Czytasz dyskusję w temacie: News:: PS3 zdominuje rynek dopiero za 5 lat

Ten temat zawiera komentarze do materiału: PS3 zdominuje rynek dopiero za 5 lat

W poprzedniej generacji konsol to Sony dominowało na rynku, a PlayStation 2 po dziś dzień pozostaje jedną z najpopularniejszych konsol jakie kiedykolwiek stworzył człowiek. Nowa generacja...

użytkownik nie posiada awatara
S1N
Czas dodania: 01.05.2009, 17:30
Ha ha ha ha ha ha i jeszcze raz ha! No, na pewno zdominują rynek... Ale chyba poprzedniej generacji. Za pięć lat to już będzie Wii 2 i Xbox 3.
Czas dodania: 01.05.2009, 17:35
PS3 nigdy nie zdominuje rynku , bo to najbardziej gówniana konsola jaka kiedykolwiek powstała. Żadnych dobrych exclusiwów nie ma , nie było i nie będzie , chyba , że ktoś jest człowiekiem któremu podobają sie god of wary , kill zony , Final Failure i inne shity :/. Ale najśmnieszniejsza jest chyba jej wielka moc , której nikt nie widział hahahahaahahahahahahahaha Pozdro Fan Boje :D
Czas dodania: 01.05.2009, 18:10
Sony winno się pogodzić z tym, że tą generacją nie zawojuje już rynku ;). Zamiast pleść bzdury niech się skupią na następnym kombajnie :D.

@scholar
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games
Proszę, pełna lista exclusive'ów na PS3

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives
A tu na X360
Nieduża różnica.

Widziałem wielką moc PS3. Też możesz zobaczyć grając w Killzone 2. Pamiętam aferę, gdy Sony postawiło kilka lat temu atrapę PS3 i puściło prerenderowany filmik z nibygameplayem KZ2. Ludzie szybko wyczuli aferę bo powiedzieli, że gra nie może tak wyglądać. Sony nie zaprzeczyło, że to nie było renderowane w czasie rzeczywistym. Kilka lat później wyszedł Killzone 2 :D. Jest jeszcze ładniejszy i jeszcze płynniejszy :D.

BTW. Od kiedy to fanboy pisze się rozdzielnie, z wielkich liter i przez j? To czytałoby się fan bodż xD.
Czas dodania: 01.05.2009, 18:17
Ej a ja gdybym miał kupować jakąś konsolę to było by to właśnie PS3. Głównie dlatego, że mam tam upatrzone tylko trzy tytuły ale są to gry konkretne i po prostu fajne. Piszę tutaj o "Heavenly Sword" (głównie za sprawą pokręconej historii i cut scenek które są po prostu perfekcyjne), "Uncharted: Drake's Fortune" (kocham taki typ gier a po średnim tb: underworld aż oczy mi się świecą na ten tytuł) i nadchodzącym "Heavy Rain"( gra zapowiada się delikatnie pisząc apetycznie)
Ale cóż.... dla trzech gier nie będę tysiaka wydawał, a reszta konsolowych gier mnie nie kręci a jak kręci to i tak na PC w końcu wychodzi.... tylko czemu te perełki nie chcą??!!!!!!
Czas dodania: 01.05.2009, 22:13
PS3 zdominuje świat konsol HD bo wszystkie Xpodnóżki rozsypią się od tych error'ów czy tam errod'ów i od przeciążenia doczepianymi wspomagaczami, żeby konsola była "lepsza" ( twarde dyski i inne bzdety ). Taka jest prawda X - boy'e.
Chętnie zagram ... Oo
Czas dodania: 02.05.2009, 00:21
Za 1-2lata PC pozostawia dalekow tyle konsole obecnej generacji pod względem jakości wizualnej w grach.... Super komputer PS3 ledwo radzi sobie z killzone2 który poci się przy 720p w 30fps lol i do tego te marne tekstury, FF również udowadnia, ze graficznie ps3 już nas nie zaskoczy. 5lat chyba żartują, za max 3lata powinni wydać kolejną generacje konsol i zapewne tak się stanie bynajmniej w przypadku microsoftu i nintendo.
Czas dodania: 02.05.2009, 00:21
Za 1-2lata PC pozostawia dalekow tyle konsole obecnej generacji pod względem jakości wizualnej w grach.... Super komputer PS3 ledwo radzi sobie z killzone2 który poci się przy 720p w 30fps lol i do tego te marne tekstury, FF również udowadnia, ze graficznie ps3 już nas nie zaskoczy. 5lat chyba żartują, za max 3lata powinni wydać kolejną generacje konsol i zapewne tak się stanie bynajmniej w przypadku microsoftu i nintendo.
Czas dodania: 02.05.2009, 00:51
5 lat ??????????
za pięć lat to będzie złom...
Czas dodania: 02.05.2009, 00:59
adipedi - gdyby wszystko rozbijalo sie o to "kto wyswietli lepsza grafike" to PC bylby na topie bo po prostu latwiej "zaktualizowac" sprzet... a kiedy chodzi o sprzedaz gier itd. czolowka to np Nintendo Wii... wiec nie ma co moczyc majtek na mysl o tym ze za 2 lata dostepne beda piecuchy z 120 rdzeniowym procesorem chlodzonym cieklym azotem itd. skoro taki komputer bedzie kosztowal na starcie 3 razy wiecej niz konsola - dla mnie ladowanie masy kasy w PC "do grania" to strata funduszy

scholar360 --> "chyba , że ktoś jest człowiekiem któremu podobają sie god of wary , kill zony , Final Failure i inne shity" - Final "Failure" to multiplatform - co do GoWa to faktycznie - tylko ostatniemu idiocie spodobalaby sie najlepsza gra akcji w historii komputerowej rozrywki ;p

ogolnie to cale HD mnie srednio interesuje - sama grafika to stanowczo za malo (vide RE5) zeby zrobic dobra gre - osobiscie katuje teraz klasyki z PSXa - Vandal Hearts, Bloody Roar i FFVII na PS3 i wcale nie brakuje mi wysokiej rozdzialki ;p

pozdrawiam
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
Czas dodania: 02.05.2009, 05:54
ja pierdzele kto powiedzał że gow to shit zagreaja a nie *****
Czas dodania: 02.05.2009, 09:01
moze shit nie jest, ale czy "najlepsza gra akcji w historii komputerowej rozrywki " moim zdaniem za cholere.
XBL: Cokane Masta
PSN: Ten-Tailed-Jubi
GG: 1879928
Czas dodania: 02.05.2009, 09:34
Mnie również nie wydaje się,aby PlayStation 3 zdominowała rynek.A to z bardzo prostej przyczyny : poprostu nie zdąży.Analitycy rynku elektronicznego zgodnie twierdzą,że przy aktualnym tępie rozwoju tej dziedziny gospodarki,kolejna generacja powinna pojawić się nie później niż w 2012 roku.Do tego czasu Sony nie ma najmniejszych szans pokonać niskiej ceny XBOXa 360 i fenomenalnej sprzedaży Nintendo Wii.Tym bardziej,że w bardzo szybkim tempie traci "swoje" exclusive'y.Jeszcze dwa lata temu z pewnością nikomu nie przyszłoby do głowy,że takie marki jak : TEKKEN,FINAL FANTASY,RESIDENT EVIL czy SILENT HILL,nieodłącznie kojarzone z PlayStation ,pojawią się na maszynce MIcrisoftu.A dzisiaj dzieje się to na naszych oczach.Chlebakowi pozostała zaledwie garstka "własnych" tytułów:Heavenly Sword,Motorstorm,Resistance,Killzone,Ratchet & Clank,Uncharted,Little Big Planet,Singstar,Buzz czy niesamowicie zapowiadający się thriller od chłopców z Qantic Dream - Heavy Rain.Marka PlayStation jest o wiele bliższa memu sercu niż XBOX ,ale dziś niestety pod moim LCD stoi właśnie "dziecko" Microsoftu.Zadecydowały o tym głównie gry.I tak naprawdę to one napędzają całą tą machinę.Przesiadając się z PlayStation 2 na nową generację najbardziej interesowały mnie same gry,a nie sprzęt.Szalę zwycięstwa na korzyść XBOXa przechyliły wtedy Gears of War i Lost Planet.Potem było Halo i Dead Rising.Dzisiaj coraz częściej spoglądam z bijącym sercem w stronę PlayStation 3 w jednym ze sklepów nie dla idiotów.Oswajam się z myślą o jej kupnie.Wtedy będę mógł grać we wszystkie ulubione tytuły...
Czas dodania: 02.05.2009, 12:21
Cokane - wymien mi gre ktora przebija GoWa w kategorii "gry akcji" - ja niewidze zadnego rywala, ale moze po prostu o czyms zapominam
Obrazek

mój blog: http://gametarium.blogspot.com/
Czas dodania: 02.05.2009, 12:33
ze graficznie ps3 już nas nie zaskoczy

Oj zaskoczy zaskoczy. Zauważ, że gry które były ostatnimi tchnieniami konsol Sony zawsze miażdżyły te poprzednie graficznie. Driver 2, czy Colin 2 na PSX, God of War 2 na PS2.
Tyle, że na konsoli masz coraz ładniejszą grafikę bez aktualizacji sprzętu i wyrzucania pieniędzy w błoto (Tobie pewnie mamusia kupuje nowe podzespoły więc się nie martwisz :>), bo ładniejsza grafika, czy więcej fps to właśnie błoto.
Czas dodania: 02.05.2009, 12:47
PlayStation 3 na pewno ma pod maską jeszcze sporo niewykorzystanego potencjału,o czym z pewnością przekonamy się w najbliższej przyszłości.Ja mam np kolesia,który notabene jest zażartym graczem PC-towym,nigdy nie zchańbi się grą na konsoli i tym podobne głupoty.W piątek kupił na Allegro używaną PS 3 ,do oglądania filmów na płytach Blue-ray .Jak twierdzi ,grac na niej na pewno nie będzie.Więc ja mu mówię,że to tak,jakby miał w garażu Ferrari i tylko od czasu do czasu wsiadł,włączył wycieraczki i posłuchał radia.Nic więcej.Mieć Ferrari i nie jeździć?Mieć PlayStation 3 i nie grać?Jestem pewien,że to tylko kwestia czasu.Nabijam się z niego jak tylko mogę,ale mimo wszystko jest świetnym kumplem i z pewnością niedługo się "nawróci".
Czas dodania: 02.05.2009, 15:39
Pewnie już gra, tylko się nie ujawnia ;D.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...