Czytasz dyskusję w temacie: News: RAGE załatane i z wersją na Maca

RAGE załatane i z wersją na Maca - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: RAGE załatane i z wersją na Maca

Wszyscy użytkownicy Maców, którzy od dłuższego czasu wyczekiwali wieści na temat RAGE, mogą już wyjmować pieniądze z portfeli. Produkcja id Software zadebiutowała właśnie na wspomnianej...

Czas dodania: 03.02.2012, 16:23
2011-09-16 premiera / 2012-02-03 dopieszczona wersja bez błędów ... trochę obciach.
Zombie fighter lev38
użytkownik nie posiada awatara
Calibur (Gość)
Czas dodania: 03.02.2012, 16:58
Może w ten sposób chcieli pokazać gdzie mają graczy PeCetowych, albo może dopiero po takim czasie zarobili coś na PC i wydali im łatkę?
Tylko sam wydawca może udzielić na to pytanie odpowiedzi.
Czas dodania: 03.02.2012, 21:09
Wstyd im było, że zrobili takiego babola i dali go ludziom kupić - do tego stopnia, że nie potrafili wydać na czas odpowiedniej łatki, teraz gdy sprawa trochę przycichła pokornie udostępniają aktualizację ;)
I'm totally flabbergasted...
Czas dodania: 04.02.2012, 17:14
Rage to chyba najprzyjemniejszy FPS jaki grałem w 2011r. Moim zdaniem jest to mocno niedoceniona i niesłusznie skrytykowana przez branże gra.
Zgadzam się, że ID Software już nie zmiażdzyła rynku fps jaki robiła to kiedyś, ale na pewno Rage jest lepszy dla graczy single player od takiego BF3 czy COD MW3.
Na konsolach zaś Rage jest szczytem ich osiągnięc w grafice. Na pewno Rage jest zdecydowanie lepszy od Bulletstorm i Borderlands razem wziętych.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
Xoman (Gość)
Czas dodania: 06.02.2012, 10:33
Ja przeszedłem chyba na pierwszym patchu i było bez problemów. Płynność jaką zobaczyłem w tej grze na moim nienajnowszym PC wprawiła mnie w zachwyt. Gra działała ultra płynnie. Tak płynnych animacji nie widziałem dawno. Miasteczka miały świetną grafikę a animacja twarzy i dopasowanie kształtu ust do wypowiadanych słów (nawet w polskim dubbingu!) zrobiło na mnie ogromne wrażenie. B. dobra gra.
r' (Gość)
Czas dodania: 07.02.2012, 06:05
rychło w czas :P
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...