Czytasz dyskusję w temacie: News: Nowe DLC dla Dragon Age

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Nowe DLC dla Dragon Age

Pierwszy zestaw DLC dla gry Dragon Age: Origins, który został stworzony po jej premierze, ma mieć swoją premierę jeszcze w tym sezonie świątecznym. BioWare potwierdziło wczoraj szczegóły...

Czas dodania: 20.11.2009, 10:49
Zagram w to za 2 lata jak zbiorą tą grę puzzle do kupy i wydadzą po ludzku jako pełny produkt.
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
użytkownik nie posiada awatara
Both (Gość)
Czas dodania: 20.11.2009, 11:47
Sądzę, że prędko nie doczekamy się złożenia tych "puzzli". Przed premierą zapowiadali, że dwa lata dodatki będą wydawać do DA. Chociaż powiem szczerze.. Za krótkie są te dodatkowe misje, by móc 7 dolców zakosić. Wystarczy mi podstawa
Czas dodania: 20.11.2009, 12:07
@thiefi Tez tak na początku mówiłem o Falloucie 3... kupiłem jednak podstawe liczac, że Cenega wyda dodatki. Do tej pory ich nie ma. A nie kupię nawet jednego dodatku do DA bo takie DLC to czysty wyzysk!
"Kimkolwiek jesteś i cokolwiek planujesz... życzę Ci powodzenia.." [mail do mnie w profilu]
użytkownik nie posiada awatara
radzio2k (Gość)
Czas dodania: 22.11.2009, 19:32
Ja tam ciągle czekam na Fallouta- jak nie ot nie ponoć do 'oryginału' się nie umywa

A dragon Age- no chce się mieć ale te dlc też mnie denerwują i to nawet niby nie ma żadnej umowy z polskim wydawcą by były one tłumaczone Oo' to musi być super jak kilka postaci, itemow, lokacji itp będzie po ang wśród reszty polskiej xP
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...