Czytasz dyskusję w temacie: News: Rockstar prezentuje pierwszy zwiastun GTA V
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Rockstar prezentuje pierwszy zwiastun GTA V Gorąca atmosfera, jaka wytworzyła się w związku z jesiennymi premierami, jest niczym przy ostatniej zapowiedzi Rockstara. Liczniki dobiły do zera, a oto poniżej prezentujemy pierwszy... |
|
Peem (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 17:32
Jak poszła plota że gra będzie się działa w San Andreas to sie zawiodłem, GTA: SA była moim zdaniem beznadziejna, ale ten trailer jak i miasto bardzo mi sie podoba. Mam nadzieję że zagram bez wymiany sprzętu ;)
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 17:35
Los Santos brzmi ok - byle nie było znów nygga raperskich klimatów. W sumie ciekaw jestem jak ten silnik napędzający nowe GTA przedstawiać się będzie pod względem wymagań sprzętowych.
I'm totally flabbergasted... |
|
|
Ktos kogo nielubisz (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 17:35
Ten zwiastun wygląda raczej jak film ale może gra może się okazać idealnie literacko powiązana z wcześniejszymi częsciami i mam nadzieję że może powrócą dawne postacie ....
|
|
budda (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 18:09
wielki fail
jołmeny, meksyki, gangi 15-letnich debili i denna muza spoko, widocznie taki jest rynek docelowy tej gry potem znowu nowy jork i imigranci |
|
Czas dodania: 02.11.2011, 18:21
@PentaSTAR
Grales w GTA IV w iCE enhancerem? Mniejwiecej beda takie. Napewno w V bedzie Niko, w grze mozna znalezc bilet do San Andreas |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 18:29
O tak powrót do klimatów SA to mi się podoba. Dla mnie GTA IV jest gorsza od SA, może dodali parę fajnych rzeczy, ale dużo zabrali (rowery, pływanie pod wodą, siłka, jedzenie zwiększające wagę, szkółki jazdy czy multum kodów).
|
|
|
Pedroxx (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 18:54
Trochę czuć Vice City, ale głównie San Andreas. Szkoda.. Liczę tylko, że nie pójdą z głównym wątkiem za bardzo w hip-hop-latino. Po tym co zobaczyłem absolutnie nie wyczekuje GTA V.
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 18:59
Głos narratora (pierwszoosobowego) raczej nie przypomina głosu Niko (a dokładnie - wcale) - więc bezpodstawne uważam osadzanie go w tej serii jako głównego bohatera - wg. mnie to może być albo podstarzały Tommy Verecetti (bardzo proszę i w każdej ilości), lub mniej prawdopodobne - Claude Speed. Ew. co też przeze mnie zostanie odebrane z entuzjazmem - nowa twarz serii.
|
|
Pedroxx (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 19:16
Widzę, że tutaj bardziej ciepła atmosfera(w komentach) dla VC niż SA w przeciwieństwie do wielogamii. Tak trzymać my little friends:P
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 19:25
VC i VCS najlepsze, GTA IV gdyby nie slaba optymalizacja... GTA V lepsza grafa troche postacie takie plastikowe ale w koncu z bardziej ludzka twarzą, powtarzajace sie modele samochodów wiec poszli na łatwizne, znajac wymagania GTA IV juz widze jak odpalam GTA V ... agonia.
Why walk when you can ride?http://img560.imageshack.us/img560/3659/201106081905573.jpg |
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 20:09
po tym całym hype'ie to troche rozczarowanie - liczyłem że trailer pokaże odświeżoną formułę gry, a tutaj wygląda na to, że dostaniemy to samo w m/w znanych lokacjach i klimatach
tak czy inaczej będzie OK byle nie było klimatu z San Andreas który dla mnie byl tak samo rzadki jak to cale pokolenie "czarnych gangsterów" ![]() mój blog: http://gametarium.blogspot.com/ |
|
|
Czas dodania: 02.11.2011, 20:40
co tak sie uczepilisciie tego SA ?? wedlug mnie bylo genialne i mialo niepowtarzalny klimat a do tego potezny swiat z mnostwem rzeczy do zrobienia, chocby misje spedycyjne, czy konkurs low riderow. Dla mnie SA jest najlepsza czescia, moze poniekad dlatego ze sam lubie taka muzyke. Ale jak sie to mowi o gustach sie nie dystkutuje
|
|
|
Gladiator (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 21:32
hehe, mi tam GTA nigdy nie podchodziło, gra jak dla mnie zbyt monotonna ;) Ale jakoś grałem we wszystkie części no i żadna mnie nie wciągnęła na jakiś dłuższy okres czasu. Podobna sprawa była z Red Dead Redamption - też mnie znudziła po pewnym czasie. Jeśli chodzi o gry z dużym światem od rockstara to chyba najwięcej czasu spędziłem przy Bully - ale przede wszystkim ze względu na fajną rozgrywkę i humor a nie sztywne jeżdżenie po ulicach lub przyjmowanie zleceń...
|
|
xD (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 22:23
SAMOLOTY! Jestem juz podniecony haha
|
|
xyz (Gość)
|
Czas dodania: 02.11.2011, 23:45
Ten pan z 38 sekundy to mi wygląda jak Jarosław Gugała z Polsatowskich wiadomości zanim zsiwiał :D
|
|
adipedi (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 05:03
Takiego gta oczekiwalem, po 4 :) SA rządzi ! Vice City tesh :)
|
|
wiedenck (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 08:41
Nauczcie się czytać zachodnie fora. A tak nie znacie angielskiego... No więc gra będzie wykorzystywać kilku bohaterów z poprzednich części GTA, lecz nie wiadomo czy będą "grywalne". W 40 sek. Tommy Vercetti z Vice City (nadal nie wiadomo czy to będzie główny bohater na którym będzie skupiona cała rozgrywka), W ok. 1 minucie filmiku ucieka nam CJ z San Andreas, ponadto mają występować postacie z GTA 4 & EFLC. Zastanawiające jest to, że R* użyje w grze wszystkich bohaterów z poprzednich części, może to świadczyć o tym, że następna z serii gier będzie już typu MMO jak to wcześniej zapowiadał sam Hauser - Szef szefów w R*. Jeśli tak, to V będzie naprawdę wielką grą - dla której wielu kupi konsole... Oczywiście zawsze można poczekać rok na bardziej rozbudowaną wersję z poprawionymi błędami z wysokimi rozdzielczościami i teksturami, w wersji PC, jak ja! Pozdro WIEDEN
|
|
Calibur (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 09:42
A ja mam nadzieje że te V w tytule zobowiązuje do tego że ta gra wyjdzie na WiiU :)
|
|
Czas dodania: 03.11.2011, 10:12
Czekam na GTAV
|
|
|
Czas dodania: 03.11.2011, 12:19
GTA 4 rozpoczęła na poważnie tą generację konsol i pewnie GTA V ją zakończy.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać Tak jak było w czasach PS2- GTA III rozpoczęła, GTA SA zakończyła. Chociaż Oblivion był piewszą grą , która dokonała skoku graficznego w tej generacji, ale to GTA IV sprzedał najwięcej konsol (PC czekał prawie 2 lata na swój port) |
|
|
Maniek (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:12
Skala San Andreas i Klimat Vice City? Ja poproszę!
|
|
Lukas (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:26
Coś mi sie wydaje że GTA V będzie akcja się toczyła w Vice City fajnie by było.
|
|
clacksed (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:42
wkońcu prawdziwe murzyńsko - białaskie klimaty, to jest prawdziwa gangsterka, a nie jakiś tam Nowy Jork w 100 wydaniu, dla mnie południowe klimaty to jest gangsterstwo, jak ktoś lubi północnych kulturalnych gangsterów niewyskakujących z samochodu to proszę bardzo mozna sobie kupic gta 1, 2 3 lub 4, bo vice cyce i san andreao były najlepsze. pozdro
___________________________________________________________ jak dla mnie to chyba saint row 3 będzie najlepszy |
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:42
@Lukas - tak, tak Vice City... tylko za cholere nie wiem skąd Ty to wyciągnąłeś - czytaj kolego ze zrozumieniem (albo w ogóle zacznij czytać).
|
|
ziooom89 (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:48
Głos lektora to tak jakby Tommy z GTA VC wiec może sie okazać ze głównym bohaterem bedzie właśnie on - starszy pan w 40-stej sekundzie filmiku.
|
|
pstraghi (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 13:53
Głos lektora to tak jakby Tommy z GTA VC wiec może sie okazać ze głównym bohaterem bedzie właśnie on - starszy pan w 40-stej sekundzie filmiku. Lektorem nie jest Ray Liotta. Niestety:( Ale pan w garniturze rzeczywiście wygląda podobnie. |
|
ziooom89 (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 14:09
ale dopatrzyłem się nowosci jakiej nie było do tej pory. w GTA V będą zwierzęta :D zaraz na początku zwiastunu możemy zaobserwować parę idącą po plaży z psem.
|
|
Olek (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 15:49
Gra będzie czarna, joł, będą murzyny będzie cool. Murzyn będzie wszędzie, prawie wszystkie misje z murzynami, a białasów nie będzie. To jest GTA CZARNI BRACIA, niewolnicy z afrika.
|
|
;] (Gość)
|
Czas dodania: 03.11.2011, 15:51
Na górze napis VINEWOOD przypomina HOLLYWOOD, a to z kolei pozwala przypuszczać ze akcja gry toczy sie w Los Angeles
|
|
Czas dodania: 03.11.2011, 16:20
@;]
Sherlocku, wszyscy wiedzą, że Vinewood było w San Andreas |
|