Czytasz dyskusję w temacie: News:: Polski Orzeł wylądował
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Polski Orzeł wylądował Wydana w serii Dobra GRA gra Skoki narciarskie 2003: Polski orzeł trafiła dziś do kiosków i hipermarketów w całym kraju. Nowa, ulepszona wersja najlepiej sprzedającej się polskiej... |
|
Czas dodania: 12.11.2002, 16:12
jeszcze ni mam tej gry ale myśle ze jest cool i że ta strona jest cool super tylko ze nic nie da sie ściągnac
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 17:29
Gra skoki 2001 byl wielkim przebojem w Polsce,skoki narciarskie to jeden z najpopularniejszych sportow w Polsce. Kazda gra typu DSJ lub Skoki narciarske2001 sa bardzo popularne.Kazda z takich gier ma duze powodzenie. Mam nadzieje ze gra skoki narciarske 2003 bedzie bardzo fajna jak jej poprzednicy.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 18:04
giera dobra - kupiłem grałem i gram, jesli ktos lubi dsj - rewelaja dużo zmian w sterowaniu (podobienstwo do dsj!!!) tylko mi czcionek nie czyta na XP (engine jest z gta3) pozdro
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 18:24
NIe kupujcie tego to wielkie g...! nie ma mowy o ulepszeniach to marne naśladownictwo gry z zeszłego roku wykonane przez jakąś polską firemkę nie mającą pojęcia o robieniu gier. Dodatkowo gra nie działa jak należy na większości g-force-ów - u mnie naprzykład nie było widać napisów podczas gry (prędkość nawet imię zawodnika). Kupiłem i wyszedłem na frajera! A miało być tak pięknie...
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 18:51
heh gowno to jest :) 2002(czy 2001) lepsze bylo :) hehe nie kupujcie tego uprzedzam :D
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 19:00
Mam to samo co Marek nic mi niewyświetla np. prędkości najazdu, długości skoku , imion i nazwisk zawodników. Ta gra to g***o.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 19:00
fayna giera jak na giere za 20 PLN
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 19:08
Wescie to jest jakas imitacja poprzednich czesci i to jeszcze bardzo nieudana.Dobrze ze wziolem od starszej z kiosku i moge to oddac.Raz na 30 skokow udaje sie wyladowac telemarkiem ,a pozatym wymagania musz byc o wiele wieksze niz te podane,chyba ze lubisz grac na najmniejszych opcjach.Ja mam celerona 500 karte tnt 32mb i 192 ramy i chodzi dobrze tylko na najmniejszych opcjach inaczej okropnie zwalnia.a opcje sa do d*** nawet twarzy nie idzie zmienic nie mowiac juz ze ktos kiedys podawal ze sa wykupione licencje ale chyba na sznurowki skoczkow.A komentarz bardziej daremny niz w poprzednich czesciach ,nie wiem gdzie jest te 1000 slow.Nie kupujcie,trzeba poczekac na rtl czyli ta gierke ktora byla wydana i spolszczona w poprzednich latach.cos mi sie zdaje z e ta giere obili ci sami goscie z polski co pilke nozna ktora keidys tez byla wydana w tej cenie.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 19:20
Skąd to ściągnąć??
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 19:54
NIE MA NAPISOW NA MOIM AIT RAGE RADEON 7200 64 DDR !! NIE KUPUJCIE TEGO SZMECLU ALBO DAJCIE MI PATCHA TO BEDZIE OKEJ :D
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 20:32
NIE KUPUJECIE!!! Wstrzymajcie sie do ukazania jakiegos patcha, zreszta zobaczycie to w demku jak wyjdzie. Straszna lipa!!! SN 2002 sa o niego lepsze, tutaj nie wiadomo kiedy wyskakiwac, kiedy ladowac, tzra samemu lookac. A zeby byly napisy trza grac w 1024 na 768 w 32 bitach! Jezeli nie wchodzi gra w takiej rozdzielczosci, czyli wywala sie (ja tak mam) tzn ze trza pulpit ustawic na 800 na 600 i grac odpalac tak jak mowilem ,wtedy zawsze rusza. Ale wogole jest tak zwalona gierka, straszna, beznadziejna i wogole lipa! NIE KUPUJCIE BO TEZ WYJDZIECIE NA FRAJEROW!
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 20:42
panowie! pomóżcie, mam podobny problem jak kermit. Mimo, że mam win98 SE, nie wyświetla mi napisów w grze i mimo że mam GF4Ti4200(zrobiony przez Leadteka) to nie mogę grać w rozdzielczości 1024x768. A poza tym, to całkiem fajne te skoki, tym bardziej, że wcześniej w nie nie grałem.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 21:11
A jest jakiś PATCH usuwające te błędy bo dziwnie sie skacze jak nie wie się ile sie skoczyło.Dawać Patacha wtedy może da sie jakoś grać bo tak jest do d***.Giera nie taka zła ale gorsza od 2002
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 21:20
hehehe a u mnie dzialalo bez zazutu na XP :D a gierka warta swej ceny, czysta zabawa i rozrywka
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 21:44
Gra jest do d.... np. odleglosc skoku wyglada tak: 123,8 m. Slaba grafa. Zle wyglada parabola lotu. I te p..... polskie reklamy (sponsorzy gry na skoczni?) Wszedzie polski serwis internetowy az slabo sie robi. 2002 byla lepsza bo byla robiona przy wspolpracy z RTL I FIS a ta nie jest.
Kiepsko sie skacze, nie ma juz wskaznika rownowagi w prawym rogu. Slabo wygladaja gory. W trningu mozna oddac maksymalnie 10 skokow I menu ch... chodzi. Popatrzcie na Skispringen 2003. Tam dopiero jest postep. Przynajmniej w 2002 byly zagraniczne reklamy. Zapomnijcie o parze z ust skoczka. Slabo tez wygladaja skoczkowie, na plastronie maja polska reklame. Nawet na turnieju czterech skoczni lata balon z z nazwa polskiego serwisu internetowego!!!!. Dlaczego wszystko tak wyglada? Dlatego bo pewnie zabraklo kasy na wspolprace z tworcami niemieckiej serii skokow. Zapomnijcie o pieknych sceneriach i nawet na mocnym sprzecie gra wolno chodzi. Wszystko to co zrobia sami Polacy jest dalekie od tego co robia np. Niemcy. |
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 22:09
Gra jest do duszy!! Poprzednia część była zaaaacznie lepsza. Całkowity brak klimatu i te skoczie jakieś takie małe (nie czułem różnicy pomiędzy k-90 a k-185). Do niczego!! Wracam do starej wersji.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 22:20
Gra jest moze spoko, ale niestety podczas gry nie ma napisow zawodników ani odległości na jaką skaczą w win xp
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 22:37
Niestety na GF3 Ti 200 też są kłopoty z grafiką .Wysłałem emaila do producenta i dostałem w odpowiedzi że ma niedługo ukazać się łatka dla kart GF 3i ATi.A ogólnie to Skoki 2002 sa lepsze.Poczekm dołatki moze cos sie zmieni.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 23:02
U mnie po zainstalowaniu nowych sterow wszystko chodzi git na GF2. Giera inna niz niemiecka. Grafika fajniejsza. Sterowanie podobne do DSJ - na wyczucie lotu, a nie na wpartywanie sie w małpią kule na odwroconej paraboli. Jak za 20PLN to spoko polecam.
|
|
|
Czas dodania: 12.11.2002, 23:48
Powiem Wam dlaczego ta gra jest do d...
Najnormalniej w swiecie Niemcy nie zgodzili sie na wspolprace bo u nich ta gra jest o wiele drozsza. Malo tego w niemieckiej wersji gra z nomerem 2003 jest jeszcze lepsza od i tak swietnej ski springen 2002. Wszystko bylo ok gdy mozna bylo tylko spolszczyc niemiecka wersje. Bo Skoki narciarskie 2002 roznily sie od Skispringen 2002 tylko kosmetyka i jezykiem. Ta wersja skokow jest w pelni polska i widac efekty.!? Powinni ja wydac w czasopismie: H....a GRA !! a nie DOBRA GRA. |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 09:41
Mnie sie giera podoba. Ludzie przyzwyczaili sie do sterowania z tych niemieckich skokow, a tu jest fajniej, inaczej. Jak za dwadziescia zetow to spoko.
|
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 11:37
giera spoko. realistyczny skok w przeciwienstwie do 2002, gdzie latalo sie 20 metrow nad zeskokiem:).za 20 PLN to polecam
|
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 11:46
cos sie rozlaczylem.
jesli chodzi o gre jest super. Graficznie to w porownaniu do niemieckich cacko. oczywiscie jest kilka niedociagniec ale klimat jest tak super ze nie zwraca sie na nie uwagi. Jesli komus nie pasuje sterowanie to niech pojdzie do przedszkola moze go czegos naucza. szczegolnie mi sie podoba ilosc animacji skoczka. Jak pewnie zauwazyliscie w niemieckicz skokach animacja po wywrotce to poprostu kloc zsuwajacy sie po zeskoku tu jst zupelnie inaczej. jest wiele rodzajow wywrotek ladowan. Dla mnie miodzio. |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 11:58
he he, no i nareszcie mamy polskie skoki! poprzednie w porownaniu do nowych to lekka zenada. nie rozumiem gosci zachwycajacych sie niemcami ich symulacja skoku przypomina bardziej przelot szynszyla nad skocznia. wersja 2003 duzo fajniejsza niz poprzednie, dwie dychy na nia to naprawde malo. latalem wczoraj przez kilka godzin i dobrze sie bawilem
|
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 11:58
Ludzie rewelka.
Na to czekalem od ukazania sie pierwszych skokow. naprawde wiernie oddane wszystkie osrodki sportowe. Niestety bardzo mi tego brakowalo w skokach 2002. Co to za przyjemnosc skakac wciaz na jednej skoczni postawionej w roznych miejscach wszechswiata. Tu wybieram skocznie i widze roznice. kazda skocznia ma swoj klimat. Kazda jaes inna niz poprzednia. A co istotne gdy w niemiecjkiej wersji mielismy po jednej skoczni to tu jak w zyciu. tam gdzie maja byc dwie tam sa dwie gdzie trzy tam trzy. jest naprawde niezle. Polak potrafi.:) |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 12:07
Oj krytyk krytyk
By byc krytykiem trzeba cos wiedziec. Niemieckie skoki nie byly robione przy wspolpracy FIS'u. To ze sa polskie a nie niemieckie reklamy to tylko wymog rynku. Mieszkalbys w Niemczech pewnie bys pisal ze za duzo RTL nikt ci nie jest w stanie chyba dogodzic:) Po drugie i najwazniejsze jak jedziesz to nie pij. Wtedy trudno utrzymac rownowage.:) Teraz w nowych skokach jest swietne sterowanie intuicyjne. Nie wiem jak skoczkowie oceniaja kiedy wiatr ich znosi ale raczej nie maja wbudowanego urzadzenia pokazujacego im odchylenie od pionu. Robia wszytsko na wyczucie. Im lepsze wyczucie i technika tym lepiej skacza. Tu jest tak samo. dziekuje. Panie krytyk czekam na przemyslane opinie. |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 12:19
sorka, ale "krytyk" to jakis konfident.
gierka jest spoko a jak sie komus nie podoba to niech czeka na niemieckie. mi tam sie gitowo skacze i przy niej zostane. mozna poskakac, a w koncu chyba o to chodzi nie? naprawde spoko!! |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 16:44
12 listopada kupiłem Dobrą Grę. A jak mnie oszukali kłamcy. wszysto by było OK gdybym miał czcionki u licha. Więc po co kupowałem?!!!!!!!!
No właśnie po co??? A tak w ogóle średnia giera ale można po licho pograć!!!! Michał z Warszawy |
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 17:12
nowe skoki sa wporzadalu. na pocztku moga byc klopoty z dobrym skokiem bo wszyscy sie przyzwyczaili do latwiejszego sterowania w wersji poprzedniej. teraz od intuicji zalezy jak polecisz. bardziej jest realistycznie i graficzka duzo lepsza
|
|
|
Czas dodania: 13.11.2002, 18:19
eee co z wami ???? Przecież ta gra to jakies kpiny. Nie dość, ze pełno w niej błędów to w dodatku nużżżżżyyyyyyy
wy nażekacie na niemców ... a widzieliście chociaż sccreny z ich najnowszego cuda... ? :P |
|