Czytasz dyskusję w temacie: News:: San Andreas oczyszczone z brudnej kawy
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: San Andreas oczyszczone z brudnej kawy Już w przyszłym tygodniu w dwóch największych, amerykańskich sklepach online – GameStop oraz EBGames, oraz sklepach tradycyjnych, ponownie pojawi się gra Grand Theft Auto: San... |
|
Czas dodania: 08.09.2005, 18:54
IDiOCI !!! przeciez nawet dzieci juz od 12 lat wiedza to i tamto ja mam 14 i normalna zecz dlamnie moze troche nie estetyczna ale w czym top przeszkadza ? Oni mysla chyba ze my osoby niepełnoletnie nie widzialy nigdy ... wiec w czym problem :? :]
|
|
|
Czas dodania: 08.09.2005, 19:17
przecierz to naturalne. nawet u mnie w byłej budzie na wychowaniu do życia w rodzinie rozdawali gumki, itp.!!
|
|
|
Czas dodania: 08.09.2005, 19:21
jesli uwaznie przeczytales notke to spostrzegles zapewne, ze Amerykanie bardzo przestrzegaja granic wiekowych i dla nich fakt, ze masz 14 lat nie uprawnia cie do ogladania scen erotycznych. i oni sie tego trzymaja. w polsce kazdemu to rura... no, moze staruszkom nie pasuje, ale tak to kazdy na wszytsko oko przymyka by zysk miec (powiedz, ze moze tak nie jest...). tam sie przetsrzega i juz. niepelnoletni to niepelnoletni. a co jesli np wyjdziesz na ulice i zaczniesz bawic sie w buhaja i posuwac kazda lepsza dziewczyne? tego oni chca uniknac, bo maja dosc problemow ze spoleczenstwem, czego czesc realiow oddaje powyzsza gra...
Error 404 - signature not found. Please contact your administrator or format drive C: |
|
|
Czas dodania: 08.09.2005, 19:57
cypher77 - bzdury i tyle. W calej aferze chodzi o to, ze gra, w ktorej mozna podejsc do policjanta i strzelic mu z gnata w twarz dostaje ograniczenie od 17 lat, a gdy okazuje sie, ze mozna odblokowac "erotyczna tresc" (w cudzyslowiu, bo przy takiej grafice, jaka oferuje GTA o erotyce nie moze byc mowy - wiem, widzialem) - od 18. W amerykanskich filmach krew i flaki zascielaja podloze, przeklinaja jak najeci, ale pokazac cycka? Nieee, to przechodzi ludzkie pojecie! No a sprzedac dziecku gre z cyckami? No przeciez kazdy wie, ze jak dziecko zobaczyc cycka na ekranie to od razu zacznie gwalcic kobiety na ulicy... Europejczycy (no, wiekszosc - bo my jeszcze, jak widac, nie doroslismy - a np. Czesi juz tak) juz dawno doszli do wniosku, ze cycki nikomu nie szkodza, ale amerykanscy rodzice lubia zwalac wine na srodowisko za zwyrodnienie ich potomstwa (co przeklada sie na ilosc przestepstw popelnianych przez mlodocianych w USA) - i stad czeste procesy wytaczane tworcom gier oraz scisle przestrzegane reguly kategorii wiekowych. Najbardziej rozbawila mnie sprawa, ktora wytoczyla pewna babcia - kupujac swojemu 14-letniemu wnuczkowi GTA nie wiedziala, ze w grze mozna odblokowac dwa pixele imitujace sutek. Ot, hipokryzm Amerykanow w calej okazalosci.
Ale zeby nie bylo, ze jestem jakims anty-amerykanskim fanatykiem - uwazam, ze USA pod wieloma innymi wzgledami jest duzo bardziej normalnym krajem niz Polska. |
|
|
Czas dodania: 08.09.2005, 22:56
:) Najsmieszniejsze albo jak kto woli.. najbardziej chore jest to ze dzieciak moze rozwalic leb policjantowi na 50 sposobow i pozabijac pol miasta ale nie wolno mu zobaczyc ze bohater zabawia sie z panienka... zyjemy w niewyobrazalnie zaklamanym swiecie :/
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 08.09.2005, 23:33
Musze sie niestety zgodzić z przedmówcami. Ta gra powinna już na początku zostać oznaczona jako produkt tylko dla dorosłych. Jednak nie tylko ze wzglądu na treści erotyczne. Jeśli ktoś bardzo chce to prosze niech sie zabawia z panienkami. ich problem. Niestety jeżeli normalne jest wg nich rozwalanie spacerowiczów w parku na kawałki to coś jest nie tak. dziwne ale ludzie strasznie sie denerwują kiedy widzą w grach treści erotyczne a przymykają oko na brutalność. Poza tym to pierwsze jest teraz powszechnie dostępne (w internecie,TV, gazetach) a ciekaw jestem kiedy zaczną wydawać gazety o przemocy...
|
|
|
Czas dodania: 20.09.2005, 13:42
ta ja mam 12 lat i wiem o tym wszystko a mój brejdak ma 6 i ma pojecie co wiec co im to da?
|
|