Czytasz dyskusję w temacie: News: NPD: Red Dead Redemption najpopularniejszą grą w USA

Ten temat zawiera komentarze do materiału: NPD: Red Dead Redemption najpopularniejszą grą w USA

Organizacja NPD podała się dziś, oprócz wyników sprzedaży samych konsol, także dane dotyczące sprzedaży gier, na terytorium Stanów Zjednoczonych. Tak jak w zeszłym miesiącu, pierwsze...

Czas dodania: 16.07.2010, 18:05
W Stanach rządzą kowboje i Mario ;)
użytkownik nie posiada awatara
zelot (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 00:50
Taka prawda jest, to naprawde kawal przepieknej roboty. Przepiekna grafika, wspaniala fizyka - euphoria, swietna fabula, brudny i zarazem piekny swiat, brutalny i krwawy.. i oczywiscie prawo wyboru i swoboda. Przepis na typowo udany tytul. Tak trzymac rockstar!
Czas dodania: 17.07.2010, 09:32
Zgadzam się z zelotem.
Gra jest niespodziewanie wspaniała. Takiej grafiki to ja na konsolach jeszcze nie widziałem, a w dodatku to sandbox.
Strzelanie daje większą frajdę niż nawet w Resident Evil 5.

Ale co mnie cieszy, to fakt, iż gra jest ogromna. Profesjonalni recenzenci PSX Extreme pisali, że ją miesiąc przechodzili, w takim razie mi starczy na 3 lub więcej miesięcy.
To rozumiem, wydaję 180 zł na grę i mam setkę godzin dobrego grania.

Choć nie przepadałem za westernami, to teraz zmieniłem zdanie. Polecam każdemy kto się zastanawia jaką grę na konsole kupić i choć w 1% lubi strzelaniny i sandboxy.

Reasumując, gra jest o dwie mile lepsza od GTA 4 z dodatkami. Wiem, bo mam obie.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
użytkownik nie posiada awatara
UbaBuba (Gość)
Czas dodania: 17.07.2010, 10:59
Ja to chce na PC :P
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...