No, n, no!!
Final Fantasy na miejscu pierwszym to na pewno zasłużony wynik. Gra jest, bowiem po prostu przecudna, przepiękna, przebrzmiąca itd.
GameBOY ADVENCE bardzo dobrze sobie poczyna w kraju wisienki, a w zasadzie POCEMONY, gry (tak jak konsolka) produkcji Nintendo. Dalej mój wzrok przykuł RESIDENT EVIL: OUTBREAK (w Japonii BIOHAZARD, dla niewtajemniczonych). Pozycja numer 24 to moim zdaniem świetny, a nawet wspaniały, wynik biorąc pod uwagę fakt, że gra ta swoja premierę miała kilka "chwil" przed świętami. 322 379 sztuk, to moim zdanie chwała tego tytułu. Jak będzie dalej? Któż to wie. No i kiedy pokaże się w Europie. Chcę tylko skarcić panów z WP gdyż powinni, chociaż troszkę przybliżyć nam wrażenia z gry po premierze. A tu nic, nawet artykuliku najmniejszego. Oj, oj! Chyba wszyscy fani RE się pogniewają!!!
Czytasz dyskusję w temacie: News:: Podsumowania za zeszły rok
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Podsumowania za zeszły rok Japończycy podsumowali zeszły rok w temacie sprzedaży gier na konsole i wyszła im lista 30 pozycji, które w 2003 sprzedawały się najlepiej. Obok tytułów znajdziecie ogólną liczbę sprzedanych... |
|
Czas dodania: 04.01.2004, 13:40
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2004, 14:47
Zadam (w sumie) glupie pytanie... czemu na tej liscie nie ma GTA3 lub VC (lubie ten skrot :]). Myslalem ze to Japonce kupuja najwiecej ich kopii, widac sie pomylilem :|
A co do sprzedarzy FF... Final Fantasy GORA!!! :D |
|
|
Czas dodania: 04.01.2004, 17:29
W Japonii GTA dopiero zaczynają się pojawiać, a na listach najbardziej oczekiwanych gier okupują czołowe miejsca :) Mam nadzieję, że zainspirują Japończyków odpowiednio i dostaniem falę prawdziwych hicioruff :P
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2004, 20:06
W japoni na rynku gier sytulacja wyglada inaczej niz w europie czy ameryce, tam do gry uzywane sa wylacznie konsole, a w domu przecietnego gracza zobaczycie zapewna niejedna (2 a nawet 3!!). Pozatym jak pewnie spostrzegliscie ze duza czesc gier (jesli niewszystkie) zostala wyprodukowana w Japonii, jaki z tego wniosek...(w sumie sa 2)
1 Japonczycy robia dobre gry (nawet swietne). 2 Japonczycy sa zakochani w swej kulturze (chodzi mi tu o symbole przywolywane w grze a majace swe odbicie w np: legendach). |