Czytasz dyskusję w temacie: News: Nowe prezentacje sportowych gier na Move i Kinecta

Nowe prezentacje sportowych gier na Move i Kinecta - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nowe prezentacje sportowych gier na Move i Kinecta

Wii Sports odniosło tak ogromny sukces, że nie dziwi fakt powstawania jego klonów na konkurencyjne PlayStation Move oraz Kinecta. Na konsolę Microsoftu swój sportowy tytuł tworzy Ubisoft....

użytkownik nie posiada awatara
Murarz (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:20
dziwne te gry od Sony :/ tenis ma swietna precyzje ale te postacie i zapalajaca sie pilka to ta japonskie ze nie kazdemu sie spodoba. mi np dziala na nerwy "super pilka" czy postacie jak z Tekkena w grze sportowej. golf to wogole byl golf? rzucanie frisbee do klatki to raczej nie jest golf.
ogolnie rzecz biorac w Kinect fajne jest to ze nie potrzeba kontrolera i gry sa bardziej europejskie/amerykansie, natomiast move ma bardzo precyzyjne sterowanie ale ten kontroler jest stylistycznym nieporozumieniem i styl gier nie kazdemu bedzie pasowal. tak czy siak nie zamierzam sie zaopatrywac w zadne z tych urzadzen bo dzieckiem juz nie jestem a potomka jeszcze nie ma aby cieszyc sie takimi gierkami.
NGracz24 (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 17:59
wątpię żeby przeciętnemu zachodniemu konsumentowi będzie się chciało wydawać ok 300 dolarów na PS3 lub X360 plus cena przystawek jak teraz wystarczy że dokupi grę albo kupi sobie tanio Wii a teraz chyba w każdym jest WM+ (więc nie odstępuje Move w precyzji) plus 2 gry wiiSports.
radzio2k (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 18:31
nie pamietam jak sie dokladnie nazywalo ale jest taki nowy sport 'coś-tam-golf' w którym się rzuca frisbie
gracz (Gość)
Czas dodania: 06.09.2010, 18:41
Ja trafilem przypadkowa na xbox fun day bo mieszkam jakos blisko, i zdecydowalem sie ze kupie konsole i kinecta.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...