Czytasz dyskusję w temacie: News:: Poszukiwani ludzie do Wiedźmina

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Poszukiwani ludzie do Wiedźmina

Firma CD Projekt Red Studio, pracująca obecnie nad grą komputerową Wiedźmin, poszukuje nowych pracowników: grafika 3D, specjalność animacja nisko poligonowa. Praca polega na tworzeniu...

Czas dodania: 03.02.2003, 10:42
eeeee tam film skopany to i gra skopana.widze ze beda robic jo niedoswiadczeni amatorzy.jak juz kiedys ja zrobia to obejdzie sie bez zadnego echa (sorry ale nie uznaje polskich znakow w komentarzach)
Czas dodania: 03.02.2003, 11:15
Nie zdziwiłbym się, jeśli gra okazałaby się takim samym niewypałem, co film.....
Czas dodania: 03.02.2003, 11:50
Przeciez gra nie ma nic wspolnego z filmem... przy takim nastawieniu graczy to na pewno nue vbedzie dobrze... Zenada.
Czas dodania: 03.02.2003, 11:51
BUAHAHAHAHA, juz szukaja tych ludzi gdzies od 1996 :) serio, w secret service jakims starym bylo ogloszenie :)))
Czas dodania: 03.02.2003, 11:52
Ja na ta gre czekam... i spodziewam sie hiciora.
Czas dodania: 03.02.2003, 12:02
No coz film niewypal, bo to przeceiz nie Lord Of The Ring :) troche jeszcze nam w PL brakuje mozliwosci i srodkow technicznych by przeniesc fanntasy na ekrany kin. Moze gdyby jeszcze postarali sie przeniesc sama historie w dobry sposob i napewno ciekawy, z brakiem bezpolciowych textow wypowiadanych przez aktorow na ktorych widok odrazu przypominaja nam sie jakies telenowele w TV :)
Czas dodania: 03.02.2003, 12:07
fakt..chyba z 7 lat temu w SS byly juz skriny :>
Czas dodania: 03.02.2003, 12:16
Ludzie od Wiedzmina to nie amatorzy. W swoich szeregach maja wielu swietnych fachowcow. Jestem pewien ze buduja duzy zespol ludzi zdolnych i na pewno jeszcze nie raz pozytywnie nas zaskocza. Pozdrowienia dla zalogi Red Studio!!!
użytkownik nie posiada awatara
ADI
Czas dodania: 03.02.2003, 12:20
Popieram zdanie ze wazne jest tesz nastawienie graczy , musicie je zmienic bo taka postawa to jest duzy blad z waszej strony ja tam osobiscie wieze w ten tytuł i oczekuje go z napieciem...
Czas dodania: 03.02.2003, 12:26
Kiedy wreszcie bedzie mozna zobaczyc screeny? (Tylko bez kitow!,napewno juz cos jest) Kiedy bedzie demo? Kiedy bedzie mozna w cos pograc? Kiedy, kiedy, kiedy...
Czas dodania: 03.02.2003, 13:16
ta wersja sprzed siedmiu lat to wersja firmy Metropolis, a teraz robi gre CD Projekt. To bedzie inny tytuł.
Czas dodania: 03.02.2003, 13:16
Z tym naborem to jest jeden maly problem. Siedziba Red Studio miesci sie bodajze w Lodzi, sadze ze gdyby byla to Warszawa szanse byly by wieksze na znalezienie zddolnych grafikow. Aglomeracja robi swoje, praca grafika jest spoko ale wiaze sie to z przeprowadzka do Lodzi...Geeeez.
Czas dodania: 03.02.2003, 14:22
Najbardziej nederwuja mnie takie wypowiedzi jak wypowiedz Katalizator'a, 'kiedy to, kiedy tamto?'.daj spokojnie popracowac, jak bedzie to bedzie :P
Czas dodania: 03.02.2003, 15:56
no tak skopali film skopią i grę to nie fair że wszystko co z wiedźminem związane (oprócz xiążki of course) musi być skopane. może jeśli będzie bardziej (w ogóle) na podstawie xiążki to może być ciekawie ale jeśli to będzie na podstawie filmu to nie opłaca sie qpywać.
LUDZIE ZOSTAWCIE WIEDŹMINA I TAK JEST W POŻĄDKU WIĘC CZEMU KARZDY CHCE GO POPRAWIAĆ?????
Czas dodania: 03.02.2003, 17:51
robal=> robal a ty to prorok jestes czy co? Skad mozesz wiedziec ze cos bedzie skopane? A dlaczego probe zainteresowania tworczascia Sapka graczy na calym swiecie jest przez Ciebie okreslana slowem "poprawianie"?
Po co tem dramatyczny apel? Jestem pewien ze juz wkrotce wszyscy przekonamy sie jak bardzo sie mylisz, natomiast gra o przygodach wiedzmina dostarczy wiele radosci graczom na calym swiecie. A dla samego Sapka gra przyniesie popularnosc w krajach gdzie jeszcze nikt o nim nie slyszal.
Czas dodania: 03.02.2003, 18:00
ghost => Jesli denerwuja Cie takie wypowiedzi to wez walium. Katalizator jest poprostu odrobine niecierpliwy. I nie ma wym NIC w tym zlego! Mysle ze juz wkrotce cos sie dowiemy i spolecznosc graczy zainteresowana losami komputerowego wiedzmina otrzyma informacje na ktore zaslugije.
Czas dodania: 03.02.2003, 19:18
po pierwsze nie mozna odrzucac gry na przedbiegach, jeszcze zadnego "skrina" nei było, a już połowa srodowiska graczy gre stawia na przegranej pozycji. co innego ze nie bylo jeszcze polskiej gry kotra namieszala by na rynku w pozytywnym tego slowa znaczeniu. mysle ze CDProjekt jest odpowiednia ekipa,ma zaplecze finansowe, doswiadczenie i chec podjecia sie tak odpowiedzialnego projektu. dajmy im szanse!
Czas dodania: 03.02.2003, 22:53
Naprawdę życzę dobrze CDP i mam nadzieję, że się chłopakom ten projekt uda, ale... mimo wszystko CDP to nie Cryo, a popatrzcie jak ci ostatni spieprzyli tak dobry temat jak Thorgal - niby wszystko jest - scenariusz, rysunki, z których można sklecić postać, podobno było też błogosławieństwo Rosińskiego i Van Hamme'a ale co wyszło...:((
Oby nie było podobnie z Wiedźminem...
Czas dodania: 03.02.2003, 23:41
ehh... to prawda, reklama była w starych SekretachSerca :)
naprawde, żal mi jest Wiedźmina, książka jest świetna, dla każdego, zaś film woła o pomstę do nieba... gra była już wielokrotnie na ukończeniu, ale widać, że coś nie wyszło... oby Wiedźmin/Witcher nie skończył jak Daikatana ani DNForever, a raczej jak Unreal pierwszy... pozdrawiam
Czas dodania: 03.02.2003, 23:44
oh... przepraszam, że po raz drugi- screeny były już wielokrotnie, nawet widziałem raz trailer...
wiedźmin to taki polski dnforever, wychodzi wychodzi ale nie może wyjść...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...