Czytasz dyskusję w temacie: News: Ninja Theory niezadowolone z atmosfery przy premierze Heavenly Sword

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Ninja Theory niezadowolone z atmosfery przy premierze Heavenly Sword

Heavenly Sword ukazało się po roku od czasu premiery PlayStation 3 i miało być jednym z pierwszych tytułów, które pokażą moc tej konsoli. Okazuje się, że studio Ninja Theory, odpowiedzialne...

Czas dodania: 31.07.2010, 18:02
Enslaved zapowiada się z naprawdę ciekawię, jeżeli wyciągnęli wnioski i uniknąć przynajmniej części błędów z i tak niezłego Heavenly Sword to można liczyć na kawał solidnej gry.
użytkownik nie posiada awatara
Yar (Gość)
Czas dodania: 31.07.2010, 21:02
HS było dla mnie bardzo dobrą grą tylko z jednym ale poważnym mankamentem - fatalna optymalizacja. Klatek było momentami bardzo mało ale klimat i cut-scenki rekompensowały to.
użytkownik nie posiada awatara
sev125 (Gość)
Czas dodania: 01.08.2010, 00:24
hs to chyba najlepszy slasher obok gow super klimat i grafika a monologi nariko i glos mistrzostwo aktorstwa w grach wiec blagam o sequel
Czas dodania: 01.08.2010, 11:00
Ja również mocno czekam na Enslaved. Sporo akcji, elementów platformowych i klimat wielkiej przygody. Palce lizać. Postapokaliptyczne środowisko, ale okraszone bujną roślinnością, porastającą ruiny niegdysiejszych wspaniałych miast. Ja już chcę zagrać...
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...