dziwne te gry od Sony :/ tenis ma swietna precyzje ale te postacie i zapalajaca sie pilka to ta japonskie ze nie kazdemu sie spodoba. mi np dziala na nerwy "super pilka" czy postacie jak z Tekkena w grze sportowej. golf to wogole byl golf? rzucanie frisbee do klatki to raczej nie jest golf.
ogolnie rzecz biorac w Kinect fajne jest to ze nie potrzeba kontrolera i gry sa bardziej europejskie/amerykansie, natomiast move ma bardzo precyzyjne sterowanie ale ten kontroler jest stylistycznym nieporozumieniem i styl gier nie kazdemu bedzie pasowal. tak czy siak nie zamierzam sie zaopatrywac w zadne z tych urzadzen bo dzieckiem juz nie jestem a potomka jeszcze nie ma aby cieszyc sie takimi gierkami.
Czytasz dyskusję w temacie: News: Nowe prezentacje sportowych gier na Move i Kinecta
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nowe prezentacje sportowych gier na Move i Kinecta Wii Sports odniosło tak ogromny sukces, że nie dziwi fakt powstawania jego klonów na konkurencyjne PlayStation Move oraz Kinecta. Na konsolę Microsoftu swój sportowy tytuł tworzy Ubisoft.... |
|
Murarz (Gość)
|
Czas dodania: 06.09.2010, 17:20
|
|
NGracz24 (Gość)
|
Czas dodania: 06.09.2010, 17:59
wątpię żeby przeciętnemu zachodniemu konsumentowi będzie się chciało wydawać ok 300 dolarów na PS3 lub X360 plus cena przystawek jak teraz wystarczy że dokupi grę albo kupi sobie tanio Wii a teraz chyba w każdym jest WM+ (więc nie odstępuje Move w precyzji) plus 2 gry wiiSports.
|
|
radzio2k (Gość)
|
Czas dodania: 06.09.2010, 18:31
nie pamietam jak sie dokladnie nazywalo ale jest taki nowy sport 'coś-tam-golf' w którym się rzuca frisbie
|
|
gracz (Gość)
|
Czas dodania: 06.09.2010, 18:41
Ja trafilem przypadkowa na xbox fun day bo mieszkam jakos blisko, i zdecydowalem sie ze kupie konsole i kinecta.
|