Czytasz dyskusję w temacie: News: Rockstar: nasze gry kupują swoim dzieciom "fatalni rodzice"
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Rockstar: nasze gry kupują swoim dzieciom "fatalni rodzice" Lazlow Jones z Rockstar skrytykował wszystkich rodziców, którzy kupują swoim pociechom gry tej firmy. Wyraźnie zaznaczył, że nie są one przeznaczone dla dzieci. „Nasze gry nie są... |
|
zergadis0 (Gość)
|
Czas dodania: 22.05.2010, 15:52
Już niech nie dzieli tak jednoznacznie gier na tytuły dla dzieci i dla dorosłych (dość wyraźnie czuć to w drugim cytacie", bo jest masa produkcji przy których i jedni i drudzy zarówno "prawnie" mogą jak i lubią się bawić... ale oczywiście komentarz słuszny, choć kwestia znana jest od dawna, a i do rodziców do którzy ignorują oznaczenia wiekowe i tak on nie dotrze.
|
|
zelot (Gość)
|
Czas dodania: 22.05.2010, 17:17
I super pieknie! Uwielbiam Rockstar! Tak trzymac!
|
|
Czas dodania: 22.05.2010, 19:32
wedlug mnie taka gra jest do 18+ ORAZ 14-17 latkow ktorzy maja poukladane w glowie... wszystkie te strzelanki sa od 16 lat czy tam 18 ale wedlug mnie 14 latkowie tez moga grac ale tylko ci ktorzy nie bierza tej gry jako na powaznie! jesli ktos ma jakies problemy no to nie polecam bo moze cos sie pomieszac im w glowie a potem tylko beda sensacje czy inne problemy ale jesli jest to spokojna zwykla osoba to wcale nie powinna ta gra takiej osobie zaszkodzic... takie jest moje zdanie co do tego...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() USERBARS.PL ![]() WARRIOR NATION CLAN WNxKarKolO |
|
|
Czas dodania: 23.05.2010, 12:28
prawidłowo czasami jak szłysze jakimi tektami rzycają dzieciaki z podstawówek to mnie skręca albo jak widze w sklepie gżdyla naciągającego matke na postala albo gta IV.
|
|
|
radzio2k (Gość)
|
Czas dodania: 23.05.2010, 16:02
takie zabezpieczenie bo zapewne tak akcji jak z tą 'rozjechaną' zakonnicą przez pociąg będzie wiele :P
|
|
|
|