Czytasz dyskusję w temacie: News:: Nowy numer Action Plus w kioskach

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nowy numer Action Plus w kioskach

Do kiosków trafił już nowy numer miesięcznika Action Plus. Tym razem redakcja postawiła na gadżety. Do czasopisma dołączony jest znany z CD Action stojaczek na płyty CD, same zaś płyty...

Czas dodania: 12.04.2003, 11:19
Ja tam kupuję teraz tylko ŚGK bo jest porządne i bez CD;)
Czas dodania: 12.04.2003, 11:58
To najgorsza pełna wersja w historii
czasopism o grach komputerowych.
W sieci jest wiele lepszych darmowych
gier tego typu. Nie wierzycie, sciągnijcie
sobie demo.
użytkownik nie posiada awatara
1
Czas dodania: 12.04.2003, 12:00
action jest spoko, ale wolałem jak był pismem z poradami do gier itp.
Czas dodania: 12.04.2003, 12:09
Jeżeli chcecie dobrej pełnej wersji
to kupcie CLICK!- będzie tam Giants!!!
Czas dodania: 12.04.2003, 12:12
Moim zdaniem obecnie na rynku niepodzielnie panuje ŚGK. I tak w te rozne (na ogol badziewne) gierki nie gralem a kase trza bylo wydac. A teraz za 6 zl mam sporo ciekawego do poczytania.
Czas dodania: 12.04.2003, 12:20
Przeciez nadal wiekszosc txtow w A+ to poradniki i solucje. Dlatego warto je kupowac.
Czas dodania: 12.04.2003, 13:20
Poradniki i solucje mam tu, na WP, a takze na innych serwisach. Po co mi wiec A+, nie wiem.
Czas dodania: 12.04.2003, 15:09
a kto ci każe kupować A+?
użytkownik nie posiada awatara
AbE
Czas dodania: 12.04.2003, 15:49
Ja kupiłem, kupiłem bo kupuje od zawsze, ale z numeru na numer jestem zawiedziony, te gry to oni juz dają na siłe, ja i tak ich nie instaluje. A teraz to już wogóle, dali płytę od siebie od A+ ale chyba z braku pomysłu dodali płytkę z CD-Action i jeszcze ten stojak...ehh.
Czas dodania: 12.04.2003, 15:57
Ja tez wolalem stara forme A+, ktorego juz teraz nie kupuje... lepiej bylo jak nie bylo CD i recenzji (ktore mozna bylo pocztac w CDA). Wtedy rzeczywiscie byl Action PLUS! Teraz to osobna gazeta... do ktorej daja denne gierki. A co do Clicka na ktorego temat sie ktos wypowiadal -> mam ta gierke(kupilem oryg za 30) wiec i tak mi sie nie oplaca gezteki kupowac, a jedynego Clicka kupilem kiedy dawali Magic&Mayhem II i wtedy nieco sie przejechalem, bo gierka byla nieco obcieta, gdyz bylo na niej spore demo, troche tapet i innego badziewia.
Czas dodania: 12.04.2003, 16:13
Najlepszy jest Komputer Świat Gry. Zawsze masz polska pelna wersje gry. i do tego fajne testy, porady...
Czas dodania: 12.04.2003, 16:46
Zguba - Art Of Magic 2 z Clicka nie bylo wersja obcieta... po prostu na CD bylo troche miejsca wolnego i dorzucilo sie to czy siamto.
Czas dodania: 12.04.2003, 17:28
zawsze cenilem to czsopismo bo nie dawali jakis p*** (jak stojak na plyty), bledem jest dawanie pelnych wersji gier- czy ktos w nie gra ? poza tym czesto dawali fajne dema itp no i oczywiscie poradniki... jednym slowem bylo to jedyne czasopismo dotyczace pc'tow w sposob podobny do neo plus czy psx exteame...
Czas dodania: 12.04.2003, 17:54
CDA rulez!
Może i drogie... bardzo drogie...
Ale wysoki poziom trzyma a dzieki demom można sprawdzić jaka giera jest i potem ją ew. kupić.
CDA rulez.
Czas dodania: 12.04.2003, 18:05
po co jakieś stojaczki?? dajcie dobre gry, a wtedy pismo rozejdzie się błyskawicznie
Czas dodania: 12.04.2003, 18:49
LUDZIE!!!!!!!!! bez jaj !!!!!! Action plus jest spoko ale mogliby dac jakas pozadna pelna wersja.
Czas dodania: 12.04.2003, 19:38
A plus i cd action zeszly na samo dno staraja sie przykuc nowych czytelnikow ilościa plyt i prezentami a najczesciej nowymi czytelnikami sa ludzie ktorzy od tygodnia maja komputer i kazda gazeta z gra jest dla nich atrakcyjna ja mam juz tych dwuch tytulow powyzej uszu od pol roku nie kupuje ani tego ani tego a jesli jakas gra mi sie podoba to wiadomo skad ja mam a o do artykolow to śgk rulez
Czas dodania: 12.04.2003, 20:32
a i tak CDA rządzi
Czas dodania: 12.04.2003, 21:34
ŚGK teraz rzadzi, wczesniej SS a CDA to komercha :)
Zygmunteusz: zapomniales co nam dal nasz wspanialy CDA- Wkur.. ekhm Wnerwiony Dzialkowicz :)
Czas dodania: 12.04.2003, 21:40
a + jest oki. super gazeta dla pirata masz tam NAJnowsze recenzje i opisy ale troch egierka jest slaba .ACTION PLUS RZĄDZI!!!!!!!!!!!
Czas dodania: 12.04.2003, 21:50
Dawno temu był sobie Gambler ale upadł a szkoda bo zarombiste pisemko bylo. Potem Był Reset też niezła gazeta. Fajnie napisane recenzje i całkiem fajne artykuły nie tylko o grach. Niestety Reseta też już nie ma. To co jest? Syf jest!
Czas dodania: 13.04.2003, 00:09
Jeżeli jest Syf to powiedz dlaczego sie tak dlugo trzyma? a dlaczego tamte upadly? Najwidoczniej to co teraz jest podoba sie wiekszosci...
Czas dodania: 13.04.2003, 10:14
A ja tam kupuję GAMESTAR'a.
Jest o niebo lepszy od CDA a ten
Action Plus to badziewie. Połowa czasopisma to poradniki.
GAMESTAR jest najlepszy jeżeli chodzi
o czasopisma z pełnymi wersjami,
a ŚGK ma fajne texty i jest tani jak barszcz.
Czas dodania: 13.04.2003, 22:09
Zguba-> upadły bo były to polskie wydawnictwa bez zachodniego kapitału. Były to gazety, które większość prawdziwych graczy znała bardzo dobrze. na pewno nie były gorsze do tego co teraz jest!Co masz teraz? Klika dla małolatów, KŚwiat Gty dla jakiś lamerów CD action za 2 dychy i pare innych... syf
Czas dodania: 15.04.2003, 16:45
Nie wiem, czy pamietasz, ale w chwili smierci Gambler byl bardzo slabym pismem...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...