dyskusję w temacie: News: Skyrim, czyli czego nie zrobią oficjalnie, zrobi się samemu

Skyrim, czyli czego nie zrobią oficjalnie, zrobi się samemu - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Skyrim, czyli czego nie zrobią oficjalnie, zrobi się samemu

Dziś o The Elder Scrolls V: Skyrim nie będziemy wiele pisać. Zamiast tego „przemówią” materiały wideo. Choć Bethesda stworzyła ogromny, pełen tajemnic świat, niektórzy gracze odczuli...

Czas dodania: 09.02.2012, 15:06
drugi filmik 4:40 :)
Czas dodania: 09.02.2012, 15:36
Parę rzeczy z drugiego materiału faktycznie byłoby niezłym dodatkiem urozmaicającym rozgrywkę.
I'm totally flabbergasted...
Czas dodania: 09.02.2012, 15:41
Ustawka kibiców całkiem imponująca ,aczkolwiek po podkładzie muzycznym w drugim dostałem biegunki (najgorsze jest to ,ze człowiek ma głośność na maksa ustawioną ,sąsiedzi cały dzień słuchają strzałów ,ryków i wybuchów - teraz muszę odzyskać szarganą reputację - ostrzegajcie na przyszłość :P)
Zombie fighter lev38
użytkownik nie posiada awatara
Gronth (Gość)
Czas dodania: 09.02.2012, 19:23
Ja chce tą broń drzewcową, killcamy i ten korbacz z 4:04 i tego wielkiego Kraba i... i.... i.... ohhh fuck it! I WANT IT ALL!!!
necrohronos (Gość)
Czas dodania: 10.02.2012, 00:19
Zawsze chciałem mieć nieumarłego kamerdynera.
student uk (Gość)
Czas dodania: 10.02.2012, 01:06
To mi sie wlasnie w glowie nie miesci. Developerzy gonia programistow zeby tylko wypuscic gre i zarobic. Dajcie im popracowac i wlozyc serce w te tysiace linii kody a gry bede o wiele lepsze.
ricko (Gość)
Czas dodania: 10.02.2012, 09:42
film1 zieeeewww
filmik2 zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
Po prostu trza grać w Skyrim:-) To jest gra a nie wyroby erpego podobne od ea i bioware.
skladak (Gość)
Czas dodania: 11.02.2012, 23:35
Nie wyroby od bioware? Baldur's gate, Neverwinter, KOTOR? Człowieku powiedz mi jeszcze ze fallout 1 i 2 od black isle to gniot, bedzie morderstwo.
Czas dodania: 12.02.2012, 00:14
BioWare? Baldurs Gate 1 i 2, KotOR'y, Jade Empire... Koniec dobrych rzeczy...

Seria ME, DA - zieeewanie przy ekranie i wielkie zapowiedzi, takich sobie gier (choć trzeba nadmienić że w ME gra się zdecydowanie lepiej niż w DA, ale cyrki z wycinankami contentu to przegięcie), swoją niezaprzeczalną rolę ma w tym oczywiście zło o nazwie Electronic Arts... Bez EA, BioWare robiło zdecydowanie ciekawsze rzeczy - szkoda, że te czasy dawno minęły.
I'm totally flabbergasted...
dabu (Gość)
Czas dodania: 12.02.2012, 10:55
syf nic nowego ciekawego ala odświeżony oblivion
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...