Studio Raven to BARDZO dobre studio. Soldier Of Fortune II, Quake 4, Wolfenstein i wiele innych do bardzo udane i dopracowane produkcje.
Bardzo mnie smucą takie newsy. Ich gry sprzedają się dobrze, więc błędy są w kadrze zarządzającej firmą że zwalniają.
Obecnie gram w ich najnowszą grę Wolfenstein i uważam że jest świetna! Polecam każdemu kto choć trochę lubi Fps-y.
Czytasz dyskusję w temacie: News: Raven Software ucina etaty
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Raven Software ucina etaty Z oddziału studia Raven Software, które znajduje się w Wisconsin, zwolniono około 30 pracowników. Activision potwierdziło informacje dotyczące zwolnień, nie chciało się jednak wypowiadać... |
|
thiefi (Gość)
|
Czas dodania: 27.08.2009, 09:47
|
|
bruce (Gość)
|
Czas dodania: 27.08.2009, 10:45
nowy wolf to shit.żal,żal i jeszcze raz żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Czas dodania: 27.08.2009, 10:45
Mnie się tam nowy Wolf podoba, nie jest to arcydzieło, ale porządny shooter, któremu można wystawić spokojnie 7/10.
I'm totally flabbergasted... |
|
|
Czas dodania: 27.08.2009, 20:34
raven to studio solidne, ale nie jakies wybitnie dobre, wszytkei ich gry nie zasluguja na wiecej niz 7-8/10. Moim zdaniem jezlei nie potrafia zrobic gier ktore sie beda dobrze sperzedawac, to powinny zbankrutowac, jest wiele innych ekip ktore rtylko czeka na okazje zbey sie wybic.
|
|
|
pogan (Gość)
|
Czas dodania: 27.08.2009, 23:37
Gry od Raven'ów zawsze mi się podobały. Najpierw sof, poźniej gwiezdne wojny, teraz nowy wolfensten - to nauczyło mnie , że gdy po odpaleniu gry widzę logo z czarnym ptaszyskiem , wiem że czas spędzony przy kompie nie będzie stracony. Wolf jest świetną grą, ale przyzna mi rację ten, kto ma co najmniej 20 lat. Trzymam kciuki za cały team.
|
|
|
|
|
Czas dodania: 28.08.2009, 00:21
poniewaz ci ktorzy maja mniej niz 20 lat nie potrafia napisac slowa swietny ... nie wiem czy to jakas chorba umyslowa, czy moze wrodzona glupota nakazuje ci pisac takie bzdury ...
|
|
|
thiefi (Gość)
|
Czas dodania: 28.08.2009, 09:08
@sebaser
Podejrzewam ze chodzi mu o tych graczy co byli już dojrzali na tyle żeby świadomie zapoznać się z całą biblioteką zespołu Raven. Nie oszukujmy się 13 latek nie myśli o wykonaniu gry, technice ani ukrytych smaczkach. Dla niego liczą się tylko emocje i fpsy traktuje jak Serious Sam czyli idź i strzelaj. Ja się zgadzam z poganem w tym względzie że podobnie jak on jak widzę logo Raven to wiem że bedzie dobra gra. Soldier of Fortune mnie do nich przekonała a Quake 4 już ugruntował. Inną udana ekipą robiącą dobre fpsy est Rebellion (oni wydali genialne bo filmowy Aliens vs Predator). |
|
Czas dodania: 28.08.2009, 17:56
ta, ale nikt mi nie bedzie wmawial ze 17 latek nie umie docenic gry, w tym wieku to wiele osob jest juz uznanymi tworcami gier... a kiedys to srednia wieku tworcow gier wynosila zapewne mniej niz 18lat ...
|
|