Czytasz dyskusję w temacie: News: Rainbow Six powróci?

Rainbow Six powróci? - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Rainbow Six powróci?

Plotki o kolejnej części serii Rainbow Six, zapoczątkowane jakiś czas temu wpisem w życiorysie jednego z deweloperów, nabierają coraz bardziej realnych kształtów. Serwis Kotaku powołując...

Czas dodania: 03.06.2011, 12:35
Jeśli faktycznie miałby być powrót do bardziej taktycznej rozgrywki, to ja jestem na TAK! Od czasów Raven Shielda seria staczała się po równi pochyłej w stronę bagienka ze zręcznościowymi shooterami. Do dzisiaj RS zaskakuje swoimi rozwiązaniami - możliwością uchylania drzwi kręcąc rolką myszki, czy dwoma sposobami rzucania granatów (normalny rzut i turlanie po ziemi).
Obawiam się tylko, że tak pięknie to nie będzie. Choćby ta i informacja o zmianie widoku kamery jak będziemy za osłoną. Daję projektowi kredyt zaufania. Jak pojawi się więcej informacji to zobaczymy w jaką stronę to zmierza...
użytkownik nie posiada awatara
zelot (Gość)
Czas dodania: 03.06.2011, 19:46
"zystem zaslon" jak to nazwali w artykule bardzo mnie irytuje w dzisiejszych grach ;/ Jest to typowy WH wbudowany w gre. A te nowe rainbow sixy to lipa straszna jest.. uwielbialem Rogue Spear.. fajny klimat mial.
użytkownik nie posiada awatara
radzio2k (Gość)
Czas dodania: 03.06.2011, 21:23
kamerac z 3ciej osoby != realizm

" (normalny rzut i turlanie po ziemi)" choćby w HL(2) tak było a pewnie jakby poszukać pamięcią to by się kilka znalazło...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...