Czytasz dyskusję w temacie: News: Nieczyste zagrywki #83 - Rewolucja
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: [Uaktualnione o wideo] Nieczyste zagrywki #83 - Rewolucja Jak zapewne zauważyliście (my to zauważyliśmy dopiero teraz), w naszym programie sporo się ostatnio dzieje. Była relacja z prapremiery takiej jednej polskiej gry, był nawet plik wideo... |
|
sputnik (Gość)
|
Czas dodania: 25.05.2011, 18:30
To będzie ciekawa odmiana i z przyjemnością posłucham, znaczy oglądnę ,chociaż z 2 strony mam pewne obawy ponieważ z waszych odcinkowych opisów wynika że w studiu dzieją się dziwne rzeczy .
|
|
Czas dodania: 25.05.2011, 18:40
Jezusie z nazaretu....Duke po 13 latach (moge się mylić :D ) się pojawia , Nieczyste w formie wideo...koniec świata xD...Chętnie obejrzę wideo-odcinek :D
|
|
|
Czas dodania: 25.05.2011, 19:33
Skoro materiał już macie to skąd ta obsuwa ?? Czyżby w obawia przed oznaczeniem PEGI 300 musieliście wprowadzić cenzurę ?? :D A tak zupełnie poważnie to jestem ciekaw tej formy video ale proponuje nie rezygnować z klasycznej formy mp3 bo to drastycznie obniży „mobilność” Nieczystych
http://nieskoordynowaneopinieintelektualisty.blogspot.com/ |
|
|
Moloh (Gość)
|
Czas dodania: 25.05.2011, 20:08
Co do dzieci zombie - w The Walking Dead (serialu) jest w pierwszym odcinku dziewczynka zombie. I dostaje headshota od głównego bohatera ;)
|
|
Tyb (Gość)
|
Czas dodania: 25.05.2011, 20:17
Macie moze link do tego gilmiku z dead island?
|
|
|
|
|
Tyb (Gość)
|
Czas dodania: 25.05.2011, 20:34
Aha i Tomek chyba chodzilo Ci o to ze Boberek podklada glos do kaczora Donalda nie Daffy'ego ;)
|
|
Czas dodania: 25.05.2011, 21:45
Rozumiem że mam szykować się na szok? Mam mieszane uczucia bo już sobie was wyobraziłem a teraz pewnie przeżyję młodzieńczy zawód oglądając was w zupełnie innej skórze. Ale chyba mimo wszystko bardzo chętnie ;)
|
|
|
srolmops (Gość)
|
Czas dodania: 25.05.2011, 23:47
to kiedy ten filmik ? jestem waszym słuchaczem od niedawna, ale bardzo lubię takie luźne gadki na temat gier i około growe ;] im więcej śmiechu i dziwnych podtekstów tym lepiej ;D tylko popracujcie nad tym by głośność każdego z was była na jednakowym poziomie bo niestety czasami ledwo kogoś słyszę i podgłaśniam, a tu nagle ktoś wyskakuje ze śmiechem i na całe mieszkanie słychać to. cmon ! cmon ! cmno!
|
|
Pliskin (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 09:43
W dyskusji wokół Dead Island padło zdanie, że w filmach o zombie nie ma dzieci zombie, ponieważ stanowią temat tabu. Nieprawda. Wszystkim, którym tego brakuje polecam początek pierwszego odcinka "The Walking Dead", w którym to mała dziewczynka-zombie dostaje pięknie wykonany postrzał w głowę z Colta Pythona .357 Magnum 6 inch. Swoją drogą bardzo dobry serial.
Motyw dzieci zombie pojawia się także w całkiem niezłym "Dawn of the Dead". Podobna dziewczynka zagryza tam męża jednej z głównych bohaterek. Jest tam również zarażona kobieta w ciąży, a nawet strzelanie z "trzydziestki ósemki" do zainfekowanego niemowlaka. Dzieci-zombie można zobaczyć także w kiepskim hiszpańskim "REC" (dziewczynka zagryzająca policjanta) oraz niskobudżetowym serbskim "Apocalypse of the Dead" (w hordzie zombich, w końcowej walce widać też dzieci). I jeszcze w kilku innych. A co do strzelania do cywilów, to przykład 'No Russia' z Modern Warfare jest raczej taki sobie. Jeżeli gracz wciela się w terrorystę (lub nawet podwójnego agenta udającego terrorystę) i bierze udział w dużym i krwawym zamachu, to byłby bardzo niewiarygodny w swojej roli gdyby do tych cywilów nie strzelał. A z fabuły gry nie wynika przecież, że protagonista został wychowany na zniewieściałego lewaka-pacyfistę, który wierzy, że zabijanie jest wbrew ludzkiej naturze, mimo iż wszystko wokół wskazuje na coś dokładnie odwrotnego. Nowe GTA, też jest nie najlepszym przykładem, bo tam gracze zachowują się bardzo różnie. Raz jeżdżą ostrożnie, wolno i bezwypadkowo a innym razem urządzają wielkie masakry rodem z Postala. Czasem są to ci sami gracze. Trudno na takiej bazie wysnuć jakieś wiążące wnioski. PS: Spodobała mi się odważna opinia Tomka na temat dzieci. Tak trzymać. :) |
|
Czas dodania: 26.05.2011, 10:00
Filmik powinien być dzisiaj :)
PS: Spodobała mi się odważna opinia Tomka na temat dzieci. Tak trzymać. :) OMG, ktoś przyznał mu rację, teraz nie będzie można z nim żyć :( |
|
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 10:17
Dobry śmiechowy odcinek. Lekki i przyjemny. Ciekawe, czy po obejrzeniu video, kiedy ujrze Wasze oblcza spoce się jeszcze bardziej niż przy audio oraz czy wyglądacie tak jak sobie Panów wyobrażam ;)
Rico jest nieodłącznym elemntem drużyny od zadań specjalnych, lubi połykać i wyżygiwać, posiada swoją lalkę, a co najważniejsze bez niego Pingwiny nie są tym samym :) |
|
Tyb (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 10:41
No i gdzie ten filmik? :) I czemu tylko 10min?
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 10:52
Nie ma jeszcze filmiku, a 10 minut, bo nie starczyło nam taśmy, przecież napisałem to :)
|
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 11:17
jestem ciekaw co istoty będą pisać pod video może być śmieszno, czekam na taśmy prawdy
|
|
|
BackDoorBandit (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 11:44
No chlopaki... smialo :)
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 13:15
Ciekaw jestem obczajenia tego super nowoczesnego studia WP :) Mordek w nim też. Pebelo też będzie?:>
|
|
|
Scara (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 13:31
nie będzie żadnego wideo, speniali !!!
|
|
grzeszny (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 13:32
piwo to chyba po-ranny ptaszek. pisze, że video bedzie rano a o 13 40 jeszcze nie ma :)
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 13:44
Czekamy razem z wami :)
|
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 13:57
No i jest. ;)
|
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:07
Uczymy się od najlepszych. CD Projekt też obiecuje, podaje termin, a później go przekłada. No tak! jeszcze przepraszają i dziękują. Materiał wideo już jest, ale nie zwalnia nas to z obowiązku, aby napisać Wam te kilka słów oświadczenia.
Przepraszamy wszystkich, którzy wczoraj i dzisiaj rano z niecierpliwością oczekiwali opublikowania pierwszego (83) odcinka Nieczystych zagrywek w formie wideo. Pamiętajcie jednak, że robiliśmy co w naszej mocy, aby wideo było dostępne jak najszybciej. Musieliśmy mieć 110% pewności, że wideo będzie działało jak należy. Jest to o tyle istotne, że wideo przyniosło ze sobą dość spore zmiany dla większości słuchaczy/oglądaczy. Jednocześnie dziękujemy wszystkim za okazaną nam cierpliwość i ciepłe słowa oraz wsparcie jakie otrzymaliśmy od Was w tym trudnym dla nas okresie. :) |
|
|
grzeszny (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:09
ciasno tam u Was
|
|
Tyb (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:12
O ja....
|
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:13
ciasno tam u Was Ciasno, ale ciepło i przytulnie :) |
|
|
Levi89 (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:21
Rzczewiście aktorzy Was grają :D Jakoś głosy nie pasują do... reszty.
|
|
cezarfirst (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:32
Masakra..... Wyobrażałem was sobie trochę inaczej :)Ostatni raz przeżyłem taki szok gdy usłyszałem HIV'a w konsolidacji. Jednak nie martwcie się, nie jest z wami aż tak źle:P Czy to już tak zostanie - zawsze będzie wideo ?
|
|
r4mi (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:34
haha ale chłopaków kamera stremowała XD Następnym razem dajcie Michałowi jakąś zabawkę żeby miał co z rękami zrobić i powiedzcie że kamera go nie zabije.
|
|
grzeszny (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:35
pewną wątpliwość. dlaczego Michał P. ma największego (mikrofon)? czy to nie jakaś zamyślona forma dyskryminacji? :)
|
|
Krzekowy (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:42
Dominik fajne japonki, gdzie kupiłeś?
|
|
pstraghi (Gość)
|
Czas dodania: 26.05.2011, 14:45
Czy to już tak zostanie - zawsze będzie wideo ? Mówimy o tym w podcaście. Nagranie audio pozostaje bez zmian - 4-5 tematów, plus minus 45 minut nagrania. Wideo jest dodatkiem (jednym tematem z audio), który ma nam zapewnić nowe kanały dystrybucji, nieśmiertelność, sławę i posady w MTV. |